Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

Reaction score
6
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Σαν μικρά παιδιά κάνετε, χαλαρώστε λίγο !!
Πέστα ρε Λευτέρη..
Τα παιδία παίζει και κλαίει εχει γινει εδω μεσα..
Α ωραία τότε , ας το κάνουμε μπ@υρδέλ@ τότε το φόρουμ για τα προσωπικά σας προβλήματα !
Οσο πιο μπουρδελο τοσο πιο καλα..
Το μπουρδελο επιτρέπεται στο ονομα της διαφοροποίησης και για να πουμε ότι εμεις είμαστε καλύτεροι από τους αλλους..

Μα καλά δεν σκέφτεται κανεις ότι μπορει τελικα να είναι και οι δυο το ίδιο κακά;;

Απογοητευτική η εικόνα και των μεν και των δε..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Πέστα ρε Λευτέρη..
Τα παιδία παίζει και κλαίει εχει γινει εδω μεσα..
οπως το δει κανεις, εγω παντως ουτε κλαιω, ουτε παιζω

Οσο πιο μπουρδελο τοσο πιο καλα..
(για το θρεντ μιλαω παντα)
Το μπουρδελο επιτρέπεται στο ονομα της διαφοροποίησης και για να πουμε ότι εμεις είμαστε καλύτεροι από τους αλλους..

προσωπικα δεν αναφερω κανενος ειδους διαφοροποιηση και αναφερομαι αποκλειστικα στην συμπεριφορα καποιων, αν αυτο το βλεπουν καποιοι σαν διαφοροποιηση δικαιωμα τους.Και δικο μου βεβαια.
Μα καλά δεν σκέφτεται κανεις ότι μπορει τελικα να είναι και οι δυο το ίδιο κακά;;

Απογοητευτική η εικόνα και των μεν και των δε..
Ακομα πιο απογοητευτικη η συμπεριφορα καποιων.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

και οπως ειχα πει εχθες συνεχιζω με τον υπερτατο αρκουδειτορ .Που στα pm ελεγε οτι ειναι μαζι μου και ειναι αντιθετος με την αστυνομευση και τελικα μας βγηκε αλλιως το παλικαρι.Αυτος που στον αερα δεν πηρε θεση οταν αλλος διαχειρστης (που ποτε δεν ειχε μπει να γραψει στην δικια του κατηγορια ) με εβρισε. Και ουτε με pm , ουτε εστω με ενα τηλεφωνο (οποτε να μην ειχα στοιχεια για αυτα που θα μου ειχε πει)δεν πηρε να μου εξηγησει γιατι δεχτηκε αλλος να εχει τετοια συμπεριφορα .Απλα εκανε τον αλεκο.Εγραφε με λανθανουσα ορθογραφια , και μετα τα εβαζε με εμενα αποκλειστικα γιατι μπορει να ειχα κανει καποιο λαθος.Τα δικα του και των αλλων μελων κουβεντα.
Ανεφερε την συμπεριφορα μου στον αερα ως απαραδεκτη την στιγμη που αλλοι ειχαν το απυροβλητο να γραφουν οπως θελουν.
Θα ηθελα πολυ να τον βρισω, αλλα δεν ειμαι ανθρωπος που βριζει.
Εξοργηστικος μεχρι αηδιας ο αρκουδειτορ.Απο γνωσεις , το σαμπ νομιζε οτι ειναι ενεργητικο, (το ενεργο) τα παθητικα πρεπει να τα ελεγε gay.Με αυτη την λογικη βεβαια.Κουρασμενος , συχνα απων
με οχι νεα θεματα (τι ειναι αυτα παλι) κατα τα αλλα δικαιος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Δυο μερες θα του στελνω ορνια (μηνυματα) .Μετα θα πιασω αυτον που τον εβριζε πισω απο την πλατη του και τελικα εγιναν κολληταρια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Γενικως μαγειρευω κατι το εξαιρετικο-θαυμασιο.Πολυ συντομα, θα γελασουν και οι πετρες.Ηθελα να ξερω πως εδιωξε τοσα μελη και ο ιδιος και η κομπανια του νομιζε οτι κανει εργο.

Reaction score
3

Αγαπητά και εκλεκτά μέλη αλλά κυρίως αγαπητοί φίλοι,

θεωρώ - και διορθώστε με αν κάνω λάθος - ότι κάποια όρια στο παρόν thread έχουν προ πολλού ξεπεραστεί.

Ότι, ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, με όλους τους πιθανούς τρόπους έκφρασης, ακόμα και τους πλέον ευρηματικούς.

Δεν αποτελεί και την καλύτερη εικόνα, να έρχεται πρώτο σε μια κατηγορία το ίδιο θέμα εδώ και τρεις εβδομάδες και να διαβάζονται - θα το πω κομψά - χαρακτηρισμοί και λοιποί προσδιορισμοί κοσμημένοι με φρασεολογία τύπου ... δεν θα το πω γιατί θυμάμαι πάντα ότι είμαι μια κυρία ...

... και ως κυρία και όχι σαν απλή πλην τιμία συντονίστρια της πολύπαθης :137: κατηγορίας, σας ζητώ να πέσουν οι τίτλοι του τέλους στο θέμα αυτό.

Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε όλοι μπροστά και να αφήσουμε αυτά που μας πειράζουν πίσω, να τρώνε την σκόνη μας ...

Μπορούμε, σας παρακαλώ, να κηρύξουμε την τελετή λήξης στο θέμα αυτό;;;

Έχουμε τόσα άλλα να συζητήσουμε που είναι κρίμα να σπαταλάμε την ενέργειά μας σε αυτά που μας πληγώνουν ...

Ευχαριστώ για την κατανόηση ...

Reaction score
41

Παιδιά, μια μικρή κουβέντα από εμένα.

Απορώ.....
Υπάρχει λόγος να συνεχιστεί το συγκεκριμένο thread?
Νομίζετε πως ενδιαφέρει πολύ κόσμο αυτή η κουβέντα?
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι στραβό βλέπει ο καθένας οπουδήποτε. Όλοι είμαστε καλοί και όλοι σκ@τά.
Χρειαζόμαστε και ένα thread 77 σελίδων και 770 posts για να το καταλάβουμε ή για να το θυμόμαστε?

Ας κοιτάξει ο καθένας μας την δική του καμπούρα.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα με το AVsite ας ανοίξει καινούριο θέμα στην σωστή κατηγορία και ας γράψει τι θέλει. Ομοίως μπορεί να το κάνει και με πμ.
Αν κάποιος έχει πρόβλημα με το AVclub, το 4Τforum, το insomnia κοκ, ας αναζητήσει την λύση εκεί.
Με το να αναφέρει το πρόβλημά του εδώ, αλλάζει κάτι? Θα βρει λύση εδώ?
Δηλαδή αν εγώ είχα πρόβλημα με την συμπεριφορά ενός υπαλλήλου της Alpha bank θα έστελνα επιστολή παραπόνων στην Εθνική?

Χαλαρώστε, απολαύστε τον Δεκέμβριο με τις όμορφες γιορτές του και την ευκαιρία για ψώνια, γελάστε και κλείστε το μάτι σε όσους σας στεναχώρησαν. Θα καταλάβουν έτσι τι έκαναν λάθος. Και αν δεν καταλάβουν, ακόμα και με 8000 επιστολές δεν θα καταλάβαιναν!!

Καλό απόγευμα. :107:

Υ.Γ.: Ειλικρινά θα παρακαλούσα να σταματήσει το ξεχείλωμα του θέματος. Μόνο στεναχώρια ή θυμό προκαλεί σε όσους το διαβάζουν ή απορία σε όσους δεν το διαβάζουν. :126:

Reaction score
3

Σοφάκι, μην παρεξηγήσεις το post μου.
Γράφαμε ταυτόχρονα :126:
Σοβαρολογείτε, σεβαστέ μας προϊστάμενε;;; :116:
Χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας ...
Απλά, σκεφτόμασταν και γράφαμε στο ίδιο timing :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

dear wanda-gio, και μονο απο θεμα σεβασμου προς τα προσωπα σας, εγω σταματω εδω.Αν παλι ξαναρθει κανα παληκαρι και ξυνει πληγες , δεν μπορω να εγγυηθω για την εγκρατεια μου.

Reaction score
777
Καλησπέρα παιδιά.
Δέν έχω και ούτε θέλω να διαβάσω την αυτή διαμάχη.Θα ήθελα όμως να σας πώ το εξης.

Όλοι όσοι συμμετέχουμε στα ιντερνετικά δρώμενα είτε απλοί καθημερινοί χρήστες είτε επαγγελματίες έχουμε κάποιους στόχους.Οι στόχοι αυτοί είναι δθαφορετικοί για τον καθέναν μας.Το θέμα είναι όμως οτι όλοι βρισκόμαστε εδώ για να καλύψουμε αυτό το κενό.Για να γίνει αυτό πρέπει να λειτουργήσουμε ώς ομάδα.

Στο παρελθόν έχω πέσει και εγώ θύμα ιντερνετικών επιθέσεων.Βλέπεις,ψάχνοντας καιρό κάποιο θέμα καταλήγεις σε συμπεράσματα τα οποία ίσως έρχονται αντιμέτωπα με τις θεωρήσεις κάποιου άλλου ανθρώπου.Όταν εγώ ή ο άλλος δέν μπορούμε να συγκρατήσουμε το θυμό και τον εγωισμό μας φτάνουμε σε διαμάχες.Βεβαίως μόλις συναντηθούμε απο κοντα καταλαβαίνουμε αυτομάτως το λάθος.Παραδείγματα πολλά...

Θα ήθελα λοιπόν να σας ευχηθώ να τα βρείτε μεταξύ σας as soon as possible.Το λέω αυτό διότι τελικώς αυτές οι συμπεριφορές θίγουν και τις δύο πλευρές και δέν τιμούν το σάιτ.Εγώ προσωπικά ασχολούμαι με hi-end.Η πιο όμορφη στιγμή είναι όταν πηγαίνω σε ένα σπίτι και ακούω μουσική.Το καινούργιο που προσφέρει το κάθε σύστημα είναι ανεκτίμητης αξίας συναίσθημα.Ελπίζω να συναντηθείτε μία μέρα,να ακούσετε μουσική και να τα βρείτε μεταξύ σας.

Μεχρι τότε κλειδώστε το να πάει στο διάολο...

Reaction score
3

Φίλε argi,
σε ευχαριστούμε και υπενθυμίζουμε ότι εδώ είναι ένας χώρος όπου πάντα θα υπάρχουν φίλοι για να ακούσουν με συμπάθεια και κατανόηση ...

Καλή μας συνέχεια

Reaction score
3

Φίλε teachertza,

δεν τίθεται θέμα κλειδώματος ...
... πάντα υπάρχουν τρόποι να συνυπάρχουμε χωρίς να καταφεύγουμε σε ''σκληρές'' λύσεις.

Σε ευχαριστούμε για την τοποθέτησή σου και ευχόμαστε καλή συνέχεια στα (υπο)λοιπα θέματά μας ...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Εδω ειμαι απο το τελος του καλοκαιριου του 2004 με το ονομα argiris καποια στιγμη αν μπορει καποιος ας ενωσει ολα τα θεματα μου.Ευχαριστω, και ξερω πως εδω υπαρχουν αρκετα ζευγη ανοιχτων αυτιων για να ακουσουν οτιδηποτε.

Reaction score
41

dear wanda-gio, και μονο απο θεμα σεβασμου προς τα προσωπα σας, εγω σταματω εδω.Αν παλι ξαναρθει κανα παληκαρι και ξυνει πληγες , δεν μπορω να εγγυηθω για την εγκρατεια μου.

Αργύρη, σε ευχαριστώ πολύ.
Εύχομαι και πολλοί άλλοι να σεβαστούν τα μάτια μας και τα αυτιά μας, όπως έκανες εσύ.

Καλό βράδυ :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

Αν και λιγο ασχετο με το θεμα, νοιωθω βαθεια υπεχρεωση απεναντι σου.Απο τοτε που ηταν να παρεις το 868 μου.Δεν ξεχνω και σε ευχαριστω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878

βεβαιως , για την ιαπωνεζικη αγορα απο την Pioneer.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106