Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
126
Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

Καλησπερα
πηρα και εγω μια jvc z1 με βελονα αγνωστης προελευσης,το αποτελεσμα,καλο αλλα οχι κορυφαιο οπως ειχα ακουσει σε σπιτι συμφορουμιτη.Μπορει η αλλαγη βελονας με jico να αλλαξει τοσο πολυ τον ηχο της κεφαλης?

Reaction score
1.815

ΟΧΙ!
Δεν μπορεί να αλλάξει τον ήχο της κεφαλής!

Απλά θα σου αναδείξει όλες τις δυνατότητές της και θα είναι ...τούμπανο!!

Reaction score
8.905

Τις περισσότερες Z1 (S, E, EB κλπ.) που πουλάνε στο ebay είναι με αμφιβόλου ποιότητας βελόνα (ρεπλικα), αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει διότι για να απογειωθούν οι εσωτερικές χάρες της κεφαλής (γεννήτρια) χρειάζεσαι να αγοράσεις από την Jico μια SAS βελόνα, για τα χρώματα της βελόνας κοίτα εδώ.

Reaction score
1.815

Θεό την έχουμε κάνει την Jico!!
Τύφλα νά χουν τα ποστ για τη metric...:204:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Είναι αμφότερα best buy

Reaction score
126

Παρελαβα και εγω jico,το αποτελεσμα εντυπωσιακο,ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια manos58 αυτες οι mc μου φαγαν την ψυχη!!!

Reaction score
8.905

Παρελαβα και εγω jico,το αποτελεσμα εντυπωσιακο,ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια manos58 αυτες οι mc μου φαγαν την ψυχη!!!
:410:

Reaction score
30.455

Καλησπερα
πηρα και εγω μια jvc z1 με βελονα αγνωστης προελευσης,το αποτελεσμα,καλο αλλα οχι κορυφαιο οπως ειχα ακουσει σε σπιτι συμφορουμιτη.Μπορει η αλλαγη βελονας με jico να αλλαξει τοσο πολυ τον ηχο της κεφαλης?
Στην ίδια φάση είμαι και εγώ.Εδώ και δέκα μέρες ακούω με μια Z1-S με βελόνα αγνώστου προέλευσης.Έστω και έτσι όμως η κεφαλή δίνει δείγματα γραφής.
Και μια ερώτηση κρίσεως τώρα: έχω και μια Shure M97 XE. Αμφότερες προορίζονται για το SL 1200MK2.Για δυο jico δεν το συζητάω τώρα ,δεν παίζει φράγκο.Αν έπρεπε να διαλέξετε ποια από τις δύο κεφαλές θα τουμπανιάζατε με jico ,ποια θα διαλέγατε?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Την περισσότερο φθαρμένη:126:

Reaction score
30.455

Την περισσότερο φθαρμένη:126:
Kαλά, στην περίπτωση μου η απάντηση είναι δεδομένη.Αυτή που χρειάσζεται άμεσα βελόνα είναι η Ζ1-S.Αντίθετα η μαμίσια της Shure είναι σχετικά καινούρια.
Γενικότερα ρωτάω αν κάποιος έχει άποψη ως προς το σε ποια από τις δυο η τοποθέτηση jico θα συνιστούσε μεγαλύτερη αναβάθμιση

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Την 97 δεν την ξέρω
Εγώ πάντως που έχω και Ζ1 ΣΑΣ και V15 type3 with HE Jico προτιμώ την Shure για τζαζ και την Ζ1 για τα δυναμικά της (Pink Floyd)

Reaction score
1.173

Καλημέρα Χάρη.

Έχω ακούσει και τις 2 κεφαλές με τις ορίτζιναλ βελόνες και μου άρεσε η Ζ1 με διαφορά. Δεν έκανα ποτέ το πείραμα που προτείνει ο Βασίλης με τις χωρητικότητες.
Έχω βάλει SAS στην δική μου Ζ1 και ενώ με την ορίτζιναλ έχεις μια πολύ καλή κεφαλή και αποτέλεσμα, με την SAS :140:..... δεν λες απλά -ναι μου φαίνεται καλύτερη ..... απλά παθαίνεις σόκ:129:.

Reaction score
30.455

Καλημέρα Χάρη.

Έχω ακούσει και τις 2 κεφαλές με τις ορίτζιναλ βελόνες και μου άρεσε η Ζ1 με διαφορά. Δεν έκανα ποτέ το πείραμα που προτείνει ο Βασίλης με τις χωρητικότητες.
Έχω βάλει SAS στην δική μου Ζ1 και ενώ με την ορίτζιναλ έχεις μια πολύ καλή κεφαλή και αποτέλεσμα, με την SAS :140:..... δεν λες απλά -ναι μου φαίνεται καλύτερη ..... απλά παθαίνεις σόκ:129:.
Kαλημέρα!
Το ξέρω ότι έχεις ακούσει τη Shure...και όχι οποιαδήποτε M97 XE αλλά αυτή που έχω τώρα στην κατοχή μου...:107:.
Η πλάκα είναι ότι ακόμα και με την ψάξε γύρευε βελόνα που έχει τώρα η Ζ1 μου ακούγεται καλύτερη...

Reaction score
1.173

Ναι θυμάμαι Χάρη......:102:

Πάντως επειδή ο Βασίλης έχει προτείνει και αυτό..... και έχει πάντα δίκιο:138:
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις προτού αποφασίσεις ποια SAS να πάρεις.

Άμα είναι να πάρεις από Jico...... call me να πάρουμε μαζί να γλιτώσουμε τίποτα μεταφορικά, γιατί έχω εκκρεμότητες με τους Γιαπωνέζους:609:.

Reaction score
208

Στο ανωτέρω, εάν είναι εφικτό, να συμπεριληφθώ και εγώ...καθώς θέλω να πιστέυω οτι εντός ημερών θα γίνω κάτοχος generator για jico sas...ευχαριστώ

Reaction score
208

Με μπριζώσατε και η παραγγελία δόθηκε για μια jvc z1-s...οπότε εν αναμονή του generator (το οποίο βάση περιγραφής περιλαμβάνει και καινούργια βελόνα) καλό θα ήταν να με υπολογίσετε σε ενδεχόμενη κίνηση...και πάλι ευχαριστώ προκαταβολικά

επίσης θέλω να ευχαριστήσω και το Βασίλη για τις πολύτιμες συμβουλές του

Reaction score
295

Με μπριζώσατε και η παραγγελία δόθηκε για μια jvc z1-s...οπότε εν αναμονή του generator (το οποίο βάση περιγραφής περιλαμβάνει και καινούργια βελόνα) καλό θα ήταν να με υπολογίσετε σε ενδεχόμενη κίνηση...και πάλι ευχαριστώ προκαταβολικά

επίσης θέλω να ευχαριστήσω και το Βασίλη για τις πολύτιμες συμβουλές του
Nα προσέξετε,επειδή μαζεύεστε πολλοί και η παραγγελία θα ανέβει πολύ σε κόστος,μήπως υπάρχει τελωνείο επειδή είναι Ιαπωνία.
Σε μία που πήρα εγώ δεν είχε τίποτα,μονο τα μεταφορικά.

Reaction score
8.905

Μου φαίνεται ότι μαζευτήκαμε πολλοί... μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα Z1 SAS κλαμπ?

Reaction score
208

Εάν παραλάβω την κεφαλή και παίζει όπως πρέπει να παίξει....τότε δεσμεύομαι για το "κλάμπ" να φέρω την ντισκομπάλα...χαχαχα!!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.196
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88