Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

ryk

Reaction score
925
Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

μπααα εγω δεν μασαω την μακακια μου θα την ρωτησω...σαματι τι? προξενειο θα μου κανετε..η θα με δειτε μπροστα σας....ειπαμε καλη καρδια πανω απο ολα..
Έτσι είναι...κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης (που να δεις τι βλακείες έχω ρωτήσει εγώ....ε αφού δεν ξέρω!).
Σταμάτη μαζί σου 1000%! Απλά νόμιζα ότι δεν με "έπιασες". Σίγα μην κοροϊδέψω ή ειρωνευτώ εγώ....σάμπως και ξέρω τίποτα....μόνο λίγο πειραγματάκι.....καλοπροαίρετα πάντα!:thumbsup:

Α ξέχασα, absenti βρήκα rca....πυκνωτές μου λείπουν...

Reaction score
30.455

Υπάρχει πιθανότητα χωρίς γείωση να μην έχει κανείς βόμβο...
Aπό τι εξαρτάται αν θα έχει ή δε θα έχει βόμβο (στην περίπτωση που δε γίνει γείωση εννοώ)?

Reaction score
8.905

Φουρτούνιασε πάλι...:cautious: :laugh:

Όλοι μια παρέα είμαστε... και προέχει να περνάμε καλά... και ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές!

Reaction score
1.815

Εσύ άντε βάλε κανένα σπαλομπρίζολο στη θράκα... ακόμα περιμένουμε!:confused:
Όλο με πατατάκια και ποπ-κορν τη βγάζουμε, όταν ακούμε τις κεφάλες σου!:tongue:

Αααα και που' σαι?
Θα φωνάξεις και τον Κόγια την επόμενη!
Βαρέθηκα να ακούω τους λυσσάρηδες που βάζεις!
Θέλω Μαρινέλλα για audiophile ακροάσεις - χωρίς ακροάσεις!:biggrin:

Reaction score
1.815

Aπό τι εξαρτάται αν θα έχει ή δε θα έχει βόμβο (στην περίπτωση που δε γίνει γείωση εννοώ)?
Αν γειώνεται σωστά η κεφαλή πάνω στο σασί πικάπ, τότε δε θα παρουσιάζει βόμβο. Εξαρτάται από την κατασκευή.

Reaction score
1.815

Έτσι είναι...κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης (που να δεις τι βλακείες έχω ρωτήσει εγώ....ε αφού δεν ξέρω!).
...
Εγώ να δεις τι μαργαριτάρια έχω πει!!!!
Περισσότερα όμως είναι αυτά που έχω κάνει...:roflmao:

Reaction score
13.606

KΑΛΗΜΕΡΑ παιδια..που οφειλεται οτι ανα 2 τραγουδια σχεδον κολαει η βελονα στο GL75? ενω δεν το κανει στο GL69...

Reaction score
1.815

Καλημέρα!!:biggrin:
Ρύθμιση βραχίονα, antiskating και βάρους, είσαι εκτός και στα τρία...:thumbsdown:

Reaction score
13.606

EEEEEE δεν μπορει 3 στα 3 μαλον βραχιωνα βαρος το εχω..πειρα ζυγαρια και σχεδια για προτρακτορα...στο antiskating μαλον δεν το εχω

Reaction score
13.606

με εχει σπασει τα νευρα ο κωλοβραχιονας..

Reaction score
8.905

Δυστυχώς εάν έχει πρόβλημα ο βραχίονας δεν μπορεί να πάρεις βοήθεια εύκολα και ειδικά εάν δεν έχεις εμπειρία, άμα ψάξεις στο net – youtube κλπ.θα βρεις διάφορα άρθρα-βίντεο-σχεδιαγράμματα πως να τσεκάρεις την σωστή λειτουργία του!

Reaction score
1.815

Το βαριδάκι για το antiskating δεν το έχεις? Αν όχι θα πρέπει οπωσδήποτε να το βρεις καθώς αν δεν μπει αυτό θα έχεις αυτά τα προβλήματα.
Επίσης το βάρος αλλά και η ρύθμιση με το γνήσιο προτράκτορα της Lenco θα πρέπει να γίνει σωστά, για να έχεις αποτέλεσμα..

Όλα τα παραπάνω βέβαια θα πρέπει να γίνουν ΑΝ θεωρήσουμε οτι τα V-blocks που σου είπα και πριν είναι ολοκαίνουρια και σωστά τοποθετημένα....
Ξήλωσε όλο το βραχίονα, φτάσε μέχρι τα v-block και βγάλε μας αναλυτικές - καθαρές φωτο να δούμε τι γίνεται...
Ξεκινάς από αυτό.... επιμένω!:thumbsup:

Reaction score
13.606

το βαριδακι το εχω..τον προτακτορα τον κατεβασα απο ιντερνετ την κεφαλη την εχω γυρω στα 2 γραμμαρια..και μαλον τωρα βρηκα που ακριβως καθεται σωστα το βαριδακι δεν κολαει αλλο..θα δω στην πορεια..

Reaction score
13.606

τα v-block ειναι καινουργια τα ειδα ουτε τζογους εχει ο βραχιονας ουτε τιποτα..προς το παρον δεν κολαει η βελονα..μαλον το πετυχα..

Reaction score
13.606

παιδια καλησπερα και παλι..η κεφαλη JVC Z1S κανει για τον βραχιονα του GL75?

Reaction score
8.905

Καλημερα, Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα!

Reaction score
13.606

Eυχαριστω πολυ για ακομα μια φορα...

Reaction score
8.905

Είπα να επαναφέρω για συζήτηση ένα παλιό θέμα στο “γνωστό” Audiogon με τίτλο “Who needs a MM cartridge type when we have MC?” και επειδή είναι σχετικό με αυτό που συζητάμε εδώ μέσα (κεφαλές - βελόνες κλπ.) θα ήθελα τις προσωπικές σχετικές εμπειρίες που μπορεί να είχατε.
Φυσικά μπορεί να μην συμφωνείται με όλο αυτό και να έχετε αντίθετη άποψη... όλες είναι ευπρόσδεκτες και καλοδεχούμενες. Γιατί μπορεί να ισχύει το, για όσους δεν έχουν αυτά τα υψηλά ποσά να επενδύσουν σε κάποιες MC κεφαλές, μήπως αρέσκονται (τους βολεύει) να πιστεύουν ότι κάνουν “έξυπνη αγορά”, εάν επενδύσουν σε μια φτηνή MM κεφαλή...
Γράψτε λοιπόν τα όποια σχόλια σας εδώ... εάν έχετε προσωπική η από κάποιον φίλο σας εμπειρία!

ΥΓ. Για όσους δεν το έχουν διαβάσει ποτέ... πατήστε επάνω στον τίτλο!

Reaction score
999

Το είχα διαβασει και παλιότερα.. Πολύ ενδιαφέρον Βασίλη το νήμα που παρεθεσες..
Ο τύπος πάντως φαίνεται ζει για να παίζει με κεφαλές και βραχίονες, έχει λέει καμία 20 κεφαλές και 15 βραχίονες... Πολύ κάψιμο πάντως!

Sent via my android Sony Xperia S

Reaction score
1.685

Μου αρεσει βρε Βασιλη που 'ζητας' απο μια κοινοτητα σαν το το avsite, οταν οι κατοχοι ή αυτοι που εχουν εμπειρια απο σοβαρες MC κεφαλες μετριουνται στα δακτυλα του ενος χεριου (ισως λεω και πολλους) να εκφερουν αποψη για το θεμα που παρεθεσες.

Δηλαδη αληθεια τι περιμενεις να συζητησεις ?

Εκτος αν βεβαια σου αρκει η "συγκριση" κεφαλων των δυο στρατοπαιδων της ταξης των 400 ευρω πχ. :roflmao:

Από εσένα δεν περίμενα να καταλάβεις και κάτι... χαλάρωσε λίγο γιατί γελάει ο κόσμος...
Συμφωνω απολυτα, αν και απαντω αντι αλλου, αλλα ενα ερωτημα που μου ερχεται στο μυαλο με 'βασανιζει'........τι ακριβως θελεις-πρεπει να καταλαβουμε ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.172
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris