PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σε καμμια περιπτωση δεν προσπαθησα να σας αλλαξω γνωμη, παρα μονο να ενημερωσω νεα μελη για το οτι δεν πρεπει να περιμενουν θαυματα.
??? Ποιος μιλησε για θαυματα ?????
Μονον ο Στεφανος μιλησε για μαγικα καλωδια ειρωνευομενος βεβαιως.Το μονο που ειπαν σχεδον ολοι ειναι "ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ/ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ" Κα μια και μιλαμε για νεα μελη,δεν θεωρω οτι ενα νεο μελος ειναι και στραβαδι , και να τους δωσω και γω μια συμβουλη, δοκιμαστε και πειραματιστειτε.Ρωτειστε αν θελετε οτι δηποτε,καποιος θα ξερει να σας απαντησει αν δεν ξερετε.Χομπυ ειναι αυτο και οχι ευαγγελιο κανενος σωτηρα απο τους κακους που σας θελουν να χανετε χρηματα.
Αν θελετε τωρα ολα να ειναι "τελεια" ξεκινατε οικονομιες και παιρνετε κατι να ακουτε αφου πρωτα τα λυσατε ολα, και σιγουρα μην σπαταλησετε σε πολυ ακριβα καλωδια,αλλα σε σωστες λογικες επιλογες.
[DOUBLEPOST=1468521928][/DOUBLEPOST]
Είσαι, είσαι, είσαι!
:rofl:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Όχι ρε, μην πεθάνεις ακόμα, περίμενε, θέλω να μου φτιάξεις κάτι... καλώδια!!!:lol::lol::lol:
Εσενα,οταν βρεθουμε να ακουσουμε καλωδια οπως ειπαμε,θα σε ξεκινησω με καλωδιο ρευματος στο πικαπ σου :D
Να κατσουν λιγο οι ζεστες πρωτα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.356
Μπορει.Ενα καλωδιο ομως που μπορει να επιφερει βελτιωσεις στο συστημα δεν πρεπει να ειναι κατ'αναγκη "μεγαλοσχημο φιδι" το ειπαμε πολλες φορες αυτο.
Ενα σωστου μεγεθους φιδακι ομως ?
Πώς θα μπορούσε κάποιος να ρίψει οιαδήποτε καλή και προσιτή κατασκευή εις το...πυρ το εξώτερον,όταν ολόκληρος Παράδεισος διακυβεύτηκε πάνω σ'ένα...φιδάκι;:wink:

Διαβάζοντας όσα δημοσιεύματα έχουν μεσολαβήσει,αναρωτιέμαι μήπως τελικώς το προσήκον ΄΄παιχνίδι΄΄ που εμπλέκει καλώδια και δέσιμο ματιών θα ήταν η...κρεμάλα.:sneaky:
Ορίστε,κατορθώθηκε να υπεισέλθουν μέχρι abat-jour και...γλόμποι εις το παίγνιον
Τωρα μαλιστα !!! :headbang:
Μπορείς να με καταχωρήσεις στο ημερολόγιον...καταστρώματος όχι ως εντεταγμένο σε κάποια από τις τρεις προαναφερθείσες κατηγορίες,αλλά ως απλόν...ιδιοκτήτη.:cool:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Πώς θα μπορούσε κάποιος να ρίψει οιαδήποτε καλή και προσιτή κατασκευή εις το...πυρ το εξώτερον,όταν ολόκληρος Παράδεισος διακυβεύτηκε πάνω σ'ένα...φιδάκι;:wink:
:)
H χρηση τη λεξης φιδακι,εγινε απο μερους μου για να τονισω οτι για να ειναι ενα καλωδιο καλο και αποτελεσματικο δεν χρειαζεται να ειναι βοας.Και εχω την σιγουρια οτι εσυ εισαι σιγουρα εξ αυτων που το γνωριζουν καλα,αλλα προτιμουν να μην εκδηλωθουν,ισως "δια τον φοβο των Ιουδαιων" ? ;)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.356
:)
H χρηση τη λεξης φιδακι,εγινε απο μερους μου για να τονισω οτι για να ειναι ενα καλωδιο καλο και αποτελεσματικο δεν χρειαζεται να ειναι βοας.Και εχω την σιγουρια οτι εσυ εισαι σιγουρα εξ αυτων που το γνωριζουν καλα,αλλα προτιμουν να μην εκδηλωθουν,ισως "δια τον φοβο των Ιουδαιων" ? ;)
Οι μόνοι ΄΄Ιουδαίοι΄΄ που θα μπορούσαν ποτέ να με φοβίσουν βρίσκονται...εντός μου.Η επιδίωξη να είμαι ακριβοδίκαιος είναι ακόμα πιο επιτακτική εφόσον μένω ανώνυμος.

Και το μόνο που γνωρίζω ΄΄καλά΄΄ είναι ότι στο πεδίο της υψιτελούς καλωδίωσης θυμίζουμε άπαντες οι εμπλεκόμενοι παιδάκια με κουβαδάκια που χτίζουν τα κάστρα τους πάνω σε μιαν...αόρατη άμμο.:)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
στο πεδίο της υψιτελούς καλωδίωσης θυμίζουμε άπαντες οι εμπλεκόμενοι παιδάκια με κουβαδάκια που χτίζουν τα κάστρα τους πάνω σε μιαν...αόρατη άμμο.:)
Δεν θα το'λεγα ακριβως ετσι.Ειναι ενδιαφερον το ταξιδι που ισως/μαλλον σε οδηγησει ειτε πισω στην αρχη και τα βασικα ειτε θα μαθεις κατι περισοτερο.Απο την στιγμη που η επιστημη δεν εχει κανενα λογο,ενδιαφερον ακομη και συμφερον να ψαξει περισοτερο στο θεμα αυτο, δεν βλαπτει ο πειραματισμος και η προσπαθεια επεξηγησης καποιων ευρηματων.Η ισοπεδωση απο πλευρας καποιων κρυβομενων πισω απο τα γνωστα και οχι μονον σ'αυτους επιστημονικα γνωστα δεν ειναι αποδεκτη και θυμιζει πολλες φορες ληψη θεσης χωρις επιγνωση.
Ναι στα βασικα λοιπον αλλα και στον πειαματισμο εστω κι αν θυμιζει αορατη αμμο :)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
Εσενα,οταν βρεθουμε να ακουσουμε καλωδια οπως ειπαμε,θα σε ξεκινησω με καλωδιο ρευματος στο πικαπ σου :D
Σουτ! Μαρτυριάρη! Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα!

I

iason

Guest
Θα ηθελα να κανω μια αναφορά απο μια ιστοσελιδα ενος κατασκευαστή καλωδιων οχι και τοσο γνωστό αλλα πιστευω εξισου καλό .
Αφιερωμενο σε ολους τους φιλους οι οποίοι μαχονται τα καλωδια και πολλες φορες τα παρεξηγουν .
www.german-hiend.com
Tip:
Να διευκρινισω φιλε μου οτι η συμβουλη Τιρ ερχεται απο τον κατασκευαστη των καλωδιων προς τους καταναλωτες.
Before you invest in the cabling of your audio-system, take a look at the components in your loudspeaker’s crossover. Even some well-known firms are inappropriately frugal….
An investment in valuable silver cable does not make much sense, if for example a fifty cent capacitor is mounted in front of the tweeter….
Also, the relation to the investment in cable needs to be proportionate with the qualities of the present music playback system.

Only a spoiler does not make a race car.

:drinks:
Οσο η διαμετρος του καλωδιου αυξανεται, τοσο αυξανεται και η απολαυση του χαιεντα:D αμα εχει στην ουρα και πολλα μηδενικα η απολαυση χτυπαει κοκκινο:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.166
Να μην κάτσουν!

Δεν θα έχει ζεστές χροιές! :tongue:

I

iason

Guest
www.german-hiend.com
Tip:

Before you invest in the cabling of your audio-system, take a look at the components in your loudspeaker’s crossover. Even some well-known firms are inappropriately frugal….
An investment in valuable silver cable does not make much sense, if for example a fifty cent capacitor is mounted in front of the tweeter….
Also, the relation to the investment in cable needs to be proportionate with the qualities of the present music playback system
Only a spoiler does not make a race car.
Οσοι (μαχεστε σθεναρα τα καλωδια και τους κατασκευαστες )καντε μου την χαρη και διαβαστε το. Η συμβουλη ειναι απο κατασκευστη καλωδιων απο καθαρο ασήμι.;)

Z

Zdimis

Guest
περυσι ειχα στημενο ενα συστημα με ενα σετ αλεξανδρο με αρτεμηδες και κατι triangle celius.Ολα χωρις φιλτρα ρευματος κ μαμισια θεοφτηνα καλωδια ΡΕΥΜΑΤΟΣ.Ενα Κ ΜΟΝΟ ΕΝΑ acoustic zen tsounami στον προενισχυτη εσφιξε τοσο το πλαδαρο μπασο του συστηματος , ομως αφαιρεσε υγρασια στις φωνες και συρισε τα πριμα ΤΟΣΟ που το τυλιξα τοδωσα πισω στον φιλο που μου το δανεισε συστηνοντας του να το ξεφορτωθει ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ για το ποσο διαφορετικα αποδιδει ενα σετ απ απο ενα γ@μημενο καλώδιο ρευματος.Ενω ειμαι κατα των ακριβων καλωδιων ,διαφορες ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ τεραστιες τοσες που εμενα με απεστρεψαν απο την εμπειρια που ειχα ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.380
οκ,μερα με την νυχτα δε το λες, αλλα η διαφορα ειναι αντιληπτη .. ακομα και απο το μικροφωνο της καμερας και τoυ φαρσ-ο-ηχου του youtube ..:showingbiceps:

Reaction score
8.905
Τα έχουμε πει επανειλημμένα, τα καλώδια δεν διορθώνουν τους λάθος χώρους και αυτό είναι δεδομένο...

Και εντέλει στην επερχόμενη συγκέντρωση, σημασία δεν έχουν τα καλώδια, αλλά οι "ανθρώπινες σχέσεις"...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.380
οκ,μερα με την νυχτα δε το λες, αλλα η διαφορα ειναι αντιληπτη .. ακομα και απο το μικροφωνο της καμερας και τoυ φαρσ-ο-ηχου του youtube ..:showingbiceps:
+ θα ηταν ενδιαφερων να εβαζε να παιξει το conditioner με τα στανταρντ καλωδια.. ^^

Reaction score
488
Αλλα κολπα κανουν τα καλωδια στο ηχο και αλλα ο χωρος , αλλα οργανα μετρησης χρησιμοποιουμε για το ενα και αλλα για το αλλο , απλα πολλοι απο αυτους που μιλανε για τον χωρο το αγνοουν αυτο :p ( ειδικα αυτοι που κανουν γκαλοπ ) :D .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan