Μy name is Bond,James Bond.

Reaction score
3
Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει η καινούργια ταινία με τον γνωστό ήρωα.

Θα ήθελα να θυμηθούμε ποιά απο τις 20 και βάλε ταινίες του μας άρεσε περισσότερο και κάποιον σχολιασμό γι'αυτήν. :)

Reaction score
3
Ξεκινάω πρώτος και σαν μία απο τις καλύτερες ταινίες του θεωρώ την "FOR YOYR EYES ONLY".
Εκτός απο το κάπως αληθοφανές σενάριο σε σύγκριση βέβαια με τις υπόλοιπες ταινίες του,ι διαφήμιζε και την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο μέσα απο τις υποβρύχιες λήψεις αλλά και απο τις αναριχήσεις.

Το τραγούδι ήταν το κάτι άλλο,αλλά και η συνπρωταγωνίστρια. :D :D :D

Reaction score
7
Goldeneye.Είχε τα καλύτερα αμάξια (Ferrari,Aston,BMW Z3) και τα καλύτερα κορίτσια (ειδικά εκείνη η Όνατοπ...τρελό παιδί ;) )...Τραγουδάρα τίτλων (Tina Turner φωνάρα) και τον Pierce που τον θεωρώ μακράν καλύτερο Bond...

Reaction score
14
ολοι οι BOND εχουν/είχαν κάτι το όμορφο.

Ο Κονερυ αρρενωπός με αφτό το παχύ "sh" το σκωτσέζικο, του πήγαινε τρομερά ο ρόλος.

Ο ροτζερ Μουρ, πολύ κλασσατος και πολύ τζεντλεμαν. Είχε κατι το αριστοκρατικό αλλά και δυναμικό. Τελειος κατ'εμέ.

Ο Μπροσναν, πολύ μα πάρα πολύ καλή διαδοχή του Μουρ. Μπορείς ευκολα να πείς ότι είναι ο Μουρ της δεκαετίας μας. Η ενας updated Μoore με την εξέλιξη του καιρού.

Ο μόνος που ΄ηταν το χάλι του για αυτό και εκανε μια ταινία μονο ο Λαζενμπι.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Μου αρέσουν όλες οι ταινίες με τον Connery και τον Moore , αλλά περισσότερο απ' όλες το Live and Let Die και το Doctror No. Όλοι οι υπόλοιποι μου φαίνονται "απλές οδοντόκρεμες" σε αυτό τον ρόλο...

Reaction score
7
O Dalton είχε κάτι το κρύο στο παίξιμό του...Δεν τον πολυσυμπάθησα σαν Bond.Ο Lazenby είναι ανέκδοτο.Ο άνθρωπος μοντέλο ήταν...

V

VIDEOMIX

Guest
Eγώ, αυτό λόγο DURAN-DURAN. 2 φορές πήγα στο ΑΘήναιον. Μια στην πρεμιέρα και μια μετά απο μια εβδομάδα. 8)

Reaction score
14
Μάριος Λαζάρου said:
O Dalton είχε κάτι το κρύο στο παίξιμό του...Δεν τον πολυσυμπάθησα σαν Bond.Ο Lazenby είναι ανέκδοτο.Ο άνθρωπος μοντέλο ήταν...
Μάριε να φανταστείς τον Νταλτον τον είχα ξεχάσει τόσο neutral εως αρνητικός ήταν. Τωρα που μου τον θύμησες σκέφτηκα πόσο λίγος μου είχε φανεί μετά τον Ροτζερ Μουρ.

Reaction score
0
Aπ τη Ρωσια με αγαπη ,μαυρο χαβιαρι ,βοτκα και αφηστε τη Giota να τρωει το ξεροκομματο.
Βρεξ'το λιγο Giota !!! :D

Reaction score
3
Σε κανέναν δεν αρέσει η ίδια ταινία με κάποιον άλλον?

Να εξηγηθώ ότι όλες οι ταινίες μου αρέσουν και τις ξαναβλέπω ευχάριστα,εκτός απο αυτήν με τον άχαρο ψηλό τον Λαζενμπι... :lol:
Όλες έχουν φαντασία,εφέ,δράση,μαγευτικά τοπία και απο κορίτσια,να τα πιείς στο ποτήρι,ανακατεμένα,όχι χτυπημένα... :D :) :lol:

Reaction score
0
Γιωργο εγω θα εβαζα μαζι με τον Λαζενμπι και τον Νταλτον.
Δεν μου χει κατσει αυτος ....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Reaction score
7
Καλά όχι και έτσι.Ο Ντάλτον είναι πολλά κιλά πιο ηθοποιός από τον άχαρο Αυστραλό...Εξάλλου είχε παίξει και στο Φλας Γκόρντον που μου άρεσε...:p

Reaction score
0
Ενταξει ρε Μαριε.
Μη βαρας. :lol:
Εμενα παντως μου καθεται στο στομαχι. :x

Reaction score
6
Ναι μεν ο Ντάλτον είναι καλος ηθοποιος αλλα στις συγκεκριμένες ταινιες, τον 007 τον χαντακωσε.
Δεν ξερω για σας αλλα εμενα μου έδειχνε ένα υφος του στυλ
"πως βρέθηκα εγω να κανω τον Μποντ"
η
"αχ αυτά τα φράγκα που αλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα"

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk