Μy name is Bond,James Bond.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
1) Νταλτον. Για μενα ο καλυτερος. Σε σκηνες φορτισης, εδειχνε πραγματικα αυτο που ο Bond ειναι. Δολοφονος.
2) Μπροσναν. Πιο σεξυ απο ολους (μην ακουσω κανα σχολιο κακοπροαιρετο γιατι σας πηρε και σας σηκωσε.. :lol:) και αρκουντως "δολοφονικος".
3) Κοννερι. Αρχοντικος, αλλα πολυ τουπέ και ευγενεια...
4) Μουρ. Αγγλικο φλεγμα και πολυ αδερφιστικο βλεφαροκοιταγμα...
5)Λαζενμπι. Σα να δωσεις σε ελεφαντα να σου μοντιφικαρει το PSP.... Δεν πιανει....

Reaction score
41
O καλύτερος για μένα....

Ο πιο ωραίος, με το καλύτερο (και ευτυχώς λιγότερο....αγγλικό) χιούμορ, εκπληκτική κομψότητα και τις καλύτερες γυναίκες του σήμερα!!!!!
Αααα.....φοράει και...Ωmega! :D :D :D :D

Reaction score
41
Δείτε τώρα και την.....μαϊμού!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα μαύρα κουστούμια (σημείο κατατεθέν του James) φαίνονται σαν "ξένα" πάνω του......

Θεωρώ ότι ο Pierce θα μπορούσε να παίξει σε ακόμα 2 ταινίες (τουλάχιστον.....)

Reaction score
3
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Ο καλύτερος κατά την άποψή μου ο Πιρσ Μπρόσναν και δεύτερος με μικρή διαφορά,ο Ροτζερ Μούρ. :)
Η άποψή μου για τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τον μεγαλύτερο κατάσκοπο του κόσμου,τον 007.

Ο Μπρόσναν είναι όσο πρέπει αρρενωπός με κομψότητα και στύλ που σκοτώνει ανώδυνα και με φυσικότητα.

Ο Μούρ,καθαρόαιμος Αγγλος με αστείρευτο χιούμορ και περισσότερο ανθρώπινες αντιδράσεις.

Ο Ντάλτον,παρα ήταν ανθρώπινος και σε πολλά σημεία δεν συμβάδιζε με τον ρόλο και έδειχνε σαν φοβισμένος.

Ο Κόνερι,ήταν πολύ αριστοκρατικός για έναν τέτοιο ρόλο.

Για την "μαϊμού",δεν έχω γνώμη ακόμη μέχρι να δω την ταινία.

Για τον Λάζενμπι,ουδέν σχόλιο... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.119
Χρυσόστομος Μ. said:
Μάριος Λαζάρου said:
Εγώ είχα πει οτι ιδανικός Bond μετά τον Brosnan θα ήταν ο Hugh Jackman...
Μα... είναι Aυστραλός! :mrgreen:
Άγγλος είναι ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία...

Reaction score
7
Παιδιά ο άνθρωπος γράφει στο γυαλί.Και έχει παίξει και σε ανάλογες ταινίες και τον καλό (Kate & Leopold) και τον σκληρό (X-Men,Van Helsing).Από σύγχρονους ηθοποιούς είναι ο μοναδικός που έχω σκεφτεί και του ταιριάζει στ στύλ ο ρόλος του James...

Reaction score
3
Μάριος Λαζάρου said:
Παιδιά ο άνθρωπος γράφει στο γυαλί.Και έχει παίξει και σε ανάλογες ταινίες και τον καλό (Kate & Leopold) και τον σκληρό (X-Men,Van Helsing).Από σύγχρονους ηθοποιούς είναι ο μοναδικός που έχω σκεφτεί και του ταιριάζει στ στύλ ο ρόλος του James...
Για ποιόν λέτε ?... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Μα για τον Hugh ποιόν άλλο...(κάτι μου λέει ότι μπήκα στην λίστα με τους αγαπημένους της Γιώτας...)

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Goldeneye.Είχε τα καλύτερα αμάξια (Ferrari,Aston,BMW Z3)
Μήπως θες να πεις ότι η Ζ3 ήταν το πιο "μπας κλας" αμάξι που χρησιμοποίησε ποτέ ο Μποντ;

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.290
Members
38.293