Μεταμεσονύχτιος ΔΕΔΔΗΕ

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.362
1) Τηλέφωνο στις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ χθες στις 11:55 το μεσημέρι μετά από νέκρωση της μίας φάσης (κουζίνα και πλυντήριο γιοκ, φώτα ΟΚ)
2) Συνεννόηση με ευγενέστατη Κυρία που ενημερώνει "εντός τριών ωρών το συνεργείο θα είναι εκεί"
3) Δεν έρχεται κανείς, όχι μέχρι τις 15:00, αλλά ποτέ
4) Το άλλο πρωί (σήμερα) βλέπω διπλή αναπάντητη από τον ΔΕΔΔΗΕ στις 2:19 την νύχτα :oops:
5) Ξανά τηλέφωνο στις βλάβες, συνεννόηση αυτή τη φορά με θηλυκό τραμπάκουλα (αλα Χάρυ Κλυν).
... Ψάχνει το αρχείο, βρίσκει τις αναπάντητες και ότι... έχω χρεωθεί πρόστιμο για μη απάντηση στο τηλέφωνο και "επίσκεψη-τζίφο" (δεν θυμάμαι τον ακριβή όρο).
... Στις 2:20 την νύχτα !!! (κουδούνι πόρτας σίγουρα δεν χτύπησε, ήμουν εκεί και κάνει σαματά)
... Ενώ βέβαια έπρεπε, όπως είχαν πει, να έχουν έρθει έως τις τρεις το μεσημέρι...
6) Φυσικά φορτώνω, μετά βίας συγκρατώ τα γαλλικά μου (ίσως όχι τα εσπεράντο), και η κακόμοιρη κυρία ορίζει νέα βλάβη και σημειώνει "επίσκεψη σε ώρες καταστημάτων"
7) Μέχρι την ώρα αυτού του ποστ δεν έχει έρθει κανείς

Ασχετα με το αν έρθουν ή όχι οι τεχνικοί, σίγουρα τα λεβεντόπαιδα του ΔΕΔΔΗΕ θα φορτώσουν το μεταμεσονύχτιο after κερατιάτικο στον λογαριασμό του ρεύματος.
Υπάρχουν ενέργειες να μην το πληρώσω; (αδιάφορο το ύψος του, είτε υψηλό είτε ασήμαντο)
Αν όχι, πως μπορώ να τους εκθέσω όσο γίνεται περισσότερο ;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.555
Για αρχή, καταγγελία στο:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285