Μοναδες Artemis TLS.

Reaction score
55
Καλησπερα σε ολο το φορουμ.
Εχω μια artemis tls και θελω να αλλαξω τα γουφερ.
Μηπως ξερετε που μπορω να βρω καινουρια?
Ειναι ειδικη κατασκευη απο την seas για την audio spectrum?
Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
55
Γιατι ζητουν 160ε τη μια. Αλλα δεν εχουν και απο οτι μου ειπαν.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Η Audio Spectrum δεν υπάρχει εδώ και 1,5 χρόνο.
Ότι κυκλοφορεί από ηχεία είναι τελευταία κομμάτια.
Κρίμα, δεν το ήξερα.

TGD

Reaction score
10.546
Δεν έχουν πάνω κωδικούς της SEAS; Αν ναι, κατ' ευθείαν από την SEAS.

Reaction score
7.089
αν δεν υπαρχει η audio spectrum ποιος ειπε στον φιλο οτι θελουν 160 ευρω για την καθε μοναδα? δηλαδη η εταιρεια εχει διακοψει την παραγωγη , αλλα παρεχει υποστηριξη στα ηχεια που εχουν πουληθει?

Reaction score
666
Ό,τι λέει ο petermeni πιο πάνω. Δεν υπάρχει η εταιρεία πια.
Εφόσον δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, κακώς αγοράστηκαν αυτά τα ηχεία. Αν βάλεις άλλα woofers θέλεις και μετατροπές στο cross.

Reaction score
362
Δεν έχουν πάνω κωδικούς της SEAS; Αν ναι, κατ' ευθείαν από την SEAS.
Τα woofer των Artemis TLS (αλλά και των μετέπειτα bass reflex που δεν έχω δεί αλλά πιθανότατα ήταν τα ίδια) είναι τα SEAS P17RCY/P ή H548. Κώνος πολυπροπυλαινίου με πλαστικό phase plug.
Έχω 2 ζευγάρια Artemis TLS και είμαι σίγουρος.

Attachments

Reaction score
362
Έχει 2 πλακέτες, μια μεγάλη και μια μικρότερη. Η μεγάλη στα πρώτα μοντέλα βρισκόταν στη πλάτη του ηχείου και πάνω από τη σωλήνα bass reflex με τη μικρότερη δίπλα της. Στα μεταγενέστερα μοντέλα παραγωγής η μεγάλη πλακέτα βιδώθηκε πάνω στη χούφτα με τις μπόρνες εισόδου ενώ η μικρή παρέμεινε στο ίδιο μέρος. Η μικρή πλακέτα είναι συμπληρωματική του κλάδου των χαμηλών.

Να και φωτογραφίες από το δεύτερο ζευγάρι μου με χρονολογία κατασκευής Ιανουάριο 1996 με τη μεγάλη πλακέτα πάνω στη χούφτα και τη μικρή ψηλά και πάνω. Το πρώτο μου ζευγάρι του Ιουνίου 1994 έχει και τις 2 πλακέτες μαζί πίσω και ψηλά στο νοβοπάν (έχω και φωτογραφίες αλλά τυπωμένες από φιλμ...)

Reaction score
2
mporeis na pareis nea t megafona apo ton idio ton petropoulo me 160 to enah na ta episkeyaseis me mikro kostos se ena typo stin kalithea

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis