- Reaction score
- 706
Στο ίδιο καζάνι βράζουμεΧμ, κλίνω στο pdf. Αλλά ξέρω ότι ο χώρος μου είναι στο μαύρο του το χάλι, οπότε κρατάω μικρό καλάθι!!!
Στο ίδιο καζάνι βράζουμεΧμ, κλίνω στο pdf. Αλλά ξέρω ότι ο χώρος μου είναι στο μαύρο του το χάλι, οπότε κρατάω μικρό καλάθι!!!
- εγώ το όλο ερώτημα το εκλαμβάνω ως . . .Μα, όταν το ζήτημα είναι το εάν κάτι που μετράει καλά, ακούγεται και καλά, κάτω απο ποιες συνθήκες θα κληθεί να ακουστεί;
Αν θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να γίνει με DSP επέμβαση και φροντίδα χώρου, σημαίνει ότι δυο ηχεία που μετράνε τα ίδια θα ακούγονται και τα ίδια, άρα βγαίνει το ηχείο από το παιχνίδι και άρα δεν υπάρχει ακουστική ταυτότητα στο ηχείο.- εγώ το όλο ερώτημα το εκλαμβάνω ως . . .
- στο σπίτι μου πχ στην θέση ακρόασης και με τις απαραίτητες παρεμβάσεις ( χωρικά αλλά και ηλεκτρονικά ) , το φέρνω να μετράει καλά . . . πως θα ακούγεται ; . . . Σωστά θα ακούγεται , θα μού αρέσει ; . . . αυτό είναι άλλο θέμα
- όχι δεν θα ακούγονται τα ίδια . . . υπάρχουν και οι χροιές . . . ακόμα και dead flat επαγγελματικά μόνιτορς με σχεδόν ίδιες αποκρίσεις υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες , έχουν μικροδιαφορέςΑν θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να γίνει με DSP επέμβαση και φροντίδα χώρου, σημαίνει ότι δυο ηχεία που μετράνε τα ίδια θα ακούγονται και τα ίδια, άρα βγαίνει το ηχείο από το παιχνίδι και άρα δεν υπάρχει ακουστική ταυτότητα στο ηχείο.
Εδώ σας θέλω τώρα...
Γενικά νιώθω τυχερός που βρίσκομαι εδώ και τσιμπάω πληροφορίες απο εσάς που έχετε αντιμετωπίσει τα ίδια ( μέσες άκρες ) προβλήματα πριν απο εμένα. Αλλά ναι, ωραίο πράγμα o υπολογιστής ως πηγή. Επιτρέπει αρκετά παιχνίδια.Είσαι τυχερός που ως πηγή είχες(έχεις) κυρίως υπολογιστή... οπότε μια ανέξοδη δοκιμή ισοστάθμισης μπορούσε να γίνει εύκολα...
Και βεβαια...οχι!Δηλαδή αν βάλουμε να παίξουν την ίδια συχνότητα,
και το ἐνα εἰναι μαλακοὐ θὀλου, το άλλο είναι αλουμινένιο, το άλλο κεραμικό, χάρτινο, κλπ
όλα θα ακουστούν το ίδιο ?