Με αφορμή ένα σκίτσο...

Reaction score
3
Απάντηση: Κιτρινος Τυπος.

...να τον αγαπήσεις;;;

μολις το έλαβα με ανώνυμο sms στο κινητο απο web site :

"Μαθήματα χιούμορ από Διονυσάτο σε Κουκουράκη... Αν βάλουμε εισιτήριο για να το δει ο κόσμος θα τα κονομήσουμε"

Παρακαλώ να εμφανιστεί ο αποστολέας άμεσα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανένας μαθήματα χιούμορ.
Αρκεί να προσπαθεί να βγάζει γέλιο. Το δύσκολο είναι να κάνεις όλους να γελάσουν. Γιατί δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ. Ακόμα κι ο Λάμπρος δεν κατάλαβε το σκίτσο.

Θα εκδικηθω... :p
Ναι, μπορείς να καθαρίσεις τον γείτονά μου :mad_3: , να γλυτώσω και τα 200€ που θα δώσω στη δικηγόρο για το δικαστήριο. Προθεσμία μέχρι τις 22/6/07. "happy_1"

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Κιτρινος Τυπος.

Αρκεί να προσπαθεί να βγάζει γέλιο. Το δύσκολο είναι να κάνεις όλους να γελάσουν. Γιατί δεν έχουν όλοι το ίδιο χιούμορ. Ακόμα κι ο Λάμπρος δεν κατάλαβε το σκίτσο.
τι δεν κατάλαβα;;;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Κιτρινος Τυπος.

Νομίζω οτι η Γιώτα κάνει ζήλειες στον Κωνσταντίνο σε αυτό το σκιτσάκι ή είναι η ιδέα μου;;;; :angel:
Αυτό εννοούσα.

Reaction score
3

Άρα, το σκίτσο κρίνεται ως μη πετυχημένο στο θέμα.

Reaction score
3

Γιατί Μαρία βαράς την κεφαλήν στο τοίχο; Και μάλιστα τετράκις;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Κιτρινος Τυπος.

Γέλασε λίγο βρε Κωνσταντίνε... Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά...
Σε συμβουλεύω από την πείρα της ηλικίας μου...:happy_9:

Reaction score
5.606

Ίσως το σκίτσο που αφορούσε τον Κων/νο ήταν υπερβολικό.

Δεν νομίζω ότι ο Κων/νος θα πήγαινε σε γυναίκες.

Τέτοιου είδους εννοώ.

Reaction score
3

Το έχω ξαναπεί, ότι σημασία έχει ΠΑΝΤΑ ο τρόπος που αντιμετωπίζεις και αντιμετωπίζεσαι απ΄τους άλλους.
Επομένως είναι άσχετο το σε τι είδους γυναίκες θα πήγαινα, αφού θα μέτραγε ο τρόπος τους και όχι το τι είναι.
Δυστυχώς αυτό ο τρόπος είναι που πάντα τα χαλάει όλα (βλέπε το θέμα παράπονα σε σινεμά).
Το αυτό ισχύει και στα αστεία.
Για μένα το καλύτερο αστείο (λόγια, φωτό ή σκίτσο κ.ο.κ.) είναι αυτό που κάνει όλους να γελάσουν ή έστω την συντριπτική πλειοψηφία.
Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω μέσα από τα avatar που μιλούν ή από τις φωτό στο ροζ φωτοτύπο.
Και νομίζω ότι το έχω πετύχει απόλυτα, έτσι δεν είναι;

Reaction score
3

Δεν είπα ότι δεν εκτιμώ το χιούμορ του Κουκουράκη, άλλωστε τα περισσότερα μου άρεσαν, το έχω πει.
Άρα να συμπεράνω ότι το "οχι" σου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα (δηλαδή, το αν πράγματι άρεσαν τα δικά μου ή όχι), αλλά είναι ανταποδοτικό του στυλ "αφού δεν σου αρέσουν τα δικά μου, δεν μου αρέσουν τα δικά σου".
Ωραίο κριτήριο !

Reaction score
5

Βασικά μπορεί απλα να μην της άρεσαν. Αλλά οτι σου κάνει ζηλιες σου κάνεις. Γιατί δεν παραδέχεστε εσείς οι δύο αυτό που ήδη κανει μπαμ;; Αμάν πια!

Reaction score
3

Περίεργο, εγώ δεν βλέπω ούτε ακούω κάτι που να κάνει μπαμ !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale