Μπορω να βαλω το τριακτινο τιμονι της σπορ εκδοσης?

Reaction score
243
Εχω βρει ενα Hyundai I20 Ιουλιος του 24 με ελαχιστα χλμ και τιμη βαλσαμο......Το τιμονι του ομως με χαλαει γιατι ειναι 4τρακτινο με καπως ασχημο σχημα.

Η σπορ εκδωση του ιδιου μοντελου, η N line εχει ενα πανεμορφο 3ακτινο.
Υπαρχει καποιος εδω που να ξερει με συγουρια αν μπορω να το βαλω,χωρις να εχω λαμπακια αναμενα και να δουλευουν ολλα κανονικα?

1737034538430.jpeg

1737034590691.jpeg

TGD

Reaction score
8.933
Λογικά κανένα πρόβλημα, αν όλα τα κουμπάκια στο τιμόνι είναι τα ίδια.

Reaction score
243
Λογικά κανένα πρόβλημα, αν όλα τα κουμπάκια στο τιμόνι είναι τα ίδια.
Αυτο το ''λογικα''.....θελει πολυ κουβεντα αδελφε μου.
Γιαυτο εγραψα οποιος γνωριζει 100%.
Στην αντιπροσωπεια λενε οτι δεν θα δουλευει.
Αλλα παλι σκεφτομαι οτι στις αντιπροσωπειες κανουν μονο οτι λενε τα ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Οχι οτι ξερουν να κανουν και κατι πσραπανω αφου πλεον μονο κατι παιδαρελια βλεπεις να δουλευουν εκει και να σφυγγουν τα μπουζι στην κεφαλη με αεροκλειδο....

Last edited:

Reaction score
309
αν κανει και προβεις σε αγορα , θα αγοραστει καινουργιο?
συνηθως κοστιζουν μιας και υπαρχει και το air bag στην εξισωση .
αν υποθεσουμε θα βρεις απο δευτερο χερι (π.χ παλιατζης η car.gr ) πας και το βλεπεις επιτοπου!
δεν παιζουμε ομως με αυτα ας εχουμε το νου μας.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.663
Εχω ένα μίνι cooper s έχω 3σκτινο τιμόνι όχι όμως το τριάκτινο με τα χειριστήρια του στέρεο και του αυτόματου πιλότου. Και του τηλ. Όλοι μου έλεγαν σε αντιπροσωπείες στην Αθήνα ότι δεν μπαίνει. Ο Κεμιδης στην Χαλκίδα παλιός στα BMW όμως μου το έβαλε και απέκτησα τιμόνι με χειριστήρια και auto pilot που δεν είχα. Άλλαξα χειριστήρια έβγαλα της θήκες στο ήδη υπάρχων τιμόνι καλωδιωση στέρεο, και καλωδίωση αισθητήρα πεταλούδας συμπλέκτη ( και τρόμπα συμπλέκτη) η παλιά δεν είχε την υποδοχή για αισθητήρα και φρένου, δαχτυλίδι στο τιμόνι και ασφάλειες και κωδικοποίηση. Δεν μου πήγε φθηνά αλλά μπήκε στην αντιπρωσοπεια απλά βαριούνται να ασχοληθούν ανοίγοντας τα μανιουαλ να ψάξουν. Αν στο ίδιο μοντέλο σπορ έκδοση με το δικό σου το έχει και εσύ όχι ναι μπαίνει πρέπει να βρεις άνθρωπο να ασχοληθεί.

Reaction score
1.531
Θέμα εγγύησης δεν τίθεται? Η hyundai δίνει σοβαρό διάστημα το οποίο απ όσο ξέρω μεταβιβάζεται στον καινούργιο ιδιοκτήτη. Μήπως το χάσεις?

Reaction score
243
Θέμα εγγύησης δεν τίθεται? Η hyundai δίνει σοβαρό διάστημα το οποίο απ όσο ξέρω μεταβιβάζεται στον καινούργιο ιδιοκτήτη. Μήπως το χάσεις?
Το ρυθμιζουμε το θεμα της εγγυησης.
Εξαλου, αν μπαινει με ολλα τα σωστα ανταλακτικα και δεν διαβαζει βλαβη ο εγκεφαλος,τοτε δεν εχουμε προβλημα.
Το θεμα ειναι να βρω εναν που να μου πει, θα παρεις αυτα και αυτα και θα ερθεις να το περασουμε..εναν τετοιο ψαχνω να βρω:D

Reaction score
6.513
και οι νεοι ιδοκτητες τα θελουν ολα και λεφτα δεν δινουν , το τελευταιο εμενα που θα με απασχολουσε .
Απτο να βλεπεις κατι που σε νευριαζει ολες τις μερες καθε μερα για να το δωσεις στον επομενο παζαρακια και τσαμπα;
Τσαμπα και χωρις εγγυηση Nada :p.
Aσε που ειπαν οτι δεν μπαινει , αρα το ειχε το αυτοκινητο :p βρε τι παθαμε ..
Εναν ηλεκ/γο που το εχει ψαξει ...θελει να ασχοληθεις ή απλα δινεις και αγοραζεις την σπορ εκδοση .απλα πραματα (εαν βαλεις χρονο και ποσο κοστολογεις αυτον +την ταλαιπωρια εσυ αποφασιζεις )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.099
Members
38.288
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ