Μπορώ να στήλω σημα ιντερντ σε αποσταση 3 οικοδομικά τετράγωνα;;;;;

Reaction score
14
Απάντηση: Μπορώ να στήλω σημα ιντερντ σε αποσταση 3 οικοδομικά τετράγωνα;;;;;

http://imageshack.us/photo/my-images/706/img0685dx.jpg/

έβγαλα φωτογραφία από την ταράτσα του σπιτιού μου προς την ταράτσα του καταστήματος μου εκεί που έχει το τόξο……. με φωτογραφική μηχανή με φουλ τερμα τον τηλεφακό τον 300αρη......
Όμως τα μέτρα από πρόχειρο υπολογισμό είναι για το ένα πάνω από 35 μετρά και για το σπίτι κάπου στα 18 μέτρα…… άρα το κόστος θα βρει πολύ μεγάλο;;;;;;;;;;
Κάπου αρχίζω να απογοητεύομαι…….

Reaction score
1

τι εννοείς πάνω από 35 μέτρα?

Reaction score
14

35 μετρα το καλωδιο απο το ρουτερ μου στην κεραια πανω στην τατατσα θα χρειαστω!!!!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

35 μετρα το καλωδιο απο το ρουτερ μου στην κεραια πανω στην τατατσα θα χρειαστω!!!!!!!!
Και δεν το τραβας; δυο τρια σπιτια εναι αναμεσα, συζητησε το και δε νομιζω να εχουν αντιρρηση!

Reaction score
14

Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Είμαι αρχάριος και όλα αυτά μου φαίνονται βουνό!!!!
Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ το καλώδιο να το περάσω ανάμεσα από τα σπίτια γιατί η απόσταση είναι μεγάλη (η φωτογραφία τραβήχτηκε με 300αρη τηλεφακό στο φουλ) και μεσολαβούν 2 μεγάλοι δρόμοι κεντρικοί…..
Η μόνη λύση είναι το σήμα από ταράτσα σε ταράτσα…..
Θα το μελετήσω λίγο ακόμη και σε λίγες μέρες θα χρειαστώ την βοήθεια σας στο να αγοράζω τα υλικά από πού, και τι υλικά. Προτιμώ από ελληνικές αντιπροσωπίες και όχι εξωτερικό για να μην μπλέξω…..
Τα ξανάλεμε σύντομα……

Reaction score
14

Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σας. Είμαι αρχάριος και όλα αυτά μου φαίνονται βουνό!!!!
Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ το καλώδιο να το περάσω ανάμεσα από τα σπίτια γιατί η απόσταση είναι μεγάλη (η φωτογραφία τραβήχτηκε με 300αρη τηλεφακό στο φουλ) και μεσολαβούν 2 μεγάλοι δρόμοι κεντρικοί…..
Η μόνη λύση είναι το σήμα από ταράτσα σε ταράτσα…..
Θα το μελετήσω λίγο ακόμη και σε λίγες μέρες θα χρειαστώ την βοήθεια σας στο να αγοράζω τα υλικά από πού, και τι υλικά. Προτιμώ από ελληνικές αντιπροσωπίες και όχι εξωτερικό για να μην μπλέξω…..Παω στο καταστημα, τα αγοραζω και φευγω.....
Τα ξανάλεμε σύντομα……
!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi