- Reaction score
- 84.207
Για να δούμε...ποιος θα βρει γιατί αυτό το διάγραμμα δεν μας βοηθάει στην επιλογή ηχείων;
Hint: το γράφει πάνω
Για να δούμε...ποιος θα βρει γιατί αυτό το διάγραμμα δεν μας βοηθάει στην επιλογή ηχείων;
Για το "average" λες, να υποθέσω; Το οποίο δεν μας λέει τίποτα για τις κορυφές;Για να δούμε...ποιος θα βρει γιατί αυτό το διάγραμμα δεν μας βοηθάει στην επιλογή ηχείων;
Hint: το γράφει πάνω
Κερδίζεις ενα ηλεκτρικό αυτοκίνητοΓια το "average" λες, να υποθέσω; Το οποίο δεν μας λέει τίποτα για τις κορυφές;
Το μόνο του πρόβλημα.οίκτο ρε φούστη μου....έχει καμένο τουίτερ
Κάργα λέμε lifestyle μαζί τον ασημένιο απ κατου
ρε γιουρούκι....δεν το πήρα για εκεί αυτό....Ρε γκαντεμόσαυρε , δεν φτάνει που τα πήρες λευκά, έκαψες και το tweeter, τρομάρα σου.
Τι σόι εικόνα θα έχεις με λευκά ηχεία γύρω γύρω? Ανακλάσεις φουλ.
Που μου θες και μαύρο τρομάρα σου.
ότι σου έρχεται πρώτο βλέποντας τα μούτρα του ΜάρκουΕξκιούζ μι, γουάτ ιζ "γιουρούκι"?
Χαμογελαστός και συμπαθέστατος ειναι ο ανθρωπος πάντως στην φωτογραφία του !ότι σου έρχεται πρώτο βλέποντας τα μούτρα του Μάρκου
Αυτό είναι αλήθεια.Mε φθονεί και με ζηλεύει ο γιδοβοσκός.
Έλα, πες κάτι, έχω χρόνο για σκότωμα.δεν θα απαντήσω....γιατί θα το τραβήξουμε μετά μέχρι το πρωί
αν θέλεις περιπέτειες βραδιάτικα...δώκε μου ένα anydesk να μπω στο ντιντί ....να σου κάνω κάποιες ρυθμίσεις που θέλωΈλα, πες κάτι, έχω χρόνο για σκότωμα.
Άσε που ο Μάρκου είναι ομορφαντρας και ζηλεύεις βάναυσα.
Εξκιούζ μι, γουάτ ιζ "γιουρούκι"?
κάτω Αζώρ !dahari ετοιμάσου να σου πιώ το αίμα με καλαμάκι φαρδύ.
Διψάω για daharισιο αίμα.
ΑΑΑΓΓΓΓΓΡΡΡΡ.