Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Α πα πα πα πα!!! Στην καρδιά δεν χτυπάω!!! Θα μου πάει ο κούκος αηδόνι οικονομικά!!:137:Παιδιά, εαν υποθέσουμε ότι αυτό είναι μία μόδα... ...η οποία σε λίγα χρόνια αλλάξει... και θα θέλει τους ανθρώπους με καθαρό δέρμα... τί θα κάνουμε... θα πρέπει τότε να αλλάξουμε την επιδερμίδα μας και να βάλουμε καινούρια...
Αυτό το λέω διότι ξέρω ότι τα τατού όταν βγαίνουν αφήνουν σημάδια...
Εγώ πάλι κάνω κάτι άλλο... εαν μου αρέσει κάτι και μ'εκφράζει, προτιμώ να το κάνω avatar μέσα στην καρδιά μου, αντί να το τυπώσω στην επιδερμίδα μου...
Πάντα φιλικά
Κάθε εμπόδιο για καλό.Έφαγα ΗΤΤΑ!!!! Με πήξαν στη δουλειά σήμερα και δεν πρόλαβα να πάω!!! Την Παρασκευή τώρα γμτ...:141:
Γιατί δε "χτυπάς" το αγαπημένο σου πρόσωπο από το AVSite; Θα το ξέρεις μόνο εσύ και ...μερικοί ακόμα... :136:Βασικά το κάνω, γιατί το θέλω εγώ!! Όσο λιγότεροι το δουν, τόσο καλύτερα για μένα!!!:137: Το κάνω για να μου θυμίζει κάποια πράγματα!!
Λες????:137::137:Γιατί δε "χτυπάς" το αγαπημένο σου πρόσωπο από το AVSite; Θα το ξέρεις μόνο εσύ και ...μερικοί ακόμα... :136:
Λες????
![]()
Αυτός που αγάπησες θα σε καταστρέψει, δεν είναι για σπίτι! :142:Λες????:137::137:
![]()
Μήπως -λέω μήπως- να το ξανασκεφτόσουν;;;Έφαγα ΗΤΤΑ!!!! Με πήξαν στη δουλειά σήμερα και δεν πρόλαβα να πάω!!! Την Παρασκευή τώρα γμτ...:141:
Αποφάσισα να κάνω όλα μου τα avatars tattoo για να μην έχω πρόβλημα!!:142::142:Μήπως -λέω μήπως- να το ξανασκεφτόσουν;;;
Από ό,τι βλέπω τώρα αλλάζεις avatar δύο φορές τη μέρα... :121:
... και αν αλλάξεις γνώμη για το tatoo, θυμήσου ότι δεν είσαι φίδι να αλλάζεις δέρμα μια φορά το χρόνο :137:
Εύκολα.Θα κάνουμε tatoo με τον Ken :142:Ρε παιδιά τον φάγατε τον άνθρωπο, λέτε να μη το'χει σκεφτεί???
Αφήστε τον να κάνει αυτό που γουστάρει :114::114:
ΥΓ. Πώς θα τον κοροιδεύουμε μετά?? :119:
Μην ξεχνάς ότι "επιμηκύνει" τα χέρια και τα πόδια. Για "αλλού" προορίζεται!!:137::137:Γάμπα θα δείχνει καλά ο Dhalsim.