- Reaction score
- 2.994
Μουσικό ultra hiend διάλειμμα, only the best for us (ο Γιάννννης ο δικάναλος να μου κάνει λικε)
Εξαιρετικό !
Μουσικό ultra hiend διάλειμμα, only the best for us (ο Γιάννννης ο δικάναλος να μου κάνει λικε)
Φιλε στα 80'ς ειχα κασετες (απο αυστραλια σε απευθειας συνδεση) και 45ρια απο σουηδια ...Ηoodoo Gurus ρε μαγκάκι ...
Μπράβο !
Εξαιρετικό !
Εξαιρετικό !
Αλφ,το μπασσο ειναι οντως ωραιο και βαθυ αλλα η αναπαραγωγη δυσκολο να ειναι απο τα ηχεια...Δεν ακουω χωρικη πληροφορια στο βιντεο και το ακουσα τωρα απο το συστημα μου.Ασε που τα MBL ειτε αρεσουν ειτε μισιουνται λογω της σχεδιασης τους.Ναι, είναι τρομερή ηχογράφηση και με απίστευτο μπάσο όπως είπε και ο Τζιοβάνι, εντυπωσιάζει με την ανάλυση που έχει ο ήχος, κάτι τέτοια βάζουν να παίζουν με τα MBL .
Σε ζάλισε το καμπανάκι που πήγαινε πέρα δώθε?7 δευτερα ειδα και εκοντεψε να με παρει ο υπνος
Ουουου εξαιρετικά θα παίζουν , ιδίως αν δώσεις και λίγο .... εκεί να δείς πόσο ωραία θα παίζουν.Ναι, δεν παίζουν τα ηχεία, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, εν τω μεταξύ κοίταγα κάτι Von Schweikert Ultra 11 και χάζεψα τελείως, τα MBL για μένα έχουν κορυφαίο design που τα κάνει να ξεχωρίζουν τελείως από άλλα ηχεία - τα βλέπεις και το καταλαβαίνεις αμέσως - δικαιολογημένο σε τέτοιες κατηγορίες τιμής, τώρα για το πώς παίζουν δεν ξέρω αλλά μάλλον καλά θα παίζουν...
Πως στο καλό έπαιζαν τόσο καλά, τόσο φυσικά.Τι είπες Νίκο;;
Θρησκευτική εμπειρία. Έχουν και σταυρούς. Κατάλληλα για εκκλησίες και οίκους τελετών.Μουσικό ultra hiend διάλειμμα, only the best for us (ο Γιάννννης ο δικάναλος να μου κάνει λικε)
Πως στο καλό έπαιζαν τόσο καλά, τόσο φυσικά.
Θρησκευτική εμπειρία. Έχουν και σταυρούς. Κατάλληλα για εκκλησίες και οίκους τελετών.
Μα εννοείται πως δεν επιτρέπει η εταιρεία να ακούσεις τα ηχεία αυτά να παίζουν από το YouTube γιατί δεν είναι ικανό το ταπεινό σου hi-fi να αναπαράγει τον πλούτο των ηχοχρωμάτων και τον μεγαλειώδη ρεαλισμό που αποπνέει ο ηχητικός τους χαρακτήρας.
Κάτι τέτοιο θα ήταν ιεροσυλία.
Φυσικά!
Είναι θείο δώρο!