- Reaction score
- 6.188
ελληνική πένσα δεν βλέπω...@@ μάστορας είσαιView attachment 340475 View attachment 340472 View attachment 340473 View attachment 340474 Έχει τελειώσει εδώ και καιρό το δωμάτιο αλλά γενικά ήμουν λίγο στο τρέξιμο και δεν είχα χρόνο να ανεβάσω κάτι. Οπότε σιγά σιγά θα συνεχίσω από εκεί που το είχα αφήσει. Η απορρόφηση είπαμε δεν είναι ποτέ αρκετή... Αυτός λοιπόν είναι ο μπροστινός τοίχος πριν βάλω τα ηχεία και την οθόνη.
Γύρω στα 15 εκατοστά είναι και έχω βάλει πλάκες πετροβάμβακα υψηλής πυκνότητας πίσω και aritherm μπροστά για να μην βάλω ύφασμα.Τι βάθος έχεις πίσω από την οθόνη και τι πυκνότητα,(ες)έχεις χρησιμοποιήσει;
Σκληρόκωνα είναι αυτά, και νομίζω αρκετά ευαίσθητα. Θέλουν τόση ισχύ;ώστε να πάρω 500 watt σε κάθε woofer
Έτσι είναι απλά είναι σε sealed καμπίνα και με αρκετό eq για να φτάσουν φλατ στα 40 περίπου ώστε να τα κόψω στα 80. Για την ακρίβεια άφησα μια μικρή πτώση από τα 100 γιατί την καλύπτουν τα Σάμπ πολύ πιο εύκολα. Ψιλά γράμματα αυτά αλλά είπαμε να πάω by the book. Βάση προδιαγραφών στα βατ είμαι ακριβώς. Θα μπορούσα να πάω και σε 503 για να πάρω 1000 βατ που είναι και το όριο για το συγκεκριμένο μεγάφωνο αλλά είναι υπερβολή. Για τα Σάμπ έχω 2 ενισχυτές behringer nx 6000d. Σύνολο 3000 βατ στο κανάλι λέει η εταιρεία αλλά μετρημένα όταν παίζουν και τα 2 κανάλια στο peak βγάζει 2000. Συνολικά δηλαδή έχω 8000 βατ για τα Σάμπ.Σκληρόκωνα είναι αυτά, και νομίζω αρκετά ευαίσθητα. Θέλουν τόση ισχύ;
Στα σαμπ τι ενισχυτικά έβαλες;
@marios παρουσιασου!Ο Μάριος ποιος είναι?
Ναι, αλλά δεν θα έχεις το μπάσο το σωστό το ρεαλιστικό από 5-ιντσο με μια χούφτα βατ.Συνολικά δηλαδή έχω 8000 βατ για τα Σάμπ.