sterkon
Τελεοράσεις!
- Reaction score
- 1.616
έχει πάνω του χαραγμένους τους επίσης ελληνικούς χαρακτήρες ΝΦΔ
Στο κέντρο του ακροαματικού πεδίου βρίσκεται επίσης καλυμμένο κλουβί με παπαγάλο...
έχει πάνω του χαραγμένους τους επίσης ελληνικούς χαρακτήρες ΝΦΔ
Στο κέντρο του ακροαματικού πεδίου βρίσκεται επίσης καλυμμένο κλουβί με παπαγάλο...
κι έχει πάνω του χαραγμένους τους επίσης ελληνικούς χαρακτήρες ΝΦΔ
Νεοπλουτίστικα Φιλόμουσα Διακοσμητικά;
Κι ο Μπουτίας παλιός είναι σίγουρα.Παλιότερος Ιατρικός όρος.
Non e vero,ma e ben trovato...Νεοπλουτίστικα Φιλόμουσα Διακοσμητικά;
Κλασσικοί ιατρικοί όροι - αφορώντες ιδίως στη χαϊενδική συμπτωματολογία - δεν κάνει να παραμερίζονται...ΝευροΦυτική Διαταραχή-συντομογραφία στο μητρώο ασθενών επειγόντων.
Παλιότερος Ιατρικός όρος.
Καλώς ή κακώς,είμαι λιγότερο παλαιός αλλά και πολύ λιγότερο...γαστρεντερολόγος απ'όσο φαντάζεσαι...Κι ο Μπουτίας παλιός είναι σίγουρα.
Δε φαίνεται ν' άρχισε μόλις τη Γαστρο-Εντερολογία...
Για λέγε ...Δε μπερδεύεται καθόλου.
OK, το Google Ads προφανώς συσχετίζει τα μπούτια με τον Μπούτια και βάζει την εν λόγω φωτό. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν μπαίνει να ρίξει μια ματιά "μερακλής" αναγνώστης-που-δεν-είναι-μέλος-του-αβουσάιτ και αντί για ξεκ@λάκια κουλουπού δγιαβάζει για υποβαθύφωνα, χωρικές διευθετήσεις κι΄έτσι ... μιλάμε ότι μπερδεύει τα μπούτια του.Και μένα αυτό μου βγάζει, μάλλον μπερδεύεται με το "Μπούτια"
Και μένα αυτό μου βγάζει, μάλλον μπερδεύεται με το "Μπούτια"
Δε μπερδεύεται καθόλου.
Για λέγε ...
OK, το Google Ads προφανώς συσχετίζει τα μπούτια με τον Μπούτια και βάζει την εν λόγω φωτό. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν μπαίνει να ρίξει μια ματιά "μερακλής" αναγνώστης-που-δεν-είναι-μέλος-του-αβουσάιτ και αντί για ξεκ@λάκια κουλουπού δγιαβάζει για υποβαθύφωνα, χωρικές διευθετήσεις κι΄έτσι ... μιλάμε ότι μπερδεύει τα μπούτια του.
Σελίδα 1 του θρεντ ,ποστ 20 του Johnny του Β ,εντός του spoiler.Digital Marketing fraud tricking you to click on false links. Over 15Billion USD are lost every year due to digital marketing fraud while over 80% of advertisement is fraudulent.
Βλέπω δεν σου ξεφεύγει τίποτα...και άριστη μνήμη.Σελίδα 1 του θρεντ ,ποστ 20 του Johnny του Β ,εντός του spoiler.
Kαι εγώ αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στις κόρνες ,τις λάμπες και στο κ0λ@ράκι , αυτό θα επέλεγα!Και αυτή η μηχανή του Google, τόσες φωτό στο νήμα, αυτήν πήγε και διάλεξε
Ευτυχώς, δε μπερδεύεσαι ούτε συ.Kαι εγώ αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στις κόρνες ,τις λάμπες και στο κ0λ@ράκι , αυτό θα επέλεγα!
Καλά το κ0λ@ρακι, το προτιμώ και από τριδρομα ενεργά με 130db SPL, DSP, και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης....Ευτυχώς, δε μπερδεύεσαι ούτε συ.