Μετά από καιρό...

Μηνύματα
13.079
Reaction score
10.355
Εμένα πάντως δεν μου αρέσουν τα δωμάτια με πολλές ανακλάσεις. Προτιμώ όσο πιο λίγες γίνεται.
 

Μηνύματα
701
Reaction score
532
Αποσύρω αυτό που είπα . Ιδανικά θέλεις να ακούς μόνο τον ήχο και τις οποίες ανακλασεις έχουν πιασει τα μικρόφωνα της ηχογράφησης αλλά για να γίνει σωστά αυτό θέλεις πολυκαναλο . Σε δικαναλο δε δουλεύει θα χάσεις την αίσθηση του βάθους
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.327
Reaction score
21.024
@Alexandros1986 Και μένα κάποτε, κάποιος είδε μια φωτογραφία του χώρου μου, είδε τα ηχεία πολύ κοντά στους πλαϊνούς τοίχους και σχολίασε ότι ο χώρος έχει πρόβλημα με τις πρώτες ανακλάσεις.

Το ότι οι τοίχοι είναι από διάτρητες γυψοσανίδες, ότι πίσω από τις διάτρητες γυψοσανίδες έχει ένα σκασμό υλικά (τα οποία δεν φαίνονται στις φωτογραφίες που είδε - φαίνονται σε άλλες, προηγούμενες...) κι ότι όλος ο χώρος είναι μελετημένος ακριβώς για να μην επηρεάζεται η ακρόαση από ανακλάσεις δεν τον ενδιέφερε. Επέμενε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Τι να κάνεις; Να κάτσεις να μαλώσεις; :biggrin:
 

Μηνύματα
3.788
Reaction score
5.859
Βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να το αναλύσω. Έγραφα ακριβώς τι ισχύει με δύο λέξεις και όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει παραπάνω να καταλάβει τι παίζει με την απορρόφηση και φαινόμενα SBIR. Προφανώς και ο μηχανικός που έφτιαξε τον χώρο σου δεν ήταν άσχετος αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό...
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
14.327
Reaction score
21.024
Προφανώς και ο μηχανικός που έφτιαξε τον χώρο σου δεν ήταν άσχετος αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό...
Ε, μα όχι, ήταν άσχετος, τι εννοείς;;; Και ξέρεις γιατί ήταν άσχετος; Επειδή δεν μπορούσε να μου πει ποιο καλώδιο ηχείων εξαφανίζει τις πρώτες ανακλάσεις! :roflmao:
 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.553
Μηνύματα
2.909.314
Members
38.060
Νεότερο μέλος
John-Paul
Top