- Reaction score
- 16.044
Φοβόσουν μην ξεχάσεις ποια είναι η σειρά των ταχυτήτων; Όπισθεν δεν βλέπω όμως!
Έχω μια μπάμια τατού στο ώμο
Έχω και αυτό στον Αρ. αστράγαλο View attachment 350677
Ένας bretsos δεν κάνει ποτέ όπισθεν.Φοβόσουν μην ξεχάσεις ποια είναι η σειρά των ταχυτήτων; Όπισθεν δεν βλέπω όμως!
Α ναι, ξέχασα, είναι και οι μηχανές, αυτές δεν έχουν R (εκτός κάτι τέρατα Godlwing)Είχα αγοράσει παλιά μια μοτοσυκλέτα Σώτο που είχε ξεχάσει ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο να συμπεριλάβει τις ταχύτητες, έτσι τις χτύπησα τατού να μη τις ξεχάσω
Δεν ισχύει. Κάποιοι τα κάνουν μόνο για τους ίδιους, σε σημεία που δε φαίνονται.Όλοι τα κάνουν για να τα δείχνουν , άσχετα με τι λένε.
Δεν έχουν όπισθεν οι μοτοσυκλέτες καλέ , μόνο το honda goldwing έχει.Τι χτύπησαν; 1 Ν 2 3 4 5 6; Το R που είναι, αυτό λέω...
Και έλεγα και γω, τόσο καλό παιδί... Δεν μπορεί... Κάποιο πρόβλημα θα έχει!!Α ναι, ξέχασα, είναι και οι μηχανές, αυτές δεν έχουν R
Πάντως εγώ φέτο στη παραλία ένιωσα σαν φλώρος, ήμαν από τους λίγους που δεν είχα τατουάζ από τη κορφή ως τα νύχια παρέα με μούσκουλα και μπράτσα.Δεν ισχύει. Κάποιοι τα κάνουν μόνο για τους ίδιους, σε σημεία που δε φαίνονται.
Τώρα μόνο...Μα τώρα το ξεφτυλίσατε εντελώς.
Το λύσαμε αυτό.Δεν ισχύει. Κάποιοι τα κάνουν μόνο για τους ίδιους, σε σημεία που δε φαίνονται.