- Reaction score
- 3
Ο καλύτερος κατά την άποψή μου ο Πιρσ Μπρόσναν και δεύτερος με μικρή διαφορά,ο Ροτζερ Μούρ.
me too............................Giota said:Roger...............................
Η άποψή μου για τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τον μεγαλύτερο κατάσκοπο του κόσμου,τον 007.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Ο καλύτερος κατά την άποψή μου ο Πιρσ Μπρόσναν και δεύτερος με μικρή διαφορά,ο Ροτζερ Μούρ.
Μα... είναι Aυστραλός! :mrgreen:Μάριος Λαζάρου said:Εγώ είχα πει οτι ιδανικός Bond μετά τον Brosnan θα ήταν ο Hugh Jackman...
Aκριβώς,προτεραιότητα έχουν οι Εγγλέζοι.Χρυσόστομος Μ. said:Μα... είναι Aυστραλός! :mrgreen:Μάριος Λαζάρου said:Εγώ είχα πει οτι ιδανικός Bond μετά τον Brosnan θα ήταν ο Hugh Jackman...
Άγγλος είναι ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία...Χρυσόστομος Μ. said:Μα... είναι Aυστραλός! :mrgreen:Μάριος Λαζάρου said:Εγώ είχα πει οτι ιδανικός Bond μετά τον Brosnan θα ήταν ο Hugh Jackman...
απο το imdb: Born in Sydney of English parentage...Giota said:Άγγλος είναι ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία...
Για ποιόν λέτε ?...Μάριος Λαζάρου said:Παιδιά ο άνθρωπος γράφει στο γυαλί.Και έχει παίξει και σε ανάλογες ταινίες και τον καλό (Kate & Leopold) και τον σκληρό (X-Men,Van Helsing).Από σύγχρονους ηθοποιούς είναι ο μοναδικός που έχω σκεφτεί και του ταιριάζει στ στύλ ο ρόλος του James...
Μήπως θες να πεις ότι η Ζ3 ήταν το πιο "μπας κλας" αμάξι που χρησιμοποίησε ποτέ ο Μποντ;Μάριος Λαζάρου said:Goldeneye.Είχε τα καλύτερα αμάξια (Ferrari,Aston,BMW Z3)