Μόναχο...κατόπιν εορτής

Reaction score
9.505
Ελπίζω το χαμηλό των εγγραφών του να σου είναι αρκετό για να του δώσεις μια ευκαιρία για ακρόαση.
Ωραίο κομμάτι, το αποθήκευσα ήδη στην συλλογή μου :D

Δεν ψάχνω βρε μουσική με κριτήριο το χαμηλό :biggrin:

Reaction score
22.180
Πριν από αυτό ίσως θα έπρεπε να διαβαστεί το παρακάτω:
View attachment 368084
:wink:

Ας χαζέψουμε λίγο και τα περιεχόμενα στο ΄΄Βαγόνι της χαράς΄΄...

Μετά τα κολασμένα ποιητικά τοπία και τα ενδιαφέροντα ελ(ε)βετικά ενεργά ας δούμε πού παίζεται ΄΄όλο΄΄ το μπαγιόκο...

WiiΜ Wireless Home theater :

Διαδικτυακός ενισχυτής WiiΜ AMP ULTRA ο οποίος είτε οδηγεί αυτόνομα δικαναλικό setup είτε συνεργαζόμενος με τα νέα ασύρματα ηχεία και με το ομόσταυλο sub γίνεται playmaker σε 5.1 setup ... Εννοείται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο το δημοφιλές ΄΄οικοσύστημα΄΄ της Sonos οπότε... There Will Be Blood... Για να πάρουμε ιδέα της κλίμακας η τεχνική ομάδα για το R&D του εμπλεκόμενου λογισμικού περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ... 70 άτομα.

Σκέψου να βγαίνουν μελλοντικά μέλη προτρέποντας να παίρναμε.... WiiM . Αυτό που θα λέγαμε ...WiiM - WiiM situation
View attachment 368088
View attachment 368086
View attachment 368085

Το νέο ασύρματο WiiΜ Sound
View attachment 368087
Κλασικά audio people βλέπω ... εννέα λεπτά μπλά μπλά και ένα λεπτό μουσική. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.486
Είπαμε δεν ξέρω για surround sound αλλά όχι και να μην ξέρω (εδω και πάρα πολλά χρόνια τώρα) τις απόψεις των νεανικών ειδώλων μου.

Πάντα ήταν υπέρ των πειραμάτων και της τεχνολογίας του ήχου nerd ο David Byrne ίσως και λόγω αυτισμού και διαφόρων εμμονών του. Σαν τέτοια μπορεί να την είδε. Αρχικά έδωσα σημασία καθώς οι εγγραφες του ήταν πολυ καλές αλλά μετά θυμήθηκα ότι τις έκανε κια ήταν υπεύθυνος πάντα, όχι αυτός, αλλά ο ντράμμερ του ο Chris Franz αλλά και είδα ότι ο Τζίμης Πανούσης έχει τις καλύτερες, ακόμη και live. Οπότε δεν φτιάχνω ινδάλματα πλέον στο μυαλό μου.

Εγώ τώρα πάντως ακούω ένα cd (απο αυτά που βρήκα σε ξεχασμένη κούτα στο πατάρι του πατέρα μου με 250 cd) και το άσμα 80 bars λέει αυτά τα σοφά και διδακτικά λόγια :

I started off in the underground
From mono to stereo, now I'm surround sound
Blowing through your tubes, leaving holes through your speakers
Cracking through your tweeters, my frequency's off the meter
Jam packed arenas from here to Bangkok
I'm ahead of my time like Jimi Hendrix playing Woodstock
Me, I'm playing Hoodstock before I had the dreadlocks
I use to reminisce "Should I do music or sell rocks?"
Wrote my own props, living in the PJ's
That's when the Angel Gabriel said "It's all a Masquerade"

Ελπίζω το χαμηλό των εγγραφών του να σου είναι αρκετό για να του δώσεις μια ευκαιρία για ακρόαση.

Αυτή απο ότι βλέπω απο το βιογραφικό της, θα ξέρει σίγουρα πως. Και μάλιστα στο netflix και στον καλλιτεχνικό χώρο ειδικά. Δυστυχώς όμως για αυτήν εγώ ξέρω ακόμη καλύτερα τι γίνεται στον χώρο αυτόν. Αυτά είναι για Αμερικανάκια και nerds ψυχολογίες και όποιος τα χάφτει τα γράφει στα audio sites. ;):D
Losing yourself doesn't mean losing your humor.

Εδώ έχουμε επαναφορά μέχρι και στο κλασσικό...Ghetto Blaster (1:30) από τη γαλλική We Are Rewind...

Last edited:

Reaction score
22.180
Losing yourself doesn't mean losing your humor.

Εδώ έχουμε επαναφορά μέχρι και στο κλασσικό...Ghetto Blaster (1:30) από τη γαλλική We Are Rewind...
Αυτά να τα πείς στον Ν.Κ. σε εσένα και σε όλους που ακούτε spotify και νομίζατε ότι αυτό είναι καλό για τους καλλιτέχνες και το μέλλον της μουσικής. Αναγκάστηκε μέχρι και η Mary να εκδίδει την μουσική της σε κασέτες, πιο πολλά βγάζει.

Εγω συνεχίζω με Kosheen απο την κούτα. Και ήμουν σίγουρος τόσα χρόνια ότι είχα πιο πολλά cd's απο αυτούς. Αφήνοντας πίσω τον Wyclef Jean θαυμαστή της Σάρα Πείλιν και των Ρεπουμπλικάνων , τους λεγόμενους White Blacks στις ΗΠΑ και την περίεργη ερωτική σχέση του με την Lauryn Hill που η ψυχολόγος Michelle King έπρεπε να μελετησει για το βιβλίο της πως να getting ahead in your work στον χώρο του θεάματος.

:D

Reaction score
9.505
Αυτό είναι ωραίο θέμα 😀

Θα σου πω μια αληθινή ιστορία όπως την αφηγηθηκε ο κύριος Stefan. Παλιότερα πριν έρθει το 3D Audio είχαν κάνει στο στούντιο μια πολυκαναλική παραγωγή 5.1 αν θυμάμαι καλά και αποφάσισαν λόγω της φύσης του έργου που ανήκε στον χώρο της κλασικής μουσικής να μην χρησιμοποιήσουν το ξεχωριστό κανάλι 1. το γνωστό και ως LFE.
Κάποια στιγμή αφού κυκλοφόρησε ο δίσκος τους πήραν τηλέφωνο από την Ιαπωνία, από εταιρεία κατασκευής πολυκαναλων ενισχυτών/επεξεργαστων και τους ενημέρωσαν ότι τους έπαιρναν με την σειρά τους οι πελάτες και διαμαρτυροταν ότι άναβε το λαμπάκι του καναλιού 1. στον ενισχυτή τους κατά την αναπαραγωγή της συγκεκριμένης παραγωγής θεωρώντας ότι κάτι δεν δουλεύει.
Ο Stefan λοιπόν τους απάντησε ότι για αυτή την παραγωγή δεν έκαναν χρήση του LFE καναλιού και αναρωτήθηκε Τι θα οφειλαν να κάνουν.
Δεν ξέρω τι να κάνετε αλλά κάντε κάτι να μην ανάβει το λαμπάκι ήταν η απάντηση της εταιρείας. :biggrin:

Καταλαβαίνεις που έχουμε μπλέξει :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.486
Αυτά να τα πείς στον Ν.Κ. σε εσένα και σε όλους που ακούτε spotify και νομίζατε ότι αυτό είναι καλό για τους καλλιτέχνες και το μέλλον της μουσικής. Αναγκάστηκε μέχρι και η Mary να εκδίδει την μουσική της σε κασέτες, πιο πολλά βγάζει.

Εγω συνεχίζω με Kosheen απο την κούτα. Και ήμουν σίγουρος τόσα χρόνια ότι είχα πιο πολλά cd's απο αυτούς. Αφήνοντας πίσω τον Wyclef Jean θαυμαστή της Σάρα Πείλιν και των Ρεπουμπλικάνων , τους λεγόμενους White Blacks στις ΗΠΑ και την περίεργη ερωτική σχέση του με την Lauryn Hill που η ψυχολόγος Michelle King έπρεπε να μελετησει για το βιβλίο της πως να getting ahead in your work στον χώρο του θεάματος.

:D
Ενδεχομένως να εννοούσε getting a head και να λάθεψαν επί του τυπογραφείου...:lolsign:

Από τα διακριθέντα setup στην έκθεση , υπόψιν ότι τα μαύρα ντουλάπια δίπλα σε καθένα ηχείο είναι τα sub που το συνοδεύουν μολονότι είναι προδιαγεγραμμένο το main ηχείο γι απόκριση από την πρώτη οκτάβα. Επίσης ενώ τα ηλεκτρικά του χαρακτηριοστικά θα επέτρεπαν οδήγηση από ασθενικούς SET ας προσέξουμε ότι επιδεικνύεται με στιβαρά μονομπλόκ της Electrocompaniet...

Reaction score
22.180
Αυτό είναι ωραίο θέμα 😀

Θα σου πω μια αληθινή ιστορία όπως την αφηγηθηκε ο κύριος Stefan. Παλιότερα πριν έρθει το 3D Audio είχαν κάνει στο στούντιο μια πολυκαναλική παραγωγή 5.1 αν θυμάμαι καλά και αποφάσισαν λόγω της φύσης του έργου που ανήκε στον χώρο της κλασικής μουσικής να μην χρησιμοποιήσουν το ξεχωριστό κανάλι 1. το γνωστό και ως LFE.
Κάποια στιγμή αφού κυκλοφόρησε ο δίσκος τους πήραν τηλέφωνο από την Ιαπωνία, από εταιρεία κατασκευής πολυκαναλων ενισχυτών/επεξεργαστων και τους ενημέρωσαν ότι τους έπαιρναν με την σειρά τους οι πελάτες και διαμαρτυροταν ότι άναβε το λαμπάκι του καναλιού 1. στον ενισχυτή τους κατά την αναπαραγωγή της συγκεκριμένης παραγωγής θεωρώντας ότι κάτι δεν δουλεύει.
Ο Stefan λοιπόν τους απάντησε ότι για αυτή την παραγωγή δεν έκαναν χρήση του LFE καναλιού και αναρωτήθηκε Τι θα οφειλαν να κάνουν.
Δεν ξέρω τι να κάνετε αλλά κάντε κάτι να μην ανάβει το λαμπάκι ήταν η απάντηση της εταιρείας. :biggrin:

Καταλαβαίνεις που έχουμε μπλέξει :D
Τι είναι αυτό ; Audio people nerd-ίστικο χιούμορ ; :D :D

Πρέπει να γελάσω οπωσδήποτε αλλιώς δεν θα γίνω αποδεκτός στους κύκλους και δεν θα θεωρηθεί ότι ξέρω απο ήχο ; :D

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.774
1747947197056.png

Reaction score
2.087
Πριν από αυτό ίσως θα έπρεπε να διαβαστεί το παρακάτω:
View attachment 368084
:wink:

Ας χαζέψουμε λίγο και τα περιεχόμενα στο ΄΄Βαγόνι της χαράς΄΄...

Μετά τα κολασμένα ποιητικά τοπία και τα ενδιαφέροντα ελ(ε)βετικά ενεργά ας δούμε πού παίζεται ΄΄όλο΄΄ το μπαγιόκο...

WiiΜ Wireless Home theater :

Διαδικτυακός ενισχυτής WiiΜ AMP ULTRA ο οποίος είτε οδηγεί αυτόνομα δικαναλικό setup είτε συνεργαζόμενος με τα νέα ασύρματα ηχεία και με το ομόσταυλο sub γίνεται playmaker σε 5.1 setup ... Εννοείται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο το δημοφιλές ΄΄οικοσύστημα΄΄ της Sonos οπότε... There Will Be Blood... Για να πάρουμε ιδέα της κλίμακας η τεχνική ομάδα για το R&D του εμπλεκόμενου λογισμικού περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ... 70 άτομα.

Σκέψου να βγαίνουν μελλοντικά μέλη προτρέποντας να παίρναμε.... WiiM . Αυτό που θα λέγαμε ...WiiM - WiiM situation
View attachment 368088
View attachment 368086
View attachment 368085

Το νέο ασύρματο WiiΜ Sound
View attachment 368087
ωραία φαίνονται αυτά τα Airplain, αλλα είμαστε σίγουροι οτι η τιμή είναι 52.000 ευρω και όχι 5200; λιγο τσιμπημένα ε; Ελβετικής κατασκευής and all, αλλα λίγο αστείο ποσό

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian