Μειωμένα τέλη κυκλοφορίας σε αυτοκίνητο 35 ετών ?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Προφανώς κανείς δεν ξέρει σίγουρα να σου απαντήσει... Ούτε κι εγώ μπόρεσα να βρω κάτι με ένα πρόχειρο ψάξιμο. Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις στη ΦΙΛΠΑ ή τη ΛΕΚΑΜ, μήπως και έχει κανένα ευνοϊκό καθεστώς ως "αντίκα".

Να υποψιαστώ ποιο αυτοκίνητο είναι? :cool_4:

Reaction score
8
Αν δε κάνω λάθος, Θα πρέπει να εγγραφείς ως μέλος στη ΦΙΛΠΑ να το αναγνωρίσουν ως αντίκα, να πάρεις ειδικό νούμερο κυκλοφορίας και πινακίδες
και 0 τέλη κυκλοφορίας, με τη προυπόθεση ότι θα το οδηγείς ελάχιστες φορές.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Μειωμένα τέλη κυκλοφορίας σε αυτοκίνητο 35 ετών ?

35Χ300=10500
Συμπληρωσε τα ενσημα και προλαβε το νεο ανασφαλιστικο νομοσχεδιο"happy_1"

Reaction score
1.623
Κάτι θυμόμουν... Φαίνεται ότι ο συνφορουμίτης κατάφερε και το ξαναζωντάνεψε. :bravo:
Σωστά θυμάστε...
Μετά απο 7 περίπου μήνες με πολύ διάβασμα, ψάξιμο, πολυτιμο χρόνο και χρήμα κατάφερα να την συνεφέρω σε μεγάλο βαθμό. Εδω και 2 μέρες βρίσκεται στον ηλεκτρολόγο και μετά ακολουθεί ο ταπετσέρης όπου και ελπίζω να μπεί και η τελευταία πινελία σε για αυτήν τουλάχιστον τη φάση. Μόλις τελειώσει θα ανεβάσω φωτογραφίες απο όλα τα στάδια της ανακατασκευής για να πάρετε μια ιδέα όσοι φυσικά ενδιαφέρεστε...:bravo:

Σκέφτηκα λοιπόν μήπως υπήρχε κάποια έκπτωση στα τέλη κυκλοφορίας μιας οι δεσμεύσεις που έχεις όταν βγάλεις πινακίδες φίλπα/ελπα/κλπ δε μου πολυ-αρέσουν. Απο όσο φαίνεται όμως δυστυχώς δεν υπαρχει τέτοια ρύθμιση ή έχει καταργηθεί γιατί αν δε με απατά η μνήμη μου κάτι σχετικό υπήρχε. Ετσι με δεδομένο οτι το αυτοκίνητο είναι 1983κε πάω για 372€ + κάποια ασφάλεια θα αγγίξει το 500 στην καλύτερη. Απο την άλλη με 130€ που είναι η συνδρομή στην Φιλπα έχεις ασφαλισμένο αυτοκίνητο και δεν πληρώνεις και τέλη κυκλοφορίας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.886
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain