Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Επειδή πιθανώς να σας διαφεύγει, o ιστότοπος είναι ιδιωτική περιουσία... (η μήπως έχει κολχοζοποιηθεί και δεν το γνωρίζω...)

Για ενημέρωση σας υπάρχουν Φορουμς που ανήκουν σε συλλόγους (και όπου εκεί οι διαδικασίες είναι πιό... δημοκρατικές... :143:)
Άμα είναι ιδιωτική περιουσία, καλό θα ήταν να απαγορεύονται όλα τα threads που ανήκουν σε ανταγωνιστικές εταιρείες από αυτές που κατέχουν οι έχοντες το φόρουμ!! Όπως γίνεται στο www.htguide.com... Που απαγορεύεται η όποια αναφορά σε καλώδια!! Ή υπάρχει ελευθερία, ή όχι... Λίγο άστοχο το σχόλιο πιστεύω...

Reaction score
1.847
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Προτεινω εκλογες ...
Επειδή πιθανώς να σας διαφεύγει, o ιστότοπος είναι ιδιωτική περιουσία ...
Αν αναφέρεσαι στη πρόταση που έγινε έχεις δίκιο. Εξάλλου, μετά το πάθημα του παρελθόντος που υπέστη ο Αντρέας, ούτε εγώ στη θέση του θα το διακινδύνευα. Και είμαι κάθετος!

Τη ζήτημα δεν είναι να φύγουν οι παρόντες αξιωματούχοι, οι "κακοί" και να έρθουν άλλοι, οι "καλοί". :601: Αλλά όσο γίνεται να είναι περισσότερο ευκρινείς οι κανονισμοί, περισσότερο κατανοητοί από τα μέλη, αφού το φόρουμ επιθυμεί όσο περισσότερα μέλη γίνεται. Αλλά και να γίνεται πιστή εφαρμογή τους, με χρήση ασούμε όλων των διαβαθμίσεων των ποινών που προβλέπονται και όχι «τα πήρα στο κρανίο, σου κόβω την πρόσβαση» γιατί αντιμίλησες. Ντάξ'; :109:

Reaction score
4

...
....
...
Ξέρετε την αίσθηση του να βλέπεις κάποιον "παράνομο" να φωνάζει για "δικαιοσύνη".., ε ??

Τέλος για να καταλήξω ελπίζω να μην φτάσουμε σε σημείο να δίνει ο ένας τον άλλον + να κάνουμε αυτά τα γελοία δικαστήρια των μεσημεριανών εκπομπών...
ToO....stee :111: , το είχε δει ρε...!!!! :137:

Reaction score
17.820

Οχι άμα είναι. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
Βρε αγριο νειατο...ηρεμησε...Την υγεια σου επιβαρυνεις με τις φωνες και τους εκνευρισμους....

Εχθες ειχα μια 'εκπαιδευτικη' μερα:113::Πηγα σε μια κηδεια και σ ενα νοσοκομειο...

Reaction score
10

ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Δεν χρειάζεται να φωνάζεις!!! Οπότε όλη αυτή η συζήτηση είναι "εκ των ων ουκ άνευ"! Οπότε τι επαίρονται όλοι οι της Δ.Ο. και Σ.Ο. ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης στο φόρουμ? Μήπως έχουν μπερδευτεί πολύ τα πράγματα?? Αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις κατά το δοκούν δλδ? Από τη μία "Δεν σε παίζω με την μπάλα ΜΟΥ" και από την άλλη "Υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία λόγου"??

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Αυτο σημαινει πως υπαρχει "γραμμη"; (ανεξαρτητα απο την περιπτωση του Ear)

Reaction score
1.214

Ειναι κατι σαν τις ομαδες .Ολοι ξερουμε οτι καποιος εχει την ευθυνη, καποιος το οικονομικο κοστος , αλλα παρολα αυτα εχουμε απαιτησεις (τα μελη ) γιατι ουσιαστικα ειμαστε μερος της .Για αυτο και πολλες φορες ζητειται η στηριξη των οπαδων , εστω και ηθικη.Αμα καποιος νομιζει οτι δεν την εχει αναγκη , η εχει περισσευμα δεν πειραζει.Θα αλλαξουμε ομαδα και εμεις...(με βαρια καρδια αλλα θα το κανουμε):137:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.772

Αυτο σημαινει πως υπαρχει "γραμμη"; (ανεξαρτητα απο την περιπτωση του Ear)
Ναι. Αποκλειστική, κατ' ευθείαν από τον πίνακα, και με δική της ασφάλεια!

Reaction score
1.686

Αφηνεις "παραθυρακι" στο οτι θελουν κανουν?

Τι νοημα θα ειχε ενας ιστοτοπος χωρις αλληλοεκτιμηση και μελη?

Reaction score
10

Ναι. Αποκλειστική, κατ' ευθείαν από τον πίνακα, και με δική της ασφάλεια!
Και για κάποια δευτερόλεπτα νόμιζα ότι είχατε μπερδέψει τα threads...:204::204:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

:135::135::135: αν ολα τα θεματα ειχαν αυτην την "γραμμη", θα ηταν αλλοιωτικα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν ξέρω αν υπάρχει γραμμή αλλά σε οποιον δεν αρεσει παίρνει το τηλεκοντρολ και κάνει ζαππινγ.

Εχω φάει όχι 3 μέρες αλλά πολλούς μήνες ban (για μένα άδικα) αλλά that's life και μπορει να ξαναφάω.

So what... Εχω βρεθεί όμως από κοντά με όλους και ξέρουν ποιός ειμαι... και ξέρουν ότι τα πράγματα τα λέω με το όνομα τους, ίσως αγρια αλλά τα λέω κι εχω πιεί και μαζί με αυτούς που τσακώθηκα και ΠΟΤΕ δεν έχω πει ψέμματα.

Πολλές μυξοπαρθένες έχετε μαζευτεί μου φαίνεται... και κακώς το θέμα συνεχίζει... :126:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! Δεν χρειάζεται να φωνάζεις!!! Οπότε όλη αυτή η συζήτηση είναι "εκ των ων ουκ άνευ"! Οπότε τι επαίρονται όλοι οι της Δ.Ο. και Σ.Ο. ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης στο φόρουμ? Μήπως έχουν μπερδευτεί πολύ τα πράγματα?? Αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις κατά το δοκούν δλδ? Από τη μία "Δεν σε παίζω με την μπάλα ΜΟΥ" και από την άλλη "Υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία λόγου"??

Mε λιγα λογια υπαρχει λογοκρισια στο AVSITE ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.752

Τωρα τι ειναι καλυτερο?
Να πεσουν μερικα ban και να κατηγορηθει το avsite για αυταρχισμο ή να κλειδωθει το θεμα και να κατηγορηθει για λογοκρισια?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Mε λιγα λογια υπαρχει λογοκρισια στο AVSITE ?
Κάποια στιγμή το Νοέμβρη, ο κ.Κόγιας είχε φτιάξει ένα poll για το συγκεκριμένο θέμα!! Μπορείτε να διαβάσετε την καταγεγραμμένη μου, τότε, τοποθέτηση! Υπάρχει όμως πλέον, μια περιπλεγμένη αίσθηση μέσα μου. Όχι τόσο περί λογοκρισίας, όσο περί μη σωστής εφαρμογής των κανονισμών.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τωρα τι ειναι καλυτερο?
Να πεσουν μερικα ban και να κατηγορηθει το avsite για αυταρχισμο ή να κλειδωθει το θεμα και να κατηγορηθει για λογοκρισια?
Να μπανάρεις ΕΜΕΝΑ!

Reaction score
10

Τωρα τι ειναι καλυτερο?
Δεν θα κατηγορηθεί για λογοκρισία, αλλά για έλλειψη επιχειρημάτων σε μία ήδη αρνητικά φορτισμένη ατμόσφαιρα!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.663