- Reaction score
- 85.969
Η κάλυψη με χακί τραπεζομάντηλο
Έχουμε έγκυρες πληροφορίες σχετικά με το φύλο του Όντος Μπούθχια; Έχει φύλο το Ον Μπούθχια; Βασανιστικά ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις. Γνωρίζει κανείς απ' το κονκλάβιο;
Bhutia.... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!
.
από τα sub είναι η φαλάκρα ντόκτορ! δεν αντέχουν οι τρίχες της καφαλής σου το HAARP που έχεις σπίτι σου..Εγώ αναρρωτιέμαι πόσο πιο όμορφα τα θεωρείς αυτά σε σχέση με τα Άνταμ, ώστε να ασχολείσαι με αυτά και πως θα τα κάνεις ενεργά, κι όχι με τα Άνταμ που είναι ενεργά από μαμά....
Άβυσσος η ψυχή τ'ανθρώπου....
Λες και μας τελείωσαν τα ενεργά, και πρέπει να βρούμε κάνα παθητικό να το χεριάσουμε μόνοι μας, μεις που τα ξέρουμε καλύτερα τα πράγματα από τους μηχανικούς στην πχ Άνταμ, και θα μας βγει φτηνότερα γιατί έτσι και γιατί είμαστε πολύ κουλ τύποι να ούμε.
Κι ας πάρουμε ηχεία από την εμοτιβα, κι όχι από την Άνταμ, που έχει μια σημαντική ιστορία στην κατασκευή ηχείων και πραγματική τεχνογνωσία στο σπορ, που κατασκευάζει η ίδια τα μεγάφωνα που χρησιμοποιεί, που που που...
Κι έτσι εξηγείται η φαλάκρα. Πώς να μου μείνει μαλλί...
MK 7 ?Για περάστε να δείτε τι βινυλιακόν (SL1200Mk7) προέταξε η αισθησιακή Viva! ως front-end για το σύστημα με λαμποκόρνες...
Μπράβο τους!Σημειωτέον ότι τα ηχοσύνολά της διανέμονται στους πελάτες με δικές τους custom καλωδιώσεις διασύνδεσης,ενώ η κατασκευή των συσκευών δεν επιτρέπει αλλαγή στα καλώδια τροφοδοσίας τους με διαφορετικά.
Διόρθωση της παραδρομής,SL1200G το πλατό,αλλά δεν κάθησα ο ίδιος να ενδιαφερθώ για τον βραχίονα.MK 7 ?
Τι βραχίονας είναι αυτός?
Διόρθωση της παραδρομής,SL1200G το πλατό,αλλά δεν κάθησα ο ίδιος να ενδιαφερθώ για τον βραχίονα.
Μουσικό διάλειμμα...
Ό,τι και να γραφεί στα σοβαρά για την εκθεσιακή παρουσία των Harbeth δεν μπορεί πλέον ν'ανταποκρίνεται στη θρυλική φήμη που τα έχει ζώσει.
Γι αυτό και θα ληφθεί ποιητική αδεία μια σουρεαλιστική διασκευή στο τραγούδι του...Λάκη Παπαδόπουλου.
Τα καρυδί Harbeth με τα νερά τα σκατουλί
άκουσα πάλι και μου άρεσαν πολύυυ
Τα σαραντάρια με Dynalab ενισχυτήηη
τα είδα πάλι σε μια έκθεση κουλήηη.
Τα άτια Harbeth με την καμπίνα τη λειψή
να χρωματίζει την κάθε μας ξινή
τα μπεζ τελάρα που όλοι θέλουνε πολύ
περιμένουνε ξανά το CSD.
Νάτα πάλι πάλι δονούνται μόνα τους
σε κουζίνες και σαλόνια στις γωνιές
η καμπίνα ηχεί απ'όλες τις πλευρές
και μου ξεσηκώνουν τις παραξενιές.
Αύριο στο site θα το γράψω
πως δε γίνεται τα Harbeth μου ν'αλλάξω
να ξεμπροστιάσω όλα τα τρολάκια
που μου κράζουν χωρίς οίκτο τα σαπάκια.
Διόρθωση της παραδρομής,SL1200G το πλατό,αλλά δεν κάθησα ο ίδιος να ενδιαφερθώ για τον βραχίονα.
Μουσικό διάλειμμα...
Ό,τι και να γραφεί στα σοβαρά για την εκθεσιακή παρουσία των Harbeth δεν μπορεί πλέον ν'ανταποκρίνεται στη θρυλική φήμη που τα έχει ζώσει.
Γι αυτό και θα ληφθεί ποιητική αδεία μια σουρεαλιστική διασκευή στο τραγούδι του...Λάκη Παπαδόπουλου.
Τα καρυδί Harbeth με τα νερά τα σκατουλί
άκουσα πάλι και μου άρεσαν πολύυυ
Τα σαραντάρια με Dynalab ενισχυτήηη
τα είδα πάλι σε μια έκθεση κουλήηη.
Τα άτια Harbeth με την καμπίνα τη λειψή
να χρωματίζει την κάθε μας ξινή
τα μπεζ τελάρα που όλοι θέλουνε πολύ
περιμένουνε ξανά το CSD.
Νάτα πάλι πάλι δονούνται μόνα τους
σε κουζίνες και σαλόνια στις γωνιές
η καμπίνα ηχεί απ'όλες τις πλευρές
και μου ξεσηκώνουν τις παραξενιές.
Αύριο στο site θα το γράψω
πως δε γίνεται τα Harbeth μου ν'αλλάξω
να ξεμπροστιάσω όλα τα τρολάκια
που μου κράζουν χωρίς οίκτο τα σαπάκια.
Για λέγε who is who...
-Για λέγε who is who...
τα μέχρι τώρα δεδομένα...Έχουμε έγκυρες πληροφορίες σχετικά με το φύλο του Όντος Μπούθχια; Έχει φύλο το Ον Μπούθχια; Βασανιστικά ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις. Γνωρίζει κανείς απ' το κονκλάβιο;
Είναι αυτό που θα λεγαν...΄΄κwλλημένοι με τα Harbeth΄΄.
Έστω και αν τα γραπτά μπορεί να ήταν μέτρια,τα μαλλιά είναι πυκνά αλλά κοντά και το ανάστημα άνω του μετρίου.Προτιμώ γενικώς να στέκομαι στο ύψος μου χωρίς εικονικό θόλο από...τρίχες.τα μέχρι τώρα δεδομένα...
πλάσμα με πυκνή και σχετικά... σγουρή κόμη, μέσου αναστήματος,
"Ορμονική κατεύθυνση" : απροσδιόριστη,
Αγαπημένο σλόγκαν : μακριά και αγαπημένοι
Τεστ reCAPTCHA ______ (σε αναμονή)
.
Τα sub ήταν εξαίρετα,πλην όμως για άλλον μικρότερο σε διαστάσεις τόπο.Δεν είναι προβληματικά όσα υποβαθύφωνα εφαρμόζονται υπό ακατάλληλες για τις προδιαγραφές του setup συνθήκες.
....
Έπαιζαν και άλλο υλικό εκτός του Miles στην PMC...Και πολλούς λες. 3-4 είναι, που κάνουν πλάκα.
Στην έκθεση ας πούμε, είχε το 1/1000 του κόσμου της pmc, το 1/800 της dynaudio, το 1/500 της κιι, κλπ κλπ κλπ. 3 εντ δε κουκου'ς νεστ. Γραφικότητες.
Δηλαδή, στην pmc δε μπορέσαμε καν να μπούμε την πρώτη μέρα, μόνο όταν τελείωσε το πρόγραμμα κι έκλειναν. Στην χάρμπεθ μάζευες ανέτως τα καθίσματα εμπρός να τα ενώσεις να ξαπλώσεις να ξεκουραστείς από την ορθοστασία έξω από την pmc...
Σχεδόν στα επίπεδα των άδειων καθισμάτων στα
μπιενταμπλεγιου, στο δωμάτιο ρουν με το κεφ να έχει περισσότερες ελπίδες να το δούνε από κοντά, και καθίσματα πάντα άδεια.