ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Έχω τέτοια. Τα χρησιμοποιούν οι πυροσβέστες. Είναι πολύ ωραία γάντια για να ψήνει κανείς. Πιάνεις αναμμένο κάρβουνο και δεν καίγεσαι. Κάνουν κι αυτά δουλειά στο audio;

...

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

οσον αφορα το συστημα αναφορας στο οποιο θα γινει το blind test υποψιαζομαι οτι τα ηχεια θα ειναι Audio Spectrum και το DAC το Benchmark (ισως σε συνδιασμο με transport Sony). Επισης καλωδια ηχειων κλασσικο καλωδιο του ηλεκτρολογου. Ενισχυτες μαλλον DIY αλλα αυτο μπορει να μας το διευκρινησει ο ΚΚ. Τι αλλο θελεις να μαθεις για τις συνθηκες του τεστ?
Εσύ τώρα ως τι εμπλέκεσαι...???...Γραματειακή υποστήριξη...???...Αφού ο ίδιος απάντησε...!!!

Reaction score
70
Αν το τοποθετήσουμε στη οθόνη του υπολογιστή μας θα είναι πιο ξεκούραστη η θέαση του photoshop???:138:

Reaction score
6
Δεν καταλαβαινω γιατι γινεται τοση προσπαθεια απαξιωσης του προιοντος απο καποιους που δεν το εχουν καν δει....

Γιατι αραγε ενοχλησε η παρουσιαση των προιοντων μου απο το 6moons? ενω αλλους τους ευχαριστησε η προβολη ενος Ελληνικου προιοντος που τολμησε να σταθει μπροστα σε ενα τεραστιο ανταγωνισμο?

Αν ερθει στα χερια σας βρε παιδια και το ακουσετε τοτε πειτε τη γνωμη σας.

Ετσι ομως χωρις αποδειξεις πως μπορουν καποιοι να εκφερουν αποψη για το πως ''παιζουν''?

Ο κ.Κογιας πολυ ευχαριστως να δοκιμασει οπως και οσοι θα ηθελαν
να εχουν αποψη για τα προιοντα. Ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε σε ελευθερη χωρα ζουμε και οι δοκιμες τουλαχιστον των προιοντων μου ειναι ελευθερες. Μην σκοτωνουμε κατι που ειναι σε ελευθερη
διαθεση για κριτικη και που ο κατασκευαστης του δεν αφηνει τον εγωισμο του να τον τυφλωσει και να βλεπει μονο αυτα που θελει ο ιδιος να δει.

Ο κ.Κογιας μενει στη θεσσαλονικη αν δεν κανω λαθος. Θα μπορουσε ο Νικος Τσαρουχας να του διαθεσει το σετ που εχει για τις δοκιμες του για 2-3 μερες? Αυτο το λεω για διευκολυνση μου λογω αποστασης, χρονου κλπ.

Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Το μονο μου προβλημα ειναι να μην εχει καποιος δοκιμασει και ακουσει ενα προιον και να μιλαει για το πως ακουγεται η πως δεν ακουγεται. Μονο αυτο.

Ειναι λογικο αυτο που λεω?

Ηθελα να ευχαριστησω οσους χαρηκαν με τη χαρα μου μετα την επιτυχια του 6moons. Και λεω επιτυχια γιατι βλεπω τα νουμερα απο παραγγελιες και τα νουμερα μιλανε απο μονα τους.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νίκο πολύ ευχαρίστως να εξυπηρετήσω αλλά μάλλον δεν μπορώ, τουλάχιστον άμεσα. Ο Κώστας μένει στον Βόλο. Μέσα στο μήνα μάλλον θα πάω προς τον Βόλο αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω τα NMSPs. Τα άφησα στην Αθήνα στον Βασίλη για δοκιμές. Μόλις τα πάρω πίσω θα κανονίσω να τα δώσω στον Κώστα.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Οκ, ας περιμένουμε τις διαπιστώσεις του Βασίλη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532

Εντάξει, τέλος πάντων, άμα τελειώσει με τις δοκιμές του.

Reaction score
681
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εσύ τώρα ως τι εμπλέκεσαι...???...Γραματειακή υποστήριξη...???...Αφού ο ίδιος απάντησε...!!!
ναι βρε καλα καταλαβες...
ειμαι ο γραμματεας του ΚΚ!!!!

Reaction score
70
Εγώ Κύριε Μενδρινέ θέλω να σας ρωτήσω ένα πράγμα χωρίς να έχω δει το προιόν σας και χωρίς να λέω ότι δεν κάνουν δουλειά.Ας δεχτώ ότι κάνουν δουλεία και μάλιστα απογειώνουν ένα σύστημα.Πως βγήκε αυτή η τιμή 900 ευρώ??Διότι νομίζω ότι και 9 ευρώ να έκαναν πάλι ακριβά θα ήταν.Άμα έκαναν 5 ευρώ θα τα έπαιρνα έτσι για την πλάκα.Άλλα τώρα δεν είναι καθόλου πλάκα.Και σας παρακαλώ μην μου πείτε το φοβερό R&D ή τα εξωτικά υλικά διότι με αυτήν την λογική μία μηχανή εσωτερικής καύσης σε ένα οποιοδήποτε όχημα θα έπρεπε να κοστίζει όσο το ΑΕΠ της Ελλάδας.Αν είναι τόσο μεγάλη ανακάλυψη πουλήστε την πατέντα στην sony να μπει στην παραγωγή για εκατομμύρια συστήματα(έστω στα micro-hifi) και να πέσει το κόστος στα 1-2 ευρώ.Δεν ξέρω άλλα όλοι κάθονται και ασχολούνται με το αν κάνει δουλεία και έχουν ξεχάσει το κυριότερο.Δεν ξέρω τι να πω...Μένω άναυδος από την τιμή.

Reaction score
6
Ολα καλά.

Ευχαριστω Νικο , αν δεν ειναι εξτρα χρονος και κοπος απο πλευρας σου.

Αν ειναι χρονοβορα η διαδικασια που προτεινα, γιατι ειχα την εντυπωση οτι ο κ.Κογιας εμενε κοντα σου και οτι θα ηταν απλο , γρηγορο και ευκολο να γινει οπως το σκεφτηκα, μηπως και γινει με αλλο τροπο.

Οταν υπαρχει καλη διαθεση ολα μπορουν να τακτοποιηθουν και να γινουν. Και η διαθεση υπαρχει.

Reaction score
6
Εγώ Κύριε Μενδρινέ θέλω να σας ρωτήσω ένα πράγμα χωρίς να έχω δει το προιόν σας και χωρίς να λέω ότι δεν κάνουν δουλειά.Ας δεχτώ ότι κάνουν δουλεία και μάλιστα απογειώνουν ένα σύστημα.Πως βγήκε αυτή η τιμή 900 ευρώ??Διότι νομίζω ότι και 9 ευρώ να έκαναν πάλι ακριβά θα ήταν.Άμα έκαναν 5 ευρώ θα τα έπαιρνα έτσι για την πλάκα.Άλλα τώρα δεν είναι καθόλου πλάκα.Και σας παρακαλώ μην μου πείτε το φοβερό R&D ή τα εξωτικά υλικά διότι με αυτήν την λογική μία μηχανή εσωτερικής καύσης σε ένα οποιοδήποτε όχημα θα έπρεπε να κοστίζει όσο το ΑΕΠ της Ελλάδας.Αν είναι τόσο μεγάλη ανακάλυψη πουλήστε την πατέντα στην sony να μπει στην παραγωγή για εκατομμύρια συστήματα(έστω στα micro-hifi) και να πέσει το κόστος στα 1-2 ευρώ.Δεν ξέρω άλλα όλοι κάθονται και ασχολούνται με το αν κάνει δουλεία και έχουν ξεχάσει το κυριότερο.Δεν ξέρω τι να πω...Μένω άναυδος από την τιμή.
Η κοστολογηση που κανατε για το σετ των 7 τεμαχιων... -θα μου επιτρεψετε να σας πω - να την κανατε εαν εισασταν εσεις ο κατασκευαστης. Αν καταφερνατε να τα πουλατε ακριβα στα 9 ευρω !!! αυτο θα ηταν παγκοσμια πρωτια...
Αν παλι για πλακα θα τα αποκτουσατε με 5 ευρω...για να τα δοκιμασετε...ποση ειναι η επενδυση που κανατε για το συστημα σας ωστε 5 ευρω να ειναι λογικη επενδυση?.

Οσο για την ιδεα σας να πουλησω!!! την πατεντα στη Χ Sony και παλι αυτο αφορα τον κατασκευαστη και τις εταιρειες. Το πόσο και τοτε θα κοστιζε , ρωτησατε ποτε τους κατασκευαστες μηχανηματων ηχου , καλωδιων και 1002 αλλων προιοντων που εχετε στο σπιτι σας ποσο τους κοστιζουν? Σας απαντησαν ποτέ?

Δεν γνωριζω με τι ασχολειστε, αλλα με οτι και αν ασχολειστε εγω ουδεποτε θα σας ελεγα τι να κανετε με τη δουλεια σας και τις επενδυσεις σας και ποσο σας κοστιζει το προιον που κατασκευαζετε
και ποσο το πουλατε, τι κερδος εχετε, τι εξοδα εχετε και γενικα δεν θα εμπαινα ποτε σε αυτα το καθαρα προσωπικα σας ζητηματα.
Δεν θα ειχα ποτε το δικαιωμα να επεμβω στην προσωπικη σας ζωη και στη δουλεια σας και να κοστολογω.

Απαντησα ευθεως και ειληκρινα και πιστευω οτι τουλαχιστον αυτο θα το εκτιμησετε.

Reaction score
16.954
πουλήστε την πατέντα στην sony να μπει στην παραγωγή για εκατομμύρια συστήματα
Εχει χορηγηθει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας ή Πιστοποιητικό υποδείγματος χρησιμότητας Π.Υ.Χ. στο επινοημα- προιον,στη μεθοδο ή εφευρεση του κυριου ΝΜ?

Reaction score
16.954
Κι αυτές οι λέξεις ανήκουν επίσης στα ωραία Ελληνικά, αλλά καταδέχομαι να σας κάνω τη χάρη να τις γράψω, μπας και κάποια στιγμή, μετά από καμιά πεντακοσαριά αιώνες, μπορέσετε να αποστηθίσετε λίγα από αυτά που γράφω, με τον τρόπο που τα γράφω, τιμώντας έστω και στα ξεκούδουνα την Ελληνική γλώσσα, ως ωφείλατε.
Τωρα,γιατι μας προσβαλεις?

Ν απο στηθισω,προσωπικα,αρνουμαι!:126:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.318
Εγώ θα ήθελα δυο απλές απαντήσεις για το συγκεκριμένο προϊόν...

1) Ποια η επίδραση του στο μοτέρ του πικάπ?

Και

2) Ποια η επίδραση του πάνω από τον οδηγό δίσκου του τράνσπορτ?

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι απόρροια της ιστοσελίδας του προϊόντος και σχετικών άρθρων σε περιοδικό μετά από δοκιμή σε σπίτι ενός <<γνωστού μας>>.

Το να πω για σχετική δοκιμή, πάνω στον οδηγό δίσκου, που έκανα προσωπικά, σε σύστημα που δεν γνωρίζω πολύ καλά τον ήχο του, νομίζω πως δεν έχει νόημα. Θεωρώ ότι τα συμπεράσματα μου είναι άνευ σημασίας.
Κάποιος καλός κύριος να απαντήσει!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532

Καλά, τί κάθεσαι και ρωτάς τώρα! Εδώ υπάρχουν κρετινοπίθηκοι που πουλάνε πικάπ χωρίς καλώδιο για το μοτέρ, γιατί -λέει- δεν ξέρουν ποιο να διαλέξουν, αφού κάθε καλώδιο αλλάζει τον ήχο.

Reaction score
4

Καλά, τί κάθεσαι και ρωτάς τώρα! Εδώ υπάρχουν κρετινοπίθηκοι που πουλάνε πικάπ χωρίς καλώδιο για το μοτέρ, γιατί -λέει- δεν ξέρουν ποιο να διαλέξουν, αφού κάθε καλώδιο αλλάζει τον ήχο.
Μια που είπες για καλώδια....., σκέφτομαι ποιος από τους δύο έχει δίκιο.
Ο ξένος ρεβιούερ που τα κατατάσσει μετά τα καλώδια ή οι δικοί μας ρεβιούερς που λένε ότι οι διαφορές είναι τεράστιες (>"καλύτερο") ; :121:

Είναι και αυτό ένα θέμα....:137:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Κωστα,πες μου σε παρακαλω πως κανεις πλακα... Πλακα κανεις,ε?
Κινδυνευει η ψυχικη μου υγεια στην αντιθετη περιπτωση...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.532

Βουαλά: (απόλαυσέ το σιγά - σιγά, μην πάθεις τίποτα)... :114:

Η απάντηση του Wili Bauer σχετικά με τα καλώδιο ...αφιερωμένο στον ένα και μοναδικό γνώστη καλωδίων του χώρου....Ο Κανάδας παράγει σανίδες
μπας και σοβαρέψουμε επιτέλους....

Dear Stavros,

I agree with - the power cord is a problem! First of all a question - did you hear just differences or was one cable better sounding then the others? The power supply is generating a pure 50Hz sine wave so it should be impossible to hear any difference from different power cords. But you are right - there are differences! So we tried a lot of different power cords at my place to find out which one is the best. We had NBS, Transparent, Purist Audio Design, HMS, Fadel Arts to name a few. I really don`t remember them all... And we were able to hear differences but we could not say which one is best. And at the end, just for fun, we were using a absolutely ordinary power cord from naim, nothing special at all, but now we were able to say - this is the best! So now Stavros please tell me what to do. If I deliver a ordinary power cord the customers will not accept it because it is not HIGH END. On the other side I now it works best. So I decided to deliver no power cord at all! And of course I know the cable´s from VD - very good cables! I like them. But I think the power cord will not be better as a ordinary power cord on the power supply... And before you spend a fortune for a power cord you better invest the money into a 3 phase power supply. This will make a real BIG difference.

All the best to you
Willi

Τί γνώμη εχει ο κύριος που η μόνη γνώση που έχει είναι οτι ο Καναδάς παράγει μόνο σανίδες...????σε σχέση με τον κύριο willi Bauer που κατασκευάζει το DPS?????
Μήπως μπορεί να εξηγήσει το ότι ο κατασκευαστής δέχεται οτι υπάρχουν διαφορές????μεταξύ των καλωδίων???
είναι φαινόμενο Placebo????που έχω???όπως αναφέρει ..

πρόθεση ......να γράψει??? κάτι γιά να γράψει????
ή ηθελημένης σκοπιμότητας....
υποβαθμίζοντας το νήμα???γελοιοποιώντας με τρόπο σοβαροφανή και αμφισβητώντας τα όσα παραμυθιασμένος έγραψα ...με απώτατο σκοπό τον σκοταδισμό στην ενημέρωση...για λόγους που ίσως θα έπρεπε να μας αναφέρει....
σχολιάζοντας οτι αυτό είναι φαινόμενο Placebo???κλπ χωρις να σεβαστεί τις αγαθές προθέσεις που με έκαναν να γράψω το νήμα...
Επειδή δεν είμαι γνώστης του χώρου...των καλωδίων...σαν τον αναφερόμενο στο κείμενο μου κύριο...κύριο ????
ευχαρίστως να μεταφέρω κάθε απορία του στον willi Bauer....
o οποίος σαν μη γνώστης του χώρου ....αποδέχθηκε τις παρατηρήσεις μου
Link

Εκεί κατάντησε το hi-fi...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Kαι η πλάκα είναι πως ούτε καταλαβαίνουν τι τους γράφει επί της ουσίας ο Willi...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.445
Νεότερο μέλος
brahamos