Με 1200 budget ηχεία και δικαναλος ενισχυτής;;;;;

Reaction score
0
καλησπέρα!! Ψάχνω ηχεία και δικαναλο ενισχυτή με budget τα 1200€ για 35 m2 . Έχω βρει τα b&w 685 s2 τα οποία έχουν άψογες κριτικές αλλά μου είπαν ότι είναι για ήρεμη χρήση και chill out ακούσματα!!! Εγώ τα θέλω κυριως για ροκ αλλά γενικότερα για όλα τα είδη. Αν όντως αξίζουν τι ενισχυτή προτείνεται;

Last edited:

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Καλησπέρα σας,
Είναι εντελώς ανακριβές αυτό που σας είπαν για τα b&w.
Τα b&w είναι ίσως τα πιο... χαμαιλέοντες ηχεία που υπάρχουν.
Το μόνο που χρειάζονται είναι πολύ ρεύμα για να οδηγηθούν σωστά.
Οι Rotel & οι Nad ταιριάζουν πολύ με τα ηχεία αυτά.
Φιλικά

Reaction score
59
Φιλε AriPetro συμφωνω σε αυτο που λες καθ οτι και γω κατοχος B&W και ως επι το πλειστον με ροκ και μεταλ ακουσματα, αλλα πιστευω αυτο που ειπαν στο φιλο εχει βαση και εχει να κανει με το συγκεκριμενο μοντελο το οποιο εχει μικρη καμπινα και σχετικα χαμηλη ευαισθησια. Οποτε μπορει να παιζει ομορφα ροκ μουσικες αλλα δυσκολα θα ακουσει ο φιλος τη ζωντανια την ενταση και το χαμηλο που εχει το ροκ. Εκτος και αν παρει και κανα καλο ενισχυτη 150-200 watt και το συνδιασει και με subwoofer, αλλα με το budget των 1200 ευρω πολυ δυσκολα.... Ισως αν βρει καποιο μεταχειρισμενο 683 ή καποιο αλλο ηχειο δαπεδου

Reaction score
67
φιλος ειχε τα 685s1 με ενα nadc356 bee k τα οδηγουσε πολυ ικανοποιητικα παντως στα 35τμ του χωρου μαλλον τα 685 θα πεσουν μικρα μαλλον μεταχ/νο 603s3 η 683s1 αλλα και τα 2 αυτα ηχεια με καποιον rotel η nad 2χ150w minimum ψαξε οπωσδηποτε στα μεταχ/να!

Reaction score
221
για 35 τετραγωνικα καλυτερα σε ηχειο δαπεδου αν μπορουν να τοποθετηθουν ευκολα

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ όποτε να κινηθώ σε ροτελ ενισχυτή και σειρά 683 για ηχεία πιο μοντέλο ροτελ;και κόστος συνολικό!

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Εχθες έδωσα κάποια link, αλλά διαγράφηκε, μάλλον παραβίασα κάποιο κανόνα που δεν γνωρίζω...

Προτείνω τα παρακάτω:
B&W CDM1 NT μαζί με έναν Roksan Caspian M.
Ηχητικό αποτέλεσμα 3πλάσιας κατηγορίας απο το budget που διαθέτεις.
Ακούω γνώμες.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Προτείνεις αυτά που πουλάς! Αυτός προφανώς είναι ο κανόνας που παραβίασες.
Κατά τα άλλα, πολύ καλές επιλογές και, πράγματι, ευκαιρία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut