Μια φορά κι ένα καιρό (συνέχεια...)

Reaction score
8.905
Ναι αλλα αν ειχα εγω τετοιο ισχυρο μοτερ στο πικαπ, οχι μουσικη δεν θα ακουγα.... μονον ΘΟΡΥΒΟ......ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ..... αυτα αλλωστε τα προβλήματα εχουν τα DIRECT DRIVE.... ;)
Και μετά ξύπνησες.... κάτσε να στο μετρήσουμε και μετά θα γελάσουμε....:whistling: :prankster::gotcha:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.562
Πέτρες βρε.
(Είναι αυτό το πράσινο που βλέπεις στο βάθος,το μοτερ είναι 150άρι.)
View attachment 32388
Μα υπάρχουν και καλύτεροι και πιο οικονομικοί τρόποι για να σπας πέτρες.
Τα μοτέρ καίνε πολύ ρεύμα.

Reaction score
677
Μα υπάρχουν και καλύτεροι και πιο οικονομικοί τρόποι για να σπας πέτρες.
Τα μοτέρ καίνε πολύ ρεύμα.
Υπάρχουν κι ακόμα καλύτεροι,αλλά δεν τους γράφω εδώ,:focus:
Βαράω κι από δαύτη πάντως,κάνει καλό και διώχνει τα απωθημένα.
(Ξέρω πως ξέρεις τι παθαίνουν οι πρωτάρηδες με την βαριά την επόμενη μέρα.:roflmao:)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και μετά ξύπνησες.... κάτσε να στο μετρήσουμε και μετά θα γελάσουμε....:whistling: :prankster::gotcha:
Οποτε θελεις μαναρι μου και μετα θα καταλαβεις τι σημαινει αναλογική περιστροφή και αναπαραγωγη και οχι περιστροφή ροτορα σε στατορα..... ;)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882
Και αυτή του ρότορα σε στάτορα ομαλή είναι.
Οσο για την μεγάλη ροπή , χρειάζεται μόνο κατά την εκκίνηση επιτάχυνση. Μετά είναι άχρηστη.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Και αυτή του ρότορα σε στάτορα ομαλή είναι.
Οσο για την μεγάλη ροπή , χρειάζεται μόνο κατά την εκκίνηση επιτάχυνση. Μετά είναι άχρηστη.
Νομιζεις!!! Μετα ειναι χρησιμη, οταν διαβαζει η κεφαλή, εχω βαρεθει να το γραφω.....

Reaction score
7.274
Το υποστηρίζω με το χέρι (απλά για να μειωνω το χρόνο) μεχρι τις 33,3 RPM... αλλά... άντε μετά να το σταματήσεις... και εκεί είναι η ουσία... και οι δυναμικές...;)
Καλό!!!
Συνολικός χρόνος (με βοηθεια) μεχρι να φτασει από στατική κατάσταση στις 33,3 RPM ειναι 45 δευτερόλεπτα... ενω απο τις 33 στις 45 (παλι με βοηθεια) ειναι 30 δευτερόλεπτα...
Μάλλον δεν κάνει για πάρτυ:laugh:...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Συνολικός χρόνος (με βοηθεια) μεχρι να φτασει από στατική κατάσταση στις 33,3 RPM ειναι 45 δευτερόλεπτα... ενω απο τις 33 στις 45 (παλι με βοηθεια) ειναι 30 δευτερόλεπτα...
Χωρίς υποβοήθηση, ποιοί είναι οι χρόνοι αντίστοιχα;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Δεν τους εχω μετρησει αλλα δεν εχει και νοημα.... (θες γιατρε να σου μετρησω τιποτα άλλο? :D )
Δεν μπορω να γραψω περισσοτερα.... μολις τελειωσα την εισαγωγη απο τον Καρυοθραύστη και τρεμω απο τη συγκινηση.... και η τριχα καγκελο.... χαχαχαχαχα.... :o :tongue: :laugh:
Αληθεια τωρα... ενα επιπλέον στοιχείο ειναι η ησυχία, πολλες φορες κρατουσα την αναπνοή μου για να ακουσω λεπτομερειες που εχω την αισθηση οτι δεν ακουγα πριν....

ΥΓ Πως τα λέω ο φουστης......

Reaction score
30.453
Το υποστηρίζω με το χέρι (απλά για να μειωνω το χρόνο) μεχρι τις 33,3 RPM... αλλά... άντε μετά να το σταματήσεις... και εκεί είναι η ουσία... και οι δυναμικές...;)
Του δίνεις και λουκουμάκι για να ξεκινήσει?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon