ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ..... Η' ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΔΩΡΑΚΙ.....
ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ 500ΛΙΤΡΑ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ AVSITE....
ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΛΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΕΟΝ.....
Επειδη ακουω καποια παραπονακια απο παλαιοτερα μελη σχετικα με την συμμετοχη μελων στον διαγωνισμο που εχουν μονο 1,2 η 3 μηνυματα επιτρεψατε μου να σας πω κατι που θα επρεπε ισως να σας το ειχαμε πει απο την αρχη.
Η πρωτη ιδεα ηταν ο διαγωνισμος να γινει μονο για νεα μελη.
Λιγο πριν την εναρξη του συζητησαμε με τον Χρηστο και αποφασισαμε πως ισως κατι τετοιο να ηταν αδικο για τα παλαιοτερα μελη.
Ετσι εγινε για ολους.
Αν λοιπον πιστευετε πως καποιος γραφτηκε για να λαβει μερος στον διαγωνισμο και μονο, δεν πειραζει.Ας ειναι και ετσι.
Εμεις ελπιζουμε πως καποιοι απο αυτους τους νεους φιλους μας θα μεινουν και θα συνεχισουν μαζι μας.
Αλλωστε ειμαστε γλυκεια εθιση...
Μιλαμε για πολυ γλυψιμο, επαγγελματικου επιπεδου, χαχαχα.
Θα ηταν βαλσαμο να μου κληρωθει η τηλεορασουλα παντως, γιατι χαλασε η δικη μου, και πλεον εκτος του οτι δεν παιζει εισοδημα λογο τελους της συνεργασιας με την διαφημιστικη που δουλευα, εχουμε και εξοδα για την σχολη σκηνοθεσιας που ξεκινησα.
Θα ηταν οτι καλυτερο λοιπον για να βλεπω τα projects αλλα και τις ταινιες σε τετοια αναλυση και μεγεθος για να τις μελετησω ποιο σωστα.
Να ειστε καλα παντως και πραγματικα πολλα συγχαρητηρια γιατι ειναι οντως ενα πολυ μεγαλο δωρο.
Καλημέρα παιδιά αν και καινούργιο μέλος ασχολούμαι με την "καλή ποιότητα" ήχου και εικόνας αρκετό καιρό η μάλλον θα ήθελα να αποκτήσω "καλύτερη" εικόνα και "καλύτερο" ήχο
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση.
Τα συγκεκριμένα δώρα είναι μια προσφορά του AVSite για όλα τα μέλη. Ως μέλη λοιπόν της ίδιας μικρής κοινωνίας, θα ήθελα να σεβαστούμε αλλήλους και να μην λαμβάνουμε μέρος στον διαγωνισμό, με τρόπους που είναι εις βάρος των υπολοίπων. Άλλωστε δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσει κάποιος περισσότερες πιθανότητες. Στο τέλος του διαγωνισμού θα ελεγχθούν όλα τα μέλη και οι ip διευθύνσεις τους, για ενδεχόμενες διπλές εγγραφές.
Επειδή τα δώρα είναι μεγάλα, επειδή ήδη έχουν παρουσιαστεί κάποια κρούσματα για προσπάθεια αύξησης των πιθανοτήτων κάποιων μελών, επειδή πρέπει να υπάρξει ένας τρόπος διασφάλισης όλων όσων λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό, αλλά κυρίως για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η συμμετοχή ΟΛΩΝ όσων έχουν γράψει στο παρόν thread, είναι να μου στείλουν το ονοματεπώνυμό τους με pm, έτσι ώστε να γίνει πλήρης αντιστοιχία όλων των user name που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η μη αποστολήpm, θα ισοδυναμεί με την ακύρωση της συμμετοχής του συγκεκριμένου user name από την κλήρωση.
Εννοείται ότι τα στοιχεία των μελών δεν θα ανακοινωθούν δημοσίως και θα γνωστοποιηθούν αυστηρά και μόνον μεταξύ ιδρυτού, γενικού και αναπληρωτή γενικού διαχειριστή του AVSite.
- Τα δώρα θα παραληφθούν από τους νικητές MONO με αποδεικτικό ταυτότητας.
sostos,giati nai men oloi tha thelame mia ...50ara :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:,alla mhn trelathoume kiolas,milame gia mia true HD etsi???
Ah Andrea ama kerdiso na steileis episimo timologio oti einai dorean giati de tha me pisteyei h gynaika mou oti kerdisa tha nomizei oti thn agorasa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:,les kai kanoume emeis tetoia,a kai pou eisai pane paketo ki ekeina ta 8aria ta monitior audio?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: