Μόναχο...κατόπιν εορτής

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.263
Soulution-Alsyvox Botticelli XX premier

Ακουγόταν με ανώτερο βαθμό εμπλοκής σε σύγκριση με τα ηχεία Magico περασμένων εκθέσεων χωρίς παράλληλα να θυσιάζει ευκρίνεια. Αν ενσωμάτωναν και sub θα είχαμε...δικαναλικό πρωταθλητισμό.

Πικάπ Soulution 787 με γραμμική ιχνηλάτηση δίσκου όπου αυτό που μετατοπίζεται παράλληλα καθώς παίζει το βινύλιο δεν θα είναι ο βραχίονας αλλά το πλατώ.

Alsyvox Michelangelo - Thuono - Omega

Come to δώθε EAR και τόλμα να μη συμπαθήσεις τους παρακάτω ανελκυστήρες καλωδίων:

Αχ η χαιεντιά τα χαίρεται
τα χρόνια και τη μιλιά μου
Σιγανά σιγανά χωρίς κόκκο τα όργανα
Αχ εγώ στ'αυτιά το έβαζα
βουλοκέρι μου
Με χρήματα δικά μου
Σιγανά σιγανά οι χαμηλές
Αχ πανάθεμά σε χαϊεντιά βουλοκέρι μου
και τα καλώδιά σου
Σιγανά σιγανά με τα Tesla τα φτηνά
Αχ πως τα ριχνες γερά κοψοχέρι μου
στις δικάναλες τις τάφρους
Σιγανά σιγανά θα λαλήσουνε πτηνά

Goebel Divin Comtesse setup...
''Είπε ο διευθύνων σύμβουλος ευκαιρία να σπρώξουμε γερά τα μηχανάκια χωρίς sub στο Μόναχο αλλά εδώ δεν πάει άλλο, βρίσκει τοίχο...΄΄

Αυτό και αν τρώει ρεύμα και μπαγιόκο...

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.263
Aries Cerat Pallas - Το παρακάτω βιντεάκι που επιδεικνύει τη χαρακτηριστική διαφοροποίηση στην τονικότητα καθώς αλλάζει η γωνία επί του άξονα ομιλεί περισσότερο από χίλιες ακουστικές μελέτες...

Wilson WAMM Master Chronosonic & Dan D'Agostino σειρά Relentless - όνομα και πράμα γι αυτό το setup μαζί μ'εκείνα τα ΄΄μικρούλια΄΄ sub τιμωρία στις γωνίες.

OAudio Verdande με χοάνη συνεχόμενης κατευθυντικότητας...Συναρπαστικό τουλάχιστον σε όσα έπαιζε.

Stenheim... Εξαιρετική απόδοση με ενστάσεις πρώτον, τη φρικτή ταπετσαρία που κοσμούσε και άλλες αίθουσες κρύβοντας υποτίθεται τη χρηστική διακόσμηση και τις τζαμαρίες.
Δεύτερον, το γεγονός ότι τα νέα sub με ισοβαρική διάταξη μεγαφώνων δεν πρέπει να συνοδεύουν μονάχα τα μικρότερα μοντέλα για να επέκτειναν υποτίθεται το κάτω όριο απόκρισης αλλά να εξομάλυναν και την απόκριση χαμηλών σταν μεγαλύτερα υπό κατάλληλη εννοείται τοποθέτηση.

Reaction score
22.123
Με τα tariffs και τον οικονομικό πόλεμο τι θα γίνει με άλα αυτά ;

Στα σκουπίδια τα βλέπω όλα και "αυτά" και τα "άλλα".

Καιρός γαι αλλαγή καριέρας των audio people.

Last edited:

Reaction score
2.074
Wilson WAMM Master Chronosonic & Dan D'Agostino σειρά Relentless - όνομα και πράμα γι αυτό το setup μαζί μ'εκείνα τα ΄΄μικρούλια΄΄ sub τιμωρία στις γωνίες.
χαχαχα, το κορυφαίο Wilson είχε αυτό το φράγμα; :lolsign: Μου θυμίζει όταν είχα δει ένα περίπτερο που είχε δέσει όλα τα ακουστικά του με ένα μεταλλικό νήμα και είχε κρύψει τον ενισχυτή ακουστικών σε σημείο που δεν μπορούσες να έχεις πρόσβαση για να αλλάξεις την ένταση. Αλλά αυτό είναι ακόμα πιο περιεργο χαχαχαχαχα

Reaction score
3.329
To hiend οσο παει μοιαζει και περισσοτερο στην φορμουλα ενα.
Κανενας δεν μπορει να το διαχειριστει, κανενας δεν μπορει να το πληρωσει, και κανενας δεν το χρειαζεται ...
Το αντίθετο εγώ θα έλεγα .
Τώρα που το high-End έγινε απλησίαστο για τους χαμηλόμισθους στις χρεοκοπημένες χώρες , τώρα είναι που θα πουλήσει αλλά πάντα σε στοχευμένο πελατολκόγια. Ο χαμιλόμισθοι ας πάρουν τα κινέζικα

Reaction score
22.123
Δασκεδάζω προβληματιζόμενος πολύ που ο κόσμος δεν εχει καταλάβει τι θα γίνει.

Είτε φθηνά Κινέζικα είτε ακριβά Hi End .... όσοι πήρατε πήρατε. Το μαγαζί θα κλείσει. Το θέμα είναι ότι όχι μόνο θα είναι πανάκριβα αλλά δεν θα υπάρχουν καν στην αγορά. Εάν δεν γίνει χρηματοικονομικά (που θα γίνει) στη Δύση, θα γίνει (και) βοιμηχανικά και απο πρώτες ύλες (και θα γίνει) στην Κίνα και Ανατολή, έστω και με relocation των εταιρίων αυτών εκεί πάλι (για "εμάς" όλους εδω, γλυτωμό δεν εχει , για τους εκεί πλούσιους ίσως) γλυτωμό δεν έχει.

Reaction score
950
ας μου επιτρεψετε............μεγιστο το εμποριο της απατης και της οφθαλμαπατης......
τι καραγκιοζηλικια ειναι ολες αυτες οι γκουμουτσες που και να ειχα δεν θα εβαζα ποτε σπιτι μου!
και που να μας τα κανανε δωρο δεν θα τα βαζαμε στο σπιτι μας, συμπληρωνω εγω

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.263
Τα πανίσχυρα Genelec 8381 δεν έπαιξαν με τον κλασσικό χαϊενδικό εντυπωσιασμό ώστε να θεωρηθούν ατραξιόν πλην όμως έκαναν κάτι πολυτιμότερο και από... παρθενία κορασίδων αφού δημιουργούσαν την επιθυμία να τα άκουγε ο ενδιαφερόμενος για πολύ ώρα και υπό διαφορετικές συνθήκες.

"Από τα κόκκαλα βγαλμένη..."
Ο Μάρκος Ιωάννου στρογγυλοκάθησε στην ευνοϊκότερη για το setup θέση ακρόασης και αφέθηκε στον καταιγιστικό αντίκτυπο των μεγάλων Genelec...΄΄Τενεκέδες΄΄ είπε μέσα στο νου του, ΄΄δεν πάνε να βάλουν όποια τεχνολογία θέλουν, σιγά που θα έπιαναν ποτέ την απόκοσμη αιωνιότητα των Σανσούι με τα Κ Ο Ρ Α Λ΄΄. Τι κρίμα να μη γνωρίζουν οι άλλοι πόσο δίκιο είχε αφού τα διαφράγματα στα ακατονόμαστα μεγάφωνα ήταν επιστρωμένα με τεντωμένο υμένα παρθένων κορασίδων ενώ στις αυτοσχέδιες καμπίνες ενίσχυε την ακαμψία με πάστα από τα αλεσμένα σε μύλο με καρβίδιο του τουνγκστενίου οστά τους. Στα δε ενισχυτικά η laminate επίστρωση των μετασχηματιστών γινόταν με βερνίκι συμπυκνωμένο από τον ορό του αίματός τους ύστερα από ολιγοήμερο βασανισμό τους ώστε ν'αυξανόταν η περιεκτικότητα σε νευροδιαβιβαστές φόβου... ΄΄Καλώς ή κακώς άντε να βρεθούν παρθένες τη σήμερον ημέραν οπότε τα μηχανάκια μου μένουν πια μοναδικά έργα ηλεκτροτεχνίας...΄΄ σκεπτόταν καθώς αποχωρούσε από την αίθουσα επίδειξης.

Io Design - Ypsilon

Πιο μεστό ακρόαμα μετά την προσθήκη των 15ιντσων και διπλού ribbbon που ευαγγελίζονται ανώτερη διαχείριση ισχύος.

Γλυκύτατες χροιές θα βγάζει αυτό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.309
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gianfranco Reggs