ΝΜ Purifiers και high Fidelity

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2009

Η εξηγηση λειτουργιας των ΝΜ SONIC PURIFIERS

Τα ελευθερα ηλεκτρονια του αγωγου (purifier) απορροφουν τα φωτόνια του μαγνητικού πεδίου που δημιουργειται απο μεγάλης εντασης ρευμα, αλλά και απο ΗΜΑ που ειναι γυρω μας.
Η απορρόφηση δημιουργει διεγερση των ηλεκτρονιων (αρα εχουμε την πρωτη μετατροπη ενέργειας σε κινητική των ηλεκτρονίων).

Η κινηση των ηλεκτρονιων δημιουργει δυο πραγματα:
1. κρουσεις με τους πυρηνες του πλεγματος του αγωγού (θερμοτητα)
2. ρευμα μεσα στον αγωγό το οποιο δημιουργει με
τη σειρά του μαγνητικό πεδίο το οποίο φαινεται σαν ανακλαση
ακτινοβολίας απο το υλικό.

Αρα συνολικά εχουμε τρεις μετατροπές ενεργειας
1. κινητική
2. θερμική
3. εκπομπή ακτινοβολίας (που φαινεται σαν ανακλαση)

Φιλικα

ΝΜ

Να υποθέσω ότι από ηλεκτρομαγνητισμό δεν σκαμπάζουμε και πολλά πράγματα ε;

Reaction score
0
Θα ήταν ενδιαφέρον να υπολογίσουμε τις ΗΜ συχνότητες που ΜΠΟΡΟΥΝ να απορροφήσουν τα άτομα των ΝΜ βελτιωτικών και κυρίως ΑΥΤΕΣ που θα επανεκπέμψουν. Εγώ ξέρω πχ οτι αν το/α άτομο/α διεγερθεί με το (ή τα) ηλεκτρόνια να ανέβουν σε παραπάνω ενεργειακή στάθμη, στις αποδιεγέρσεις γίνεται χαμός από ΗΜ συχνότητες. ΠΧ διέγερση 1-->4 θα έχω πιθανές αποδιεγέρσεις 4-->3 4--2 4-->1 3-->2 3-->1 2-->1 . Για μεγάλο αριθμό ηλεκτρονίων θα εμφανιστούν όλες οι παραπάνω ΗΜ συχνότητες οι οποίες προκαλούν περισσότερες παρεμβολές από αυτές που καλούνται να κόψουν !!!! Βέβαια κουβέντα να γίνεται αφού δεν γνωρίζουμε την ΑΚΡΙΒΗ σύσταση του υλικού αυτού και συνεπώς δεν γνψρίζουμε και τίποτα για τις συχνότητες εκπομπής και απορρόφησης ....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.296
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2009

Τα NM sonic purifiers βασιζουν τον λογο της υπαρξης τους στον ελεγχο αλλα και στον περιορισμο αυτων των ενδογενων αλλα και εξωγενων ηλεκτρομαγνητικων ακτινοβολιων και πεδιων, και φυσικα δεν προκειται για θεματα που απτονται νομων της φυσικης
εκει ομως που τα πραγματα κυριολεκτικα ξεφευγουν σε βαθμο που δυσκολευεσαι να το πιστεψεις, ειναι στην επιδραση των Purifiers οσον αφορα τις χροιες οι οποιες γινονται απλα ....φυσικες!

Ισως το εγραψε ετσι υπονοωντας οτι η λειτουργια τους απτεται των νομων της συγχρονης Κβαντικης Φυσικης.

Η εξηγηση λειτουργιας των ΝΜ SONIC PURIFIERS

Τα ελευθερα ηλεκτρονια του αγωγου (purifier) απορροφουν τα φωτόνια του μαγνητικού πεδίου που δημιουργειται απο μεγάλης εντασης ρευμα, αλλά και απο ΗΜΑ που ειναι γυρω μας.
Η απορρόφηση δημιουργει διεγερση των ηλεκτρονιων (αρα εχουμε την πρωτη μετατροπη ενέργειας σε κινητική των ηλεκτρονίων).

Η κινηση των ηλεκτρονιων δημιουργει δυο πραγματα:
1. κρουσεις με τους πυρηνες του πλεγματος του αγωγού (θερμοτητα)
2. ρευμα μεσα στον αγωγό το οποιο δημιουργει με
τη σειρά του μαγνητικό πεδίο το οποίο φαινεται σαν ανακλαση
ακτινοβολίας απο το υλικό.

Αρα συνολικά εχουμε τρεις μετατροπές ενεργειας
1. κινητική
2. θερμική
3. εκπομπή ακτινοβολίας (που φαινεται σαν ανακλαση)

Φιλικα

ΝΜ
...

Να υποθέσω ότι από ηλεκτρομαγνητισμό δεν σκαμπάζουμε και πολλά πράγματα ε;
Λίγα λες Σπύρο μου, και όσα λες, πολύ "κομψά" τα λες...

Δώσε γνώση στο λαό, μίλησέ μας για τα φωτόνια του μαγνητικού πεδίου, για τις κρουσεις των ηλεκτρονίων με τους πυρηνες του πλεγματος, για το μαγνητικό πεδίο που δημιουργειται απο μεγάλης εντασης ρευμα, για το ρευμα μεσα στον αγωγό λόγω διεγερσης των ελεύθερων ηλεκτρονιων, όσο και για την επίδραση των ανωτέρω σε ένα interconnect.

Τι σόι φυσικός είσαι ρε άτιμε αν δε ξέρεις από συγχρονη Κβαντικη Φυσικη, ασχέτως αν δεν προκειται για θεματα που απτονται νομων της φυσικης... Μιλάμε για υπερφυσική - παραφυσική κβαντική φυσική, ή ακόμα ίσως και για αφύσικη κβαντική φυσική.... πολύ χάι....

.....
.....
.....

Φίλοι, συνχομπίστες, λυπάμαι.... αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πραγματα.:110::110::110:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΝΜ Purifiers και high Fidelity

Αυτά που διαβάζω σαν εξήγηση είναι είτε μεταφυσική, είτε παραφυσική, είτε υπερφυσικπή, είτε είναι "άλλου" είδους φυσική, είτε απλά μπούρδες. Δεν έχουν σχέση με καμία επιστήμη και αδυνατώ να ακολουθήσω την λογική (υπάρχει άραγε;) του ΝΜ. Αν θεωρεί ο ΝΜ ότι όλα αυτά είναι επιστήμη και όχι τσαρλατανισμός, ας γράψει ένα Paper και ας το κατεβάσει σε κανένα συνέδριο. Ποιος ξέρει μπορεί να έχει δίκιο και να κερδίσει και το βραβείο Νόμπελ (για την Ελλάδα ρε γαμώτο).

Προσωπικά όμως με βουντού, μεταφυσικές και λοιπές "επιστήμες" δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την διάθεση να ασχοληθώ. Μέχρι λοιπόν να δοθεί πειστική απάντηση για το τι έχει κατασκευάσει ο ΝΜ δηλώνω απλά δεν ασχολούμαι. Είναι απλά χάσιμο χρόνου.
Για οποιεσδήποτε απορίες λοιπόν σχετικά με τα φωτόνια του μαγνητικού πεδίου κλπ κλπ μπορεί να σας διαφωτίσει ο ίδιος.

Όποιος θέλει να μάθει μόνος του 2-3 πραγματάκια για να μην γράφει ότι του κατέβει στα διάφορα φόρουμ μπορεί είτε να ψάξει στο διαδίκτυο, είτε να διαβάσει κανένα βιβλίο.

ΥΓ. Ότι έχω να πω το λέω ανοικτά σε όλους και χωρίς pm...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ξαναλέω για όσους δεν το κατάλαβαν ότι η συζήτηση είναι δημόσια και δεν γίνεται με Pm.

Επίσης όσοι δεν μπορούν να δεχθούν κριτική καλό θα είναι να μην συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις αλλά να αναπτύσσουν μονολόγους.

Reaction score
0
Εφοσον δεν απτονται νομων της φυσικης αν βαλουμε πατατακια με παπρικα που μου αρεσουν πολυ(τα αλλα με ριγανη απτωνται των νομων) αντι για τα ματζουνια θα δουμε διαφορά, δεν θα δουμε?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΝΜ Purifiers και high Fidelity

Ξαναλέω για όσους δεν το κατάλαβαν ότι η συζήτηση είναι δημόσια και δεν γίνεται με Pm.

Επίσης όσοι δεν μπορούν να δεχθούν κριτική καλό θα είναι να μην συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις αλλά να αναπτύσσουν μονολόγους.
Εγώ λοιπόν ο αδαής, που ψάχνω να βελτιώσω την ηχητική συμπεριφορά των μηχανημάτων μου, και δεν έχω γνώσεις από Η/Μ ούτε από φυσική, θα ήθελα να ρωτήσω απλά:
Λειτουργούν αυτά τα πράγματα??
Finite Element Resonator (with the University of Applied Sciences in Dortmund)
Harmonic Resolution Systems Damping Plates και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν??????

Reaction score
150
Τοτε , πριν 500 χρονια ισως το εκανες απο κοντα. Τοτε γινονταν μαχες ανδρα προς ανδρα.... και νικουσε ο πιο δυνατος και ο πιο γενναιος .... ,ενω στην εποχη αυτη ολα γινονται δυστυχως ευκολα με το πληκτρολογιο...

Α) Γίνεσαι γραφικός και ζεις μια μεταφορά

Β) Φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούσαν/λειτουργούν οι άνθρωποι της εξουσίας.

Γ) Σε φόρουμ είμαστε μεγάλε! Πως θες να εκφραστούμε αν όχι με το πληκτρολόγιο?

δεν βοηθας τη συζητηση....
Σωστά αν δεν υποστηρίζουμε την κάθε παπαριά του καθενός, που δικαίωμα μου να την βλέπω έτσι, δεν βοηθάμε τη συζήτηση. Υπάρχει και αντίλογος και οφείλεις να τον δεχθείς.

Τέλος αν και δεν είμαι φυσικός αυτό που αναφέρεται με τα φωτόνια στο μαγνητικό πεδίο, που ανάθεμα κι αν ξέρει αυτός που το έγραψε τι είναι φωτόνιο και τι μαγνητικό πεδίο, είναι αρκετό για να μου δώσει να καταλάβω ότι η εξήγηση είναι απλά για "ΧΡΩΜΑ".

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΝΜ Purifiers και high Fidelity

Εγώ λοιπόν ο αδαής, που ψάχνω να βελτιώσω την ηχητική συμπεριφορά των μηχανημάτων μου, και δεν έχω γνώσεις από Η/Μ ούτε από φυσική, θα ήθελα να ρωτήσω απλά:
Λειτουργούν αυτά τα πράγματα??
Finite Element Resonator (with the University of Applied Sciences in Dortmund)
Harmonic Resolution Systems Damping Plates και όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν??????

Γιατί δεν τα δοκιμάζεις? Αν δεν σου αρέσουν τα επιστρέφεις.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.518

Εδώ ήρθαμε, πά' να φύγουμε. :114:

Reaction score
39

Τελικά έγινε το αναπόφευκτο. Κάτω από τις συνεχείς πιέσεις και αναζητήσεις του κόσμου, εδόθησαν στοιχεία γύρω από την λειτουργία των συγκεκριμένων υλικών.Υλικών που από την πρώτη τους παρουσίαση γέννησαν απορίες και ερωτηματικά ακόμα και στον πιό καλοπροαίρετο. Γι αυτό τότε εκφράσαμε την αποψη ότι εδώ υπάρχουν δύο δρόμοι αξιολόγησης. Ο ένας να τα ακούσουμε κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες και ο άλλος να περιμένουμε θεωρητική ανάλυση της λειτουργίας τους. Η μυστικοπάθεια και η κρυψίνους πολιτική δεν ταιριάζει σε χώρο που καθορίζεται από φυσικούς νόμους όπως η ηλεκτροακουστική.

Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κανένας μα κανένας στον κόσμο αυτό και ειδικά στην εποχή μας δεν μπορεί να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την λειτουργία κάποιας συσκευής. Ακόμα και αυτές που έχουν δικαίωμα ευρεσιτεχνίας, λόγω καινοτομίας, είναι ανοιχτές στο κοινό. Αλλωστε ποιός σοβαρός εφευρέτης παρουσιάζει κάτι νέο, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα? Στην επιστημονική κοινότητα δεν υπάρχουν μυστικά. Υπάρχουν δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις εργασιών με πλήρη διαφάνεια, σαφή επιστημονικά στοιχεία και ό,τι άλλο απαιτείται γιά την σοβαρότητα της παρουσίας και αποδοχής από το επιστημονικό, το τεχνικό κοινό και τον καταναλωτή. Ακόμα και οπλικά μυστικά ταξιδεύουν και διαδίδονται γρήγορα σε αντιπάλους. Εποχές που ματζούνια και σχέδια μηχανημάτων έμεναν επτασφράγιστα μυστικά, έχουν περάσει και παραμείνει στον...μεσαίωνα.

Οσο δεν δινόταν κάποια θεωρητική εξήγηση, ο καθένας μπορούσε να σκεφθεί ο,τι θέλει. Να βάλει τις γνώσεις του σε δοκιμασία και την φαντασία του να ταξιδέψει. Και επειδή οι γνώσεις της Φυσικής είναι πολύ απλές, διατυπωμένες και εφαρμοσμένες στο συγκεκριμένο πεδίο του Ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και του Ηλεκτρομαγνητισμού, υπήρξαν και μερικές ευχάριστες, φανταστικές αποδράσεις σε άλλους κόσμους παραμυθένιους. Είπαμε ότι την φαντασία του κανείς μπορεί να την διαχειρισθεί όπως επιθυμεί. Ετσι, διαβάσαμε απίθανα σενάρια επεξήγησης και ανάλυσης της λειτουργίας αυτών των αντικειμένων. Πολλοί προσπάθησαν να μας πείσουν γιά την ορθότητα και λειτουργικότητα τους. Με διάφορες θεωρίες και προσεγγίσεις. Το θέμα είναι ότι γιά να αποδείξεις και το αντίθετο θα πρέπει να βασίζεσαι κάπου.

Διαβάσαμε γιά θωράκιση πεδίων χαμηλών συχνοτήτων (50ΗΖ), αλλά και υψηλών συχνοτήτων ( συχνότητες λειτουργίας κινητών τηλεφώνων). Διαβάσαμε γιά φωτόνια και ηλεκτρόνια. Διαβάσαμε τόσα που αδυνατώ και δεν θέλω να συγκρατήσω. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε γνώστης Φυσικής δευτέρας και τρίτης Λυκείου μπορεί να βγάλει συμπέρασμα.

Δεν θα επεκταθώ στην ανάλυση και την ορθότητα της προσέγγισης. Αλλωστε σε κάποιο άλλο τόπικ γίνεται κάποια προσπάθεια θεωρητικής ανάλυσης των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και την επίδρασή τους στις συσκευές μας. (το πρώτο μέρος). Ακόμα κι όσοι δεν έχουν σε ετοιμότητα τις γνώσεις αυτές, θα μπορούν να τις φρεσκάρουν και ίσως να τις επαυξήσουν. Εκεί θα δοθεί κάποια θεωρητική προσέγγιση γύρω από τα πεδία, την σχέση τους με τις συσκευές μας, τα υλικά θωράκισης και τις τεχνικές θωράκισης που υπάρχουν και χρησιμοποιούνται ευρέως τα τελευταία χρόνια, με συγκεκριμένες ιδιότητες και χαρακτηριστικά.

Ομως τώρα είναι άμεσα ''θιγόμενοι'' κι αυτοί που, ισως, βιάστηκαν και εξέφρασαν ακουστικές εντυπώσεις. Αραγε είναι ικανοποιημένοι από την θεωρητική ερμηνεία του κατασκευαστή? Υποστήριξαν ένα προιόν, ομολογουμένως κρυμμένο πίσω από ένα πέπλο μυστηρίου. Το θέμα είναι ότι τα γραπτά μένουν και δεν χάνονται. Μαύρη η άσπρη μαγεία δεν υπάρχει. Ούτε ποτέ υπήρξε. Υπάρχουν μόνο απτές αποδείξεις και...ο χώρος της φαντασίας. Διαλέξτε...

Reaction score
6
Α) Γίνεσαι γραφικός και ζεις μια μεταφορά

Β) Φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούσαν/λειτουργούν οι άνθρωποι της εξουσίας.

Γ) Σε φόρουμ είμαστε μεγάλε! Πως θες να εκφραστούμε αν όχι με το πληκτρολόγιο?

Σωστά αν δεν υποστηρίζουμε την κάθε παπαριά του καθενός, που δικαίωμα μου να την βλέπω έτσι, δεν βοηθάμε τη συζήτηση. Υπάρχει και αντίλογος και οφείλεις να τον δεχθείς.

Τέλος αν και δεν είμαι φυσικός αυτό που αναφέρεται με τα φωτόνια στο μαγνητικό πεδίο, που ανάθεμα κι αν ξέρει αυτός που το έγραψε τι είναι φωτόνιο και τι μαγνητικό πεδίο, είναι αρκετό για να μου δώσει να καταλάβω ότι η εξήγηση είναι απλά για "ΧΡΩΜΑ".
Α. Εσυ αγαπητε εζησες σε μια μεταφορα με τον εαυτο σου 500 χρονια πριν σαν βασιλιας και εριχνες μαλιστα και σφαλιαρες φααπ... και μπουνιες μπααμ κλπ. στους τσαρλατανους και τους δημοσιογραφους.... ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...

Β. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Οπως ακριβως εβλεπες τον εαυτο σου με την εξουσια του...βασιλια που ατιμωρητα θα εκανες αυτο που αρκετα ρεαλιστικα περιεγραψες.
Δηλαδη ηθελες να εχεις την απολυτη εξουσια ωστε να μπορουσες να φερεσαι βιαια σε αλλους ανθρωπους που να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.... Μου θυμισε αλλες εποχες...

Γ. Αλλο εκφραση αγαπητε και αλλο επιθεση και... τιμωρια ...εκφραζομενη ...με φαπες και κλωτσιες απο τον Βασιλια ''φωτογραφιζοντας'' ανθρωπους. Δειχνει τον χαρακτηρα αυτου που ...εκφραζεται ετσι.

Δεκτος ο αντιλογος οταν αυτος γινεται καλοπροαιρετα και υπαρχει εμπειρια και γνωση.

Πιστευω ο δικος μου αντιλογος για το post σου οτι εκφραστηκε κοσμια οπως συνηθιζω απο το πληκτρολογιο τιμωντας τους συνομιλητες μου ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Με λίγα λόγια υπάρχει χρονικός περιορισμός στη χρήση τους, και κατ'επέκταση στη χρήση του ηχοσυστήματος που τα φιλοξενεί, καθότι μετά από πολύωρη χρήση και εξ αιτίας της θερμοκρασίας που θα αναπτυχθεί σε αυτά από την απορρόφηση των φωτονίων, αυτά θα πάρουν φωτιά.

Επίσης η εκπομπή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας λαμβάνει χώρα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Το ΝΜ, αν υποθέσουμε πως βρίσκεται μέσα στο κουτί, απορροφά τα φωτόνια της μίας από τις έξι πλευρές του μετασχηματιστή.
Οι πέντε συνεχίζουν κανονικά να παράγουν <<προβλήματα>> στον ήχο.

Επίσης όταν ένα υλικό θερμαίνεται αλλάζουν οι ιδιότητες του.
Τι μας διασφαλίζει ότι θα <<λειτουργεί>> με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον?

Να μιλήσουμε και για το φάσμα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα που είναι μάλλον αδύνατον να χρησιμεύουν τα ΝΜ για όλες αυτές!

Reaction score
150
Α. Εσυ αγαπητε εζησες σε μια μεταφορα με τον εαυτο σου 500 χρονια πριν σαν βασιλιας και εριχνες μαλιστα και σφαλιαρες φααπ... και μπουνιες μπααμ κλπ. στους τσαρλατανους και τους δημοσιογραφους.... ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...

Β. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Οπως ακριβως εβλεπες τον εαυτο σου με την εξουσια του...βασιλια που ατιμωρητα θα εκανες αυτο που αρκετα ρεαλιστικα περιεγραψες.
Δηλαδη ηθελες να εχεις την απολυτη εξουσια ωστε να μπορουσες να φερεσαι βιαια σε αλλους ανθρωπους που να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.... Μου θυμισε αλλες εποχες...

Γ. Αλλο εκφραση αγαπητε και αλλο επιθεση και... τιμωρια ...εκφραζομενη ...με φαπες και κλωτσιες απο τον Βασιλια ''φωτογραφιζοντας'' ανθρωπους. Δειχνει τον χαρακτηρα αυτου που ...εκφραζεται ετσι.

Δεκτος ο αντιλογος οταν αυτος γινεται καλοπροαιρετα και υπαρχει εμπειρια και γνωση.

Πιστευω ο δικος μου αντιλογος για το post σου οτι εκφραστηκε κοσμια οπως συνηθιζω απο το πληκτρολογιο τιμωντας τους συνομιλητες μου ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.

Νομίζω ότι ξεφύγαμε τώρα όμως και σε λίγο θα δικαστώ και για εγκλήματα πολέμου που δεν έχω διαπράξει. Βρε μήπως είσαι από αυτούς που θα υποστήριζαν ένα σύστημα σαν το minority report?

Λοιπόν ξέχνα και το βασιλιά και την άσκηση εξουσίας τα οποία ανέφερα τελείως μεταφορικά και μόνο για να τονίσω την διαφωνία μου ως προς αυτά τα προϊόντα.

Είναι υπεύθυνος και ο αγοραστής για το τι αγοράζει και δεν θα το παίξω ιεραπόστολος. Απλά το να ισχυρίζεται κάποιος για ένα προϊόν ότι παράγει το Χ αποτέλεσμα (μη μετρήσιμο, με απτό) ενώ στην πραγματικότητα δεν το κάνει θα έπρεπε να τιμωρείται με πρόστιμα. Δυστυχώς υπάρχουν ατελείωτοι αδαείς που τρώνε ότι τους σερβίρουν.

Για αυτό το λόγο λοιπόν το μόνο που θα ήθελα να κρατήσεις είναι ότι "ΘΕΩΡΩ ΤΑ PURIFIERS ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΙΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ 500 Ευρα".

Reaction score
6
Τα σουβλακια τρωγονται και χωρις 500ευρο σαν περιτυλιγμα...απο εμας τους φτωχους...

Οι βασιλεις εχουν πολλα 500ευρα και ....τα επενδυουν με τη φαντασια τους σαν περιτυλιγμα και στα σουβλακια.

Reaction score
150
Εεεεεεεεεεεεεε.......δεν τρώγεσαι μ'έχεις βγάλει Βασιλικό και δυνάστη.

Λέγω λοιπόν πως αφού πιστεύεις ότι έχεις καλό προϊόν, λίγη αξία έχει το τι λέω εγώ και αν παράγει αποτέλεσμα οι πελάτες σου θα κρίνουν με τα αυτιά τους και θα πληρώσουν με τα λεφτά τους.

Εγώ είμαι αντιδραστικός, ανάποδος, απότομος και τραβάω και virtual σφαλιάρες να ουμ! Αγνόησε με και συνέχισε ακάθεκτος το κολύπμι στην πισίνα του High-End.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: ΝΜ Purifiers και high Fidelity

Εεεεεεεεεεεεεε.......δεν τρώγεσαι μ'έχεις βγάλει Βασιλικό και δυνάστη.

Λέγω λοιπόν πως αφού πιστεύεις ότι έχεις καλό προϊόν, λίγη αξία έχει το τι λέω εγώ και αν παράγει αποτέλεσμα οι πελάτες σου θα κρίνουν με τα αυτιά τους και θα πληρώσουν με τα λεφτά τους.

Εγώ είμαι αντιδραστικός, ανάποδος, απότομος και τραβάω και virtual σφαλιάρες να ουμ! Αγνόησε με και συνέχισε ακάθεκτος το κολύπμι στην πισίνα του High-End.
Αν και καθιστός, ορθώς ομίλησες... (Οπως ισχύει άλλωστε και για 14.567 άλλα είδη στο High End... )

Reaction score
2
Καλά
ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΜ
Το ότι κανένας άλλος δεν ασχολείται
δεν σας προβληματίζει????

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.296
Απάντηση: Re: ΝΜ Purifiers και high Fidelity

Αν και καθιστός, ορθώς ομίλησες...
Έτσι! Είσαι ΑΡΧΗΓΟΣ! Σε πάω!

Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, δε μίλησε ο άνθρωπος, έγραψε, πληκτρολόγησε, αλλά η ουσία είναι σωστή.

Το μόνο σφάλμα στην παραπάνω διατύπωση μπορεί να προέλθει αν ο "ανάποδος" πληκτρολογεί όρθιος κι όχι καθιστός, με αποτέλεσμα να ισχύει το παρακάτω:

Ορθός, ορθώς πληκτρολόγησες! :144::144:

Όσο για τον συνονόματό μου, νομίζω πως το παρακάτω κειμενάκι που έγραψε δεν είναι σαφές ή αρκετό, και δεδομένου της δυνατότητάς του για μπόλικη ανάλυση, νομίζω πως πρέπει να το αναλύσει λιγάκι ακόμα:

Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε γνώστης Φυσικής δευτέρας και τρίτης Λυκείου μπορεί να βγάλει συμπέρασμα.
Για να δούμε....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.518

Δηλαδή, το high end είναι θέμα Φυσικής Λυκείου; Α να χαθείτε ρε, audio φωστήρες...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.225
Members
38.432