Μόναχο...κατόπιν εορτής

Reaction score
22.133
Γαλαξιακες :biggrin:

Υπό την ευγενική υποστήριξη 2 ενεργών μπασοπαγιδων της psi audio στις μπροστινες γωνίες απο οτι διεκριναν τα μπριμπιλωτα μου μάτια :biggrin:

Μια από τα ίδια και για μένα.

Τα μικρά που άκουσα, μου έδωσαν την εντύπωση ότι έπαιζαν στα όριά τους, ίσως και πέρα από αυτά ακόμη και με την υποστήριξη των σαμπς.
Άμα διαβάζω δε στην σελίδα τους τιμές και 1200 Watt audiophile amplifier μου σηκώνεται..... η τρίχα :biggrin:

Ελεγχόμενο μπασο, συνολικά όμως δεν με ενθουσίασε, λόγω χώρου πιθανόν.
Μιλώντας στα πεταχτά με τον έναν μου ανέφερε ότι οι στουντιάδες δουλεύουν κατά κανόνα σε στάθμες 75 db στο στούντιο.

Αναμένω τις εντυπώσεις σου από το πολυκαναλικο με τα kii :biggrin:
Ε, καλά εσύ δύσκολα ενθουσιάζεσαι και ευχαριστιέσαι, έχεις συνηθίσει σε πολυ υψηλά επίπεδα. :D

Αααα, είχε και τα Stenheim ; Δεν το πρόσεξα, ήταν βίντεο. Και αυτά θα τα τα πάρω. Και πρώτα απο όλα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.315
Δεν κάνουν έτσι χαΐρι με τα μεγάλα πάνελ Magnepan...
DSC_8933ss.jpg

πωπωωωωω και ειχα στα σχεδια να παω μοναχο για την εκθεση αλλα το ακυρωσα.....ευτυχως .....
τοσες φωτο απο ηχεια,,,,,,τετοια ασχημια θα ηθελα τριπλη δοση xanax για να ερθω στα ισια μου :lol:
Decembered.jpg

Reaction score
22.133
πωπωωωωω και ειχα στα σχεδια να παω μοναχο για την εκθεση αλλα το ακυρωσα.....ευτυχως .....
τοσες φωτο απο ηχεια,,,,,,τετοια ασχημια θα ηθελα τριπλη δοση xanax για να ερθω στα ισια μου :lol:
Έτσι είναι τα καλά ηχεία .... άσχημα. :D

Reaction score
9.471
Θ'αναφερθώ οπωσδήποτε αλλά δεν νοούνται συγκρίσεις με παραδοσιακά δικαναλικά αφού ανήκαν όπως και το πιο lifestyle Lyngdorf σε άλλη ανώτερη πίστα... Συνοδευόμενα κιόλας με το πλέον σημαδιακό γεγονός της έκθεσης...

Ανάπαυλα όμως λίγο πριν την αποκορύφωση με παρουσίαση κακώς κειμένων ...
Αυτή τη χρονιά η παράθεση έχει το γενικό τίτλο "Η λίστα του Ονειρεμένου Ποδιού (Dreamyfoot's List)" τιμής ένεκεν για διακεκριμένο μέλος που κρατά σχολαστικά λίστες ανεπιθύμητων. :laugh:
Συμφωνώ 100%

Τάγμα ανεπιθυμήτων........ για τους αντιφρονούντες :biggrin:

Reaction score
9.471
Εσυ γιατί δεν πήγες ;
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος.

Για τις λίστες ανεπιθυμητων ας μην ανοίξω το στόμα μου :biggrin: δεν είναι της παρούσης
Κατα είμαι, αν δεν το πιάσες. 🙂

Reaction score
22.133
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος.

Για τις λίστες ανεπιθυμητων ας μην ανοίξω το στόμα μου :biggrin: δεν είναι της παρούσης
Κατα είμαι, αν δεν το πιάσες. 🙂
Πάλι σε λάθος άτομο απαντάς ; :D

Να με μπλέξεις θέλεις ; :D

Reaction score
3.331
Αυτή τη χρονιά η παράθεση έχει το γενικό τίτλο "Η λίστα του Ονειρεμένου Ποδιού (Dreamyfoot's List)" τιμής ένεκεν για διακεκριμένο μέλος που κρατά σχολαστικά λίστες ανεπιθύμητων.
Γιαυτό Θα μείνει στην ιστορία ως λίσταρχος

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.315
Επιστρέφουμε σε δύο εκθέματα που ο υποφαινόμενος βρίσκει χορταστικά και διόλου... άσχημα

Το πιο προσιτό Geithain RL921Κ ακουγόταν σε ενεργή έκδοση κάτι παραπάνω από ΄΄μικρό αδερφάκι΄΄ του 901 και προτείνεται ένθερμα στον EAR για μελλοντική αναβάθμιση στα ηχειακά του κανάλια έναντι των μεγαλύτερων και ακριβότερων μοντέλων.
1747676517418.png

Perlisten S7t με Trinnov δικαναλικό και πρεμιέρα στο βαρύγδουπο -κυριολεκτικά και μεταφορικά - D8iS sub που κάνει...κρέας τα μούτρα του Moby - λέμε τώρα... προσγειωμένο hiend χωρίς ηχεία ντουλαποσύνθετα. Δεν εκλιπαρούσε την προσοχή αλλά σε έκανε να το έπαιρνες κατευθείαν χωρίς επιδείξεις με το δικό σου setup εμπνέοντας τη σιγουριά πως θα το τακτοποιούσες και θα σε... τακτοποιούσε ωραία κι εκείνο με τη σειρά του.

D'Agostino Progression ολοκληρωμένος και...ολοπληρωμένος ενισχυτής. Δεν μπορούμε παρά να...συμφωνήσουμε και να επαυξάνουμε ως προς την πινακίδα αφού...ο Trinnov με τελικούς σε 2.1 setup συνοδεία sub ομόσταυλων με το Perlisten θα ήταν προτιμότερος. :roflmao:

Είναι πράγματι να τους βγάζει κανείς το καπέλο...

Reaction score
9.471
Perlisten S7t με Trinnov δικαναλικό και πρεμιέρα στο βαρύγδουπο -κυριολεκτικά και μεταφορικά - D8iS sub που κάνει...κρέας τα μούτρα του Moby - λέμε τώρα... προσγειωμένο hiend χωρίς ηχεία ντουλαποσύνθετα. Δεν εκλιπαρούσε την προσοχή αλλά σε έκανε να το έπαιρνες κατευθείαν χωρίς επιδείξεις με το δικό σου setup εμπνέοντας τη σιγουριά πως θα το τακτοποιούσες και θα σε... τακτοποιούσε ωραία κι εκείνο με τη σειρά του.
Πιο πολύ μ άρεσε το δικάναλο παραδίπλα το πιο προσιτό της perlisten αν κατάλαβα καλά με τον κυματοδηγο.:D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian