Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 9.028
Αγαπημένος Ήχος! Τι ήθελα και έπεσα σε ακρόαση αυτού του Ηχείου!
Υπέροχη κατασκευή, ήχος, ποιότητα!
Υπέροχη κατασκευή, ήχος, ποιότητα!
Φυσικά το ανοικτόΦαντάζομαι εννοείς το "ανοιχτό" μοντέλο, αυτό με την αληθινή ένωση των 2V τμημάτων του κινητήρα κ όχι αυτά τα εισαγωγής με το ψευτοκάπακο..!
Το έχω οδηγήσει το μοντέλο του 1989 από φίλο, με 4 σε 2 Kerker!!
Ακόμη θυμάμαι τα "μέζεα" μου να παίζουν ζάρια στο ρελαντί, κ την τεράστια ροπή με καλή τρίτη!!
Να το πάρεις.Πουλάω σχεδόν 25 χρόνια JBL και δεν πήρα ένα ζευγαράκι LS 80 να έχω στα γεράματα.
Βάλε τον rose να πάρει σινεματέτοια και για μπροστά και άρπαξ' τα.Πουλάω σχεδόν 25 χρόνια JBL και δεν πήρα ένα ζευγαράκι LS 80 να έχω στα γεράματα.
Αχχ τα είδα πρώτη φορά απο κοντά στην Γερμανία οταν ειχα παει για μια συνάντηση .Πουλάω σχεδόν 25 χρόνια JBL και δεν πήρα ένα ζευγαράκι LS 80 να έχω στα γεράματα.
Kατά τα άλλα , δεν έχω πουλήσει , ποτέ τίποτα.
Μα και αυτός έπρεπε ήδη να τα είχε βγαλει στο σφυρί θα τα επερνα αμέσως εχει και το κεντρικο νομίζω ??Βάλε τον rose να πάρει σινεματέτοια και για μπροστά και άρπαξ' τα.
Και μην αρχίσεις τα "μα είναι LS60".
Αυτά είναι!!!!Φυσικά το ανοικτό
Ξεταπωτο εννοείται
Χωρίς πλάκα σε τοίχο έφευγαν σοβάδες
Xt benneton με τέρμα γκάζι χωρίς τάπα κ αυτό ίσα ίσα που ακούγοταν στο ρελαντί εμένα ανάμεσα στο "σκάσιμο " των κυλίνδρων
Mα είναι mahogany ...Και μην αρχίσεις τα "μα είναι LS60".
Kανε υπομονη θα δεις παρουσιαση τεστ και το 1200 Vmax και το 1700 απο μενα και στο ραδιοφωνο και σε τηλεοπτικη εκμπομπη θα παρεις μια γευση απο τα παλια!!!Vmax 1200 πείραγμενο με Brembo χρυσή σειρά ολινς αναρτήσεις μπρος πίσω ,σουπερτραπ εξατμίσεις κλπ.
Η μεγαλύτερη βλακεία που έχω κάνει στην ζωή μου για να πάρω αυτοκίνητο λέει
Ακόμα θα το είχα
Yπηρχε αγγελια αυτο το deck xe πριν λιγο καιρο.- δεν τα είχα ποτέ . . . ίσως κάποτε . . . . . .
. . . μου λέγαν τα ''παιδιά'' στην ΕΛΙΝΑ , πως επρόκειτο για κορυφαίο εργαλείο . . .
. . . συνήθως δεν πουλάω αλλά χαρίζω , οπότε δεν κόβω τελείως την επαφή μαζί τους
Εχω και τα 2 , o 3009 στην εποχη του σιγουρα ηταν καλος βραχιονας, σημερα απλα υπερεκτιμημενος, το τασκαμ ομως ειναι εξαιρετικο ακομα και σημερα (το δικο μου εχει μοντα για μανιουαλ μπαιας)- δεν τα είχα ποτέ . . . ίσως κάποτε . . . . . .
. . . μου λέγαν τα ''παιδιά'' στην ΕΛΙΝΑ , πως επρόκειτο για κορυφαίο εργαλείο . . .
. . . συνήθως δεν πουλάω αλλά χαρίζω , οπότε δεν κόβω τελείως την επαφή μαζί τους
Κούκλα!!!!Α, μπηκαν και τα αυτοκινητα μεσα. Παιδια ετοιμαστειτε για φασκελα. Ολοι μαζι ομως ε;
Κοιταχτε αμαξι που εδωσα πριν 2 χρονια. Δε λεω ποσο το εδωσα γιατι δε θα μεινετε στα φασκελα.
Κοπαναω το κεφαλι μου και δε σπαει απο τοτε...
Μ5 Ε34 Μοτερ S38Β38. 3800κυβ. 330αλογα.
View attachment 118865