Με τα tattoo πώς τα πάτε;

Reaction score
1.640
2. Δεν συμφωνώ. Έχω πολλούς φίλους με τατου και τα έκαναν πιο πολύ για να τα δείχνουν.

3. Λόγω της δουλειάς μου καθημερινά όλο και κάπου τρυπιέμαι, κόβομαι, σκίζομαι, καίγομαι.
Εμ ετούτοι πάνε στην κατηγορία 1....
Σε πειράζω βρε

gonis

Luger
Reaction score
12.060
Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι η πυραυλική άνοδος ανθρώπων με τατουάζ τα τελευταία 10-15 χρόνια
Υπάρχει «απενοχοποίηση» γενικά και ίσως άλλοι λόγοι που θα ήθελα να μάθω πχ αντιγραφή προτύπων αθλητών ,καλλιτεχνών ….

Reaction score
16.042
Ο μόνος λόγος που μπορεί να έβαζα τατού, είναι για να "κρύψω" κάποια ιδιαίτερα αντιαισθητική και εμφανή ανωμαλία στο δέρμα, όπως έχω δει να κάνουν κάποιοι! Τίποτα άλλο, ούτε μου αρέσουν, ούτε θέλω να συμβολίζεται κάτι πάνω μου! :geek: :roflmao:

Last edited:

Reaction score
1.640
Στην Ελλάδα υπήρχε μια πεπόιθηση ότι αυτός που έχει ταττουαζ ειναι φυλακόβιος και σε κοιτάγαν με μισό μάτι. Ειχες δυσκολία με δουλειά κτλ κτλ.
Ακόμα και σήμερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικιά το έχουν ως κριτήριο. Α έχει ταττού ειναι κωλόπαιδι.

To κάνει για να το βλέπουν οι αλλοι....δεν ισχύει πάντα. Εγώ στα @@ μου αν το δούν ή όχι και εθελημένα το έκανα 3/4 και όχι full sleeve για να μπορώ να το κρύβω όποτε θέλω.
Το 2ο αν εξαιρέσεις καμια παραλία δεν θα το βλέπει κανεις.

jag

Reaction score
29.712
Έκανα ένα μικρός και τέλος.
Όσοι έχουν πολλές τρίχες καλύτερα να τα αποφεύγουν.

Θα το διόρθωνα ότι αν είναι σε εμφανές σημείο το κάνουν και για να το βλέπουν οι άλλοι, όχι μόνο για τον εαυτό τους.
Με πρόλαβες.
Σε μερικούς δεν πάνε καθόλου πάντως.

Reaction score
18.878
Στην Ελλάδα υπήρχε μια πεπόιθηση ότι αυτός που έχει ταττουαζ ειναι φυλακόβιος και σε κοιτάγαν με μισό μάτι. Ειχες δυσκολία με δουλειά κτλ κτλ.
Ακόμα και σήμερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικιά το έχουν ως κριτήριο. Α έχει ταττού ειναι κωλόπαιδι.

To κάνει για να το βλέπουν οι αλλοι....δεν ισχύει πάντα. Εγώ στα @@ μου αν το δούν ή όχι και εθελημένα το έκανα 3/4 και όχι full sleeve για να μπορώ να το κρύβω όποτε θέλω.
Το 2ο αν εξαιρέσεις καμια παραλία δεν θα το βλέπει κανεις.
Στην Αμερική και Ευρώπη δεν ισχύουν αυτά. Ένα σωρό CEO's αλλά και καθηγητές Πανεπιστημίου έχουν πλέον ταττουάζ.

jag

Reaction score
29.712
Τα τατού τώρα είναι σαν τα σκουλαρίκια.
Και η θειά μου έχει.

Προσοχή :biggrin: i don't judge.
Να τα χαίρεστε!

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
232
Γενικώς οι απόψεις με το "όλοι" εκτός από το τσουβάλιασμα περιέχουν και εναν υφέρποντα ολοκληρωτισμό.
Η αναφορά τους ίσως να έχει σκοπό την πρόκληση αντιδράσεων και την δημιουργία αψιμαχιών ή ίσως να ικανοποιούν την μεγαλομανία του εκφραστή τους.
Όπως και να έχει, τις παιδικές αρρώστιες του ίντερνετ τις έχω, προσωπικά, ξεπεράσει και δεν πρόκειται να ξιφουλκησω με κάποιον (άγνωστο) στο διαδίκτυο στην βάση τέτοιων εκφράσεων .
Επίσης δεν έχω κανέναν καημό να έχω την τελευταία κουβέντα.

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.593
Πολύ ωραία αυτά τα τελευταία.
Κάτι μου θυμίζουν ίσως κάπου τα είδα γραμμένα.
Σε κανένα τατουάζ;

Reaction score
16.042
Πόσα θες για να κάνεις μεγάλο ταττουάζ τον Τράμπ στον βραχίονα του χεριού ; :D :D
Trump ε; €50.000 καλά είναι (ε να αξίζει η θυσία κάπως)! :roflmao: :geek:

Θα γράφει όμως και disclaimer: "Πληρωμένη προβολή προϊοντος" :gamer:

Reaction score
18.878
Trump ε; €50.000 καλά είναι (ε να αξίζει η θυσία κάπως)! :roflmao: :geek:

Θα γράφει όμως και disclaimer: "Πληρωμένη προβολή προϊοντος" :gamer:
Εγώ ένα με την Tulsi θα το χτύπαγα. Περιμένω να χωρίσει τον δεύτερο άντρα της, έναν φλώρο εκεί που πήγε και παντρεύτηκε. :D :D

Reaction score
16.042
Εσύ είσαι ιδεολόγος και ρομαντικός. Εγώ το βλέπω ως μια συμφέρουσα επιχειρηματική συναλλαγή! :roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.569
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik