ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
3.342
βλαση κορίνθιε , εσύ πως τα κατάφερες μόνο με 3 πιουριφαϊερς, μας δουλεύεις ?

Reaction score
2
Να ρωτήσω κάτι???
επειδή σαν κατασκευές άσχετα με το τι προσφέρουν μου θυμίζουν DIY αρχάριο
πόσο πάει το μαλλί?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αντιθετως απ οτι ξερω ο Βλασσης που τα δοκιμασε εγραψε κολακευτικα σχολια. Ο Νικος επισης ηταν θετικος σε πρωτη φαση, αλλα ηθελε να κανει πολυ πιο αυστηρες δοκιμες. Γιατι λοιπον δεν υπαρχει η υπομονη? Εχουν γραφτει ενα σωρο πραγματα που στηριζονται σε υποθεσεις. Το ζητημα ειναι οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραγματα συνηθως τ ακουν καπου αλλου, κανουν τις δοκιμες τους και προχωρουν η οχι στην αγορα. Γιατι λοιπον τοση στεναχωρια για το πως δουλευουν και για το εαν αυτοι που τα δοκιμαζουν ειναι φιλοι η οχι του ΝΜ?
Φιλε Χρηστο, εχεις γνωσεις επι του αντικειμενου και εμπειριες. Γιατι τοσο ευκολο θυμωνεις και χρησιμοποιεις ενα φρασεολογιο που ειναι καπως χυδαιο, ενω τακτικα ζητας και βιογραφικο του συνομιλητη σου. Νομιζω οτι ετσι και υποβιβαζεται η συζητηση αλλα και οσο δικαιο και να εχεις σε μεγαλο βαθμο το χανεις. Ο Γιαννης Μιχαηλος ηταν καποτε πολυ ηρεμος. Τελευταια αρχισε κι αυτος να παρεκτρεπεται. Επισης ανθρωπος με γνωσεις, εμπειριες και γενικα πολυ σεβαστος στον χωρο. Νομιζεται οτι το δικιο σας θα το χασεται αν γραψεται με ηρεμο τροπο?
Καλημερα. Βασιλη μου ξερεις ποσο σε σεβομαι, αλλα οργιζομαι με καποιους οι οποιοι προσπαθουν να χαλασουν μια ιδεα απο την γεννηση της χωρις καν να τα εχουν δει και ακουσει. Σκεψου φιλε ενα απλο πραγμα. Σαν ορφεας εμπορευομαι τα quantum που κανουν την ιδια δουλεια ή αντιστοιχη με τα nm purifiers! Ειναι ακρως ανταγωνιστικο προιον σε αυτο του Νικου. Ο Νικος δεν ειναι ουτε φιλος μου ουτε θειος μου ουτε τιποτα. Νομιζεις οτι με συμφερει να λεω οτι λεω? ΟΧΙ αλλα ειναι η αληθεια κατι που κανενας αλλος αντιπροσωπος εδω στο Ελλαδα δεν εχει κανει ποτε και ουτε προκειται! Εδω ολοι θαβουν ο ενας τα προιοντα του αλλου και το ξερεις οτι συμβαινει αυτο σε υπερθετικο βαθμο. Σκεψου το λοιπον λιγο καλυτερα και θα δεις, γιατι πολυ ασχοληθηκα με καποιους, και θα καταλαβεις την οργη μου. Η προσωπικη μου αποψη για οσους θελουν να ασχοληθουν ειναι να τα ακουσουν. Οσοι πραγματικα ενδιαφερονται για το αν δουλευουν μπορουν ανετα να τα βρουν.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Bre Γεωργιε και Θανασιε ειπα εγω οτι εβαλα μονο 3 ?
Εχω βαλει 10 standard στα καλωδια ρευματος και 3 signature επανω στον προ,το τροφοδοτικο και ενα επανω στον μετασχηματιστη του τελικου!!!!Αλλωστε βρε παλλικαρια πιο πριν υπαρχουν φωτο που φαινοντε τις θεσεις που εχουν μπει!!!!
Που την ειδατε την μυστικοτητα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Καλημερα. Βασιλη μου ξερεις ποσο σε σεβομαι, αλλα οργιζομαι με καποιους οι οποιοι προσπαθουν να χαλασουν μια ιδεα απο την γεννηση της χωρις καν να τα εχουν δει και ακουσει. Σκεψου φιλε ενα απλο πραγμα. Σαν ορφεας εμπορευομαι τα quantum που κανουν την ιδια δουλεια ή αντιστοιχη με τα nm purifiers! Ειναι ακρως ανταγωνιστικο προιον σε αυτο του Νικου. Ο Νικος δεν ειναι ουτε φιλος μου ουτε θειος μου ουτε τιποτα. Νομιζεις οτι με συμφερει να λεω οτι λεω? ΟΧΙ αλλα ειναι η αληθεια κατι που κανενας αλλος αντιπροσωπος εδω στο Ελλαδα δεν εχει κανει ποτε και ουτε προκειται! Εδω ολοι θαβουν ο ενας τα προιοντα του αλλου και το ξερεις οτι συμβαινει αυτο σε υπερθετικο βαθμο. Σκεψου το λοιπον λιγο καλυτερα και θα δεις, γιατι πολυ ασχοληθηκα με καποιους, και θα καταλαβεις την οργη μου. Η προσωπικη μου αποψη για οσους θελουν να ασχοληθουν ειναι να τα ακουσουν. Οσοι πραγματικα ενδιαφερονται για το αν δουλευουν μπορουν ανετα να τα βρουν.
Γεια σου βρε Γιαννη ψυχαραααααααα!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

1.
φιλε ανεμελε πιστεψε με κανουν τετοια δουλεια που νομιζεις οτι αλλαξες συστημα. Ειδικα στα cd player ειναι τετοια η αναβαθμιση που πραγματικα κανει το ψηφιακο του χιλιαρικου να ακουγεται 3 φορες επανω...
2.
....
.. Απλα θα σου πω οτι επιδρα προς το καλυτερο παντου και σε ολα τα συστηματα εκτως της κατηγοριας κουβας που δεν νομιζω οτι εχει καποιος που τον ενδιαφερει το προιον.
...[/quote]

Αυτό είναι το επίπεδο μας :111: ! και η αξία της κάθε άποψης !!
Τώρα..., επειδή όπως ξέρετε αναβαθμίζομαι να καταθέσω μερικές σκέψεις..

1. Για να βελτιωθεί κάτι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν, σημαίνει ότι χωρίς αυτό, παίζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ χάλια, έτσι δεν είναι ?
Κάποιος δηλαδή έχει ένα super σύστημα αλλά μόλις βάλει αυτά, καταλαβαίνει ότι πριν ήταν πατάτα και όχι super.
Μα καλά αφού είναι τόσο έμπειρος και ψημένος χρόνια, δεν καταλάβαινε πριν ότι το σύστημα πάσχει ?
Μάλιστα.....!

2. Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό !!!
Έχεις αγοράσει ένα μηχάνημα Hi-End που υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τέχνη + σωστά υλικά και έχει προβλήματα που δεν έχει ένα φθηνό και κουβάς !
Βρε τσι π@υστηδες , τσι Κορεάτες !!! :143:

Τώρα ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις αλλά θα πεις "από τι ακούς" και έτσι...
Το βράδυ....

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ξέρετε ότι οι lcd τηλεοράσεις εκπέμπουν πολύ λιγότερο αριθμό ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από τις συμβατικές;

Ξέρετε ότι οι μετρήσεις ασφάλειας από τέτοια πεδία είναι παιχνιδάκι αρκεί να έχεις αυτό το φτηνό εργαλείο;

Θέλω μετρήσεις από συσκευή με και χωρίς το μαντζούνι..;

Αν δουλεύει ο Mendrinos έκανε σημαντική ανακάλυψη αν όχι πουλά απλώς μαντζούνια..:
Μα πας και εσύ και προτείνεις κάτι πράγματα......τι να σου πω !!
Για να το χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό πρέπει να διαβάσει το manual (κάτι αδύνατο από μερικούς) και να μετρήσει τι - ξέρει τι ?

"Σιγά ρε φίλε μην διαβάσω φυσική και ηλεκτρονικά για να καταλάβω", θα σου πουν.

"Αν είναι να μετρήσω και να το ακούσω οκ, γιατί τα αυτιά μου πιάνουν και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία"

"Αυτά είναι μηχανήματα του διαόλου, έχουν κατασκευαστεί για να
αποπροσανατολίσουν τον "πραγματικό χομπίστα" !

:137:
Αλήθεια, εσένα γιατί δεν σε ρωτούν από τι ακούς ?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

1.

2.

...

1. Για να βελτιωθεί κάτι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν, σημαίνει ότι χωρίς αυτό, παίζει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ χάλια, έτσι δεν είναι ?
Κάποιος δηλαδή έχει ένα super σύστημα αλλά μόλις βάλει αυτά, καταλαβαίνει ότι πριν ήταν πατάτα και όχι super.
Μα καλά αφού είναι τόσο έμπειρος και ψημένος χρόνια, δεν καταλάβαινε πριν ότι το σύστημα πάσχει ?
Μάλιστα.....!

Έχεις αγοράσει ένα μηχάνημα Hi-End που υποτίθεται ότι είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τέχνη + σωστά υλικά και έχει προβλήματα που δεν έχει ένα φθηνό και κουβάς !

Το βράδυ....[/QUOTE]

Αστο φιλε ασχολησου με το πλεξιμο καλυτερα...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αστο φιλε ασχολησου με το πλεξιμο καλυτερα...[/quote]

Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις τα παραπάνω με την απάντηση αυτή !

Και κάτι ακόμα...
Φίλοι δεν είμαστε, ακούω από κουβά.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

1.

2.

Μάλιστα.....!

Το βράδυ....
Πως φαίνεσαι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

...Πως φαίνεσαι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!
Αν είναι αστείο, είναι πολύ πετυχημένο, αν όχι είναι πολύ άστοχο.

Reaction score
4.247
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Γιαννη θα συμφωνησω μαζι σου. Ομως εδω εκθετουμε δημοσια τις αποψεις μας. Σε προσωπικο επιπεδο μπορεις να εκφραστεις οπως θελεις, αλλα ρε γαμωτο πρεπει να εχω την δυναμη της αυτοσυγκρατησης σε δημοσιους χωρους, πιστευω οτι το γιατι το καταλαβαινεις.

Reaction score
4.247

Timpre, δεν μπορω να καταλαβω την ευκολια που καταδικαζεις ενα προιον που δεν το εχεις ακουσει. Κατι ακομη, δεν ξερω κανεναν απολυτως που να υποστηριξε οτι το συστημα του ειναι τελειο και δεν επιδεχεται καμμια βελτιωση. Ουτε καν απ αυτους που εχουν ξοδεψει απιστευτα ποσα για ακουν την μουσικη τους. Βλεπεις ειναι σε μια διαρκη αναζητηση για το πως θα βελτιωσουν το τελικο αποτελεσμα. Δικα τους ειναι τα λεφτα οπως θελουν τα ξοδευουν. Αλλοι τα τρωνε σε διαφορα καζινο. Γιατι λοιπον τοσο αρνητικη προκαταληψη?

Reaction score
4

Timpre, δεν μπορω να καταλαβω την ευκολια που καταδικαζεις ενα προιον που δεν το εχεις ακουσει. Κατι ακομη, δεν ξερω κανεναν απολυτως που να υποστηριξε οτι το συστημα του ειναι τελειο και δεν επιδεχεται καμμια βελτιωση. Ουτε καν απ αυτους που εχουν ξοδεψει απιστευτα ποσα για ακουν την μουσικη τους. Βλεπεις ειναι σε μια διαρκη αναζητηση για το πως θα βελτιωσουν το τελικο αποτελεσμα. Δικα τους ειναι τα λεφτα οπως θελουν τα ξοδευουν. Αλλοι τα τρωνε σε διαφορα καζινο. Γιατι λοιπον τοσο αρνητικη προκαταληψη?
Μα δεν καταδίκασα το προϊόν και πως θα μπορούσα άραγε αφού δεν έχω καμία επαφή μαζί του*.

Καταδικάζω τις απόψεις μερικών που γράφουν με τόσο ενθουσιασμό και υπερβολή λες και απευθύνονται σε ...ανόητους.

Όπως βλέπεις πέρα πό την υποκειμενική άποψη, δεν καταθέτουν τίποτα άλλο...
Μάλιστα δεν απαντούν στις ερωτήσεις που τους δίνονται ή όταν απαντούν, είτε προσβάλουν είτε προτείνουν το πλέξιμο.

Αναρωτιέμαι ποιος κάνει "περισσότερο κακό" στο προΙόν ?
Εγώ αν είχα σχεδιάσει κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να υπερασπίζεται από τέτοιους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να στηρίξουν τις απόψεις τους με στοιχεία.

*(αν νομίζεις ότι το έκανα, δείξε μου σε παρακαλώ που)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μα δεν καταδίκασα το προϊόν και πως θα μπορούσα άραγε αφού δεν έχω καμία επαφή μαζί του*.

Καταδικάζω τις απόψεις μερικών που γράφουν με τόσο ενθουσιασμό και υπερβολή λες και απευθύνονται σε ...ανόητους.

Όπως βλέπεις πέρα πό την υποκειμενική άποψη, δεν καταθέτουν τίποτα άλλο...
Μάλιστα δεν απαντούν στις ερωτήσεις που τους δίνονται ή όταν απαντούν, είτε προσβάλουν είτε προτείνουν το πλέξιμο.

Αναρωτιέμαι ποιος κάνει "περισσότερο κακό" στο προΙόν ?
Εγώ αν είχα σχεδιάσει κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να υπερασπίζεται από τέτοιους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να στηρίξουν τις απόψεις τους με στοιχεία.
Το ανησυχητικό με σένα είναι ότι ΔΕΝ καταλαβαίνεις τις απαντήσεις μας...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.345
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk