Με τα tattoo πώς τα πάτε;

Reaction score
40
Απάντηση: Με τα tatoo πως τα πάτε???

:142::142: Θα κρεμάσει που θα κρεμάσει το μπράτσο μην κρεμάσει και το........''καλλιτέχνιμα'':142:

Αλλά αφου του αρέσει του παιδιού......εδώ πάει:138:

Reaction score
1.844

Το tattoo μου αρέσει. Το συγκεκριμένο όχι! Είναι πολύ εξειδικευμένο και είμαι βέβαιος πως σε λίγα χρόνια θα το έχεις μετανιώσει που δεν έκανες κάτι άλλο.
Αφού είναι για μπράτσο γιατί δεν κάνεις ένα tribal, που είναι διαχρονικό; Αυτό που διάλεξες πάει περισσότερο σε πλάτη. Το ύφος εννοώ, το συγκεκριμένο πουθενά. Και τα χρώματα αυτά δεν βγαίνουν σε δέρμα, θα είναι τελείως διαφορετικό.

Εξάλλου και το ότι ρωτάς, μου δείχνει πως κάτι μέσα σου σε βασανίζει ....

Έχεις πάει σε ανάλογο μαγαζί να σου πουν γνώμη; Συνήθως απαντούν σωστά. :126:

Reaction score
62
Βασικά το κάνω, γιατί το θέλω εγώ!! Όσο λιγότεροι το δουν, τόσο καλύτερα για μένα!!!:137: Το κάνω για να μου θυμίζει κάποια πράγματα!! Έτσι κι αλλιώς σιχαίνομαι την επιδειξη!! Το tatoo θα πιάσει μόνο το μπράτσο, δεν θα είναι και τόσο μεγάλο. Γύρω στους 10-12 πόντους!!

Reaction score
3

Παιδιά, εαν υποθέσουμε ότι αυτό είναι μία μόδα... ...η οποία σε λίγα χρόνια αλλάξει... και θα θέλει τους ανθρώπους με καθαρό δέρμα... τί θα κάνουμε... θα πρέπει τότε να αλλάξουμε την επιδερμίδα μας και να βάλουμε καινούρια...
Αυτό το λέω διότι ξέρω ότι τα τατού όταν βγαίνουν αφήνουν σημάδια...

Εγώ πάλι κάνω κάτι άλλο... εαν μου αρέσει κάτι και μ'εκφράζει, προτιμώ να το κάνω avatar μέσα στην καρδιά μου, αντί να το τυπώσω στην επιδερμίδα μου...

Πάντα φιλικά

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Με τα tatoo πως τα πάτε???

Παιδιά, εαν υποθέσουμε ότι αυτό είναι μία μόδα... ...η οποία σε λίγα χρόνια αλλάξει... και θα θέλει τους ανθρώπους με καθαρό δέρμα... τί θα κάνουμε... θα πρέπει τότε να αλλάξουμε την επιδερμίδα μας και να βάλουμε καινούρια...
Αυτό το λέω διότι ξέρω ότι τα τατού όταν βγαίνουν αφήνουν σημάδια...

Εγώ πάλι κάνω κάτι άλλο... εαν μου αρέσει κάτι και μ'εκφράζει, προτιμώ να το κάνω avatar μέσα στην καρδιά μου, αντί να το τυπώσω στην επιδερμίδα μου...

Πάντα φιλικά
Α πα πα πα πα!!! Στην καρδιά δεν χτυπάω!!! Θα μου πάει ο κούκος αηδόνι οικονομικά!!:137:

Reaction score
1.153
Μια χαρά τα πάμε με τα tattoo(για να απαντήσω στην ερώτηση σου).Πήγαινε χτύπα το και μην ακούς κανένα.Και φυσικά όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο(το tattoo).
Μετά ξεκίνα τα piercing!

Reaction score
3
Dimitris_K, μετά το κτύπημα, μην ξεχάσεις να αναρτήσεις σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο. Έτσι για να δούμε το αποτέλεσμα...:107:

Καλή επιτυχία!!! :444:

Reaction score
62
Έφαγα ΗΤΤΑ!!!! Με πήξαν στη δουλειά σήμερα και δεν πρόλαβα να πάω!!! Την Παρασκευή τώρα γμτ...:141:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.114
Απάντηση: Re: Με τα tatoo πως τα πάτε???

Έφαγα ΗΤΤΑ!!!! Με πήξαν στη δουλειά σήμερα και δεν πρόλαβα να πάω!!! Την Παρασκευή τώρα γμτ...:141:
Κάθε εμπόδιο για καλό.

Ίσως αλλάξεις γνώμη και κάνεις ένα διαχρονικό

που σου πρότεινε ο 'Ανέμελος':126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.350
Απάντηση: Re: Με τα tatoo πως τα πάτε???

Βασικά το κάνω, γιατί το θέλω εγώ!! Όσο λιγότεροι το δουν, τόσο καλύτερα για μένα!!!:137: Το κάνω για να μου θυμίζει κάποια πράγματα!!
Γιατί δε "χτυπάς" το αγαπημένο σου πρόσωπο από το AVSite; Θα το ξέρεις μόνο εσύ και ...μερικοί ακόμα... :136:

• Like
Reactions: Pin

Reaction score
3
Μήπως -λέω μήπως- να το ξανασκεφτόσουν;;;

Από ό,τι βλέπω τώρα αλλάζεις avatar δύο φορές τη μέρα... :121:
... και αν αλλάξεις γνώμη για το tatoo, θυμήσου ότι δεν είσαι φίδι να αλλάζεις δέρμα μια φορά το χρόνο :137:

Reaction score
62
Μήπως -λέω μήπως- να το ξανασκεφτόσουν;;;

Από ό,τι βλέπω τώρα αλλάζεις avatar δύο φορές τη μέρα... :121:
... και αν αλλάξεις γνώμη για το tatoo, θυμήσου ότι δεν είσαι φίδι να αλλάζεις δέρμα μια φορά το χρόνο :137:
Αποφάσισα να κάνω όλα μου τα avatars tattoo για να μην έχω πρόβλημα!!:142::142:

GTX

Reaction score
39
Ρε παιδιά τον φάγατε τον άνθρωπο, λέτε να μη το'χει σκεφτεί???
Αφήστε τον να κάνει αυτό που γουστάρει :114::114:

ΥΓ. Πώς θα τον κοροιδεύουμε μετά?? :119:

Reaction score
7
Ρε παιδιά τον φάγατε τον άνθρωπο, λέτε να μη το'χει σκεφτεί???
Αφήστε τον να κάνει αυτό που γουστάρει :114::114:

ΥΓ. Πώς θα τον κοροιδεύουμε μετά?? :119:
Εύκολα.Θα κάνουμε tatoo με τον Ken :142:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.490
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$