- Reaction score
- 14

φυσικά και πάντα με την ειδική Καφατοκάρτα ρεπόρτερ-μέλους .... ξέρεις η κάρτα που σε βάζει σε όλα τα events!!!E,ναι....Αυτο που λεμε schlafzimmerblick!
Εσυ γιατι πηγες εκει?Σαν ανταποκριτης?![]()
Α, γειά σου! Από το στόμα μου το πήρες! :happy_9:E,ναι....Αυτο που λεμε schlafzimmerblick!
Ε, δεν είπαμε ότι δεν κάνουν και για καβάλημα! Αλλά μόνο για βολτίτσα χαλαρή. Γόνατο δεν ξύνεις κάτω με τίποτα. :happy_9:Δεν ξερω τι λετε εσεις.....αλλα ολα τα μοντελα τα καβαλαγα ανετα.....:happy_8:
Ακομη μια πολυ καλη εκθεση και μπραβο γιαννη:cool_4:![]()
:happy_5::happy_5::happy_5: :bravo::bravo::bravo:Ε, δεν είπαμε ότι δεν κάνουν και για καβάλημα! Αλλά μόνο για βολτίτσα χαλαρή. Γόνατο δεν ξύνεις κάτω με τίποτα. :happy_9:
πρόσεχε μην σου φυτέψει καμμιά καραβίδα στο μυαλό σου... μόνο τέτοια έχει μέσα στο δικό του ο Βασίλης!!!:crazy_1::happy_5::happy_5::happy_5: :bravo::bravo::bravo:
Ρε ακριβως μεσα στο μυαλο μου εισαι!!!
Τι θα γινει με αυτον ρεεεε:crazy_10:
Ολα τα μοντελα για freestyle τα ειδα εγω.....:happy_5:Οι λάτρεις του Freestyle Motocross είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε από΄κοντά τον Mat Rebeaud στην Έκθεση Μοτοσικλέτας στις 22 Απριλίου έξω από τον εκθεσιακό χώρο, στις 18:00 (HD Video απο το event είναι στο μοντάζ και θα το ανεβάσω σύντομα να το δέιτε και εσείς.
![]()