ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
10
Δεν ξέρω ρε παιδιά, δηλαδή τόσοι κατασκευαστές ενισχυτών, ηχείων, καλωδίων αλλά και άνθρωποι από ιατρικές η στρατιωτικές εφαρμογές δεν ήξεραν τίποτα τόσο καιρό?

Είναι παράλογα αυτά που σκέφτομαι? Είμαι μήπως κακοπροαίρετος? :121:

Reaction score
677
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Οταν θα γινει συγκριτικο test μεταξυ των purifiers και των orgonites θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα ακουσουμε...

Reaction score
44

μονο να μην ειναι πολυ κοντα μεταξυ τους και τσακωθουν...

Reaction score
10
Σε περίπτωση που τα Purifiers δεν λειτουργούν μπορείτε να βάλετε το παρακάτω στην ταράτσα σας και να βοηθήσετε και τους γείτονες αφού λειτουργούν σε απόσταση χιλιομέτρων:

http://www.orgonite.info/how-to-make-chembusters.html

:142:

Reaction score
6
Αναρωτιέμαι γιατι καποιοι λιγοι εχουν δημιουργήσει ένα τὀσο αρνητικό κλίμα αντιπαραθέσεων, συγκρίσεων, συσχετίσεων, κοστολογήσεων, απόψεων για τα προϊόντα χωρίς να έχει γίνει η δοκιμή και παρουσίαση που ειχα-με προτείνει?

Υπήρξε μια διάκριση ενός μικρού Ελληνικού προϊόντος στο εξωτερικό, αλλά με μεγαλη μου λύπη... βλέπω μια σειρά επίθέσεων από κάποιους που προσβάλουν όσους έχουν άποψη και εμπειρία για το προϊόν με τα διάφορα δημοσιεύματα, συγκρίσεις και σχόλια τους.

Είπαμε οτι δεν πιέζουμε κανένα να αγοράσει και κανένα να τα αποδεχθεί.

Ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος και οι δραστηριοτητές μου δεν μου επιτρέπουν να ειμαι παρών και να δίνω εξηγήσεις σε καθε ερώτηση που μπορεί να σκεφτεί κανείς, πόσο μάλλον σε κακοπροαίρετες.

Δεν νομίζω οτι το προιόν ενδιαφέρει τόσο πολύ πια ώστε να δείχνουν ενδιαφέρον τόσοι πολλοί ολο αυτό το διαστημα.

Αν υπήρχε θα κανόνιζαν μια συνάντηση όπως είχαμε πει, και θα τα ακούγαμε και ευχαρίστως θα τα λέγαμε ώρες.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αναρωτιέμαι γιατι καποιοι λιγοι εχουν δημιουργήσει ένα τὀσο αρνητικό κλίμα αντιπαραθέσεων (1)

Δεν νομίζω οτι το προιόν ενδιαφέρει τόσο πολύ πια ώστε να δείχνουν ενδιαφέρον τόσοι πολλοί ολο αυτό το διαστημα. (2)
1) Ευλογων ερωτησεων θα ελεγα εγω. Η μη ικανοτητα να απαντηθουν ενδεχομενως να οδηγει σε αντιπαραθεση.

2) Θα μπορουσε να ενδιαφερει ισως πολλους περισσοτερους απο οσους φανταζεσαι Νικο Μενδρινε αν η τεκμηριωση του προιοντος ηταν πληρη ξεκαθαρη και σαφεστατη , και δεν εννοω το υλικο κατασκευης....

Reaction score
4

...
...
......
Αν υπήρχε θα κανόνιζαν μια συνάντηση όπως είχαμε πει, και θα τα ακούγαμε και ευχαρίστως θα τα λέγαμε ώρες.
Θα σου πω την δική μου άποψη, ειλικρινά.

Μερικούς ανθρώπους τους ενδιαφέρει και το "γιατί".
Δεν έχει ευχαρίστηση μόνο το να αγοράζεις αλλά και να το μελετάς.
Διαφορετικά βλέπει το χόμπι ένας 'τεχνικός' από έναν της θεωρίας που θέλει να βάλει τάξη στο μυαλό του, βρίσκοντας το "γιατί".

Η λογική "Πάρτο και αν σου κάνει κράτατο" δεν προάγει κάτι -που λέγεται χόμπι - που λέγεται γνώση.
Αυτό λέγεται "τζόγος" και παίζει ο κ. Βρόντος :137:

Αυτό που θέλω να πω είναι , άντε και τα άκουσες και άλλαξαν κάτι που σου άρεσε.
Δεν πρέπει να ξέρεις τι είναι αυτό ;
Να ξέρεις τι είναι ώστε να το βελτιώσεις περισσότερο, αυτή είναι η έννοια του "ασχολούμαι με κάτι"-"χόμπι".

Φυσικά η τεχνολογία και οι εφευρέσεις που έφεραν πρόοδο, άλλοτε δωρίστηκαν και άλλοτε πουλήθηκαν....
Από την δική μας πλευρά ως αποδέκτες μας ενδιαφέρει η "οικονομία" και να αποκτήσουμε τα νέα "αγαθά" φθηνότερα...., δεν είναι λάθος νομίζω...

Από την πλευρά σου όμως θα μπορούσες να απαντήσεις σε κάποιες "τεχνικές" ερωτήσεις που ....φυσικά προέκυψαν και να μας βοηθήσεις στο να μάθουμε.

Reaction score
1.685

Ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος και οι δραστηριοτητές μου δεν μου επιτρέπουν να ειμαι παρών και να δίνω εξηγήσεις σε καθε ερώτηση που μπορεί να σκεφτεί κανείς, πόσο μάλλον σε κακοπροαίρετες.
Τωρα σοβαρα Ν.Μενδρινε, τουτο το θεωρεις αποψη-θεση φιλου του χωρου Ελληνα κατασκευαστη προς Ελληνες καταναλωτες???

Reaction score
1.844

Τωρα σοβαρα Ν.Μενδρινε, τουτο το θεωρεις αποψη-θεση φιλου του χωρου Ελληνα κατασκευαστη προς Ελληνες καταναλωτες???
Μα τι ν' απαντήσεις σ' αυτό:
... θα ικανοποιουσε την περιεργεια μου δηλαδη-,αν προχωρησε σ αυτο το βημα ο κυριος Μενδρινος,αν θα τον ενδιεφερε μια τετοιου ειδους πιστοποιηση ...
όταν η απάντηση έχει ήδη δοθεί:
... Επίσης, αν ο Μ. Σπέρτος έχει πέσει έστω για δίπλα, σε ότι αφορά τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής (για την εποξική ρητίνη είμαι σχεδόν βέβαιος), τότε θέμα ευρεσιτεχνίας δεν υφίσταται.
και μάλιστα επιβεβαιώθηκε:
... Tο ίδιο κάνει και αυτός εδώ:

http://www.orgonite.info/

Μάλιστα το κάτω αριστερά στη φωτογραφία είναι σατανικά όμοιο με τα Purifiers του κύριου Μενδρινού όπως επίσης και η ατάκα του:

Purifies the atmosphere ...
ή σ' αυτό:
Ένας φίλος παρήγγειλε καμιά 50αρια, μερικά μάλιστα είναι τεράστια, με κόστος 70 λίρες.
το οποίο μάλιστα δίνει και τη χαριστική βολή. Όταν δίνεις παραπλήσιο προϊόν με δεκαπλάσια τιμή,

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ

αν μαθευτεί πριν την πώληση. :126:

Ελπίζω να σας λύθηκαν όλες οι απορίες, όπως λύθηκαν και σε μένα ...

JL_

Reaction score
19
Ματζούνι-ματζούνι, γεμίζει το σακούλι... ( :601: )

Reaction score
0

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά , φενγκ σούι και μηχανήματα δεν συμβαδίζουν ε ;:137:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Δηλαδή κάποιο πουλάκι με ενημέρωσε ότι κατασκευάστηκε ένα αντίστοιχο προϊόν με τα ίδια αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας ρινίσματα (και κάτι άλλο) μέσα σε ρητίνη (και κόστος περί τα 2-3Ε).

Το ίδιο κάνει και η Virtual Dynamics στα καλώδια της, που είναι γεμάτα ρινίσματα μέσα.

Tο ίδιο κάνει και αυτός εδώ:

http://www.orgonite.info/

Μάλιστα το κάτω αριστερά στη φωτογραφία είναι σατανικά όμοιο με τα Purifiers του κύριου Μενδρινού όπως επίσης και η ατάκα του:

Purifies the atmosphere......

Αλλά τα τελευταία μπορεί να είναι και θεωρίες συνωμοσίας.
Σχετικά με το φαινόμενο της οργόνης έχουν γίνει μελέτες εδώ και πολλές δεκαετίες ιδίως από τους Ρώσους.

Μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου (δεκαετία 80) πολλές μελέτες τους και άρθρα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι προεκτάσεις τους, ακόμα και σε ιατρικά ζητήματα, ήταν άκρως ενδιαφέρουσες.

Οι σχήματος πυραμίδας κατασκευές τους δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
IRON το προηγούμενο μήνυμά σου σβήστηκε και λαμβάνεις infraction. Εδώ μέσα να προσέχεις την φρασεολογία σου σε παρακαλώ. Στο περιβάλλον σου να μιλάς όπως σου αρέσει.

...

Reaction score
1.685

Εγω πιστευω οτι πολυ συντομα θα εχουμε νεα απο τον Ν.Μενδρινο που θα μας εκπληξουν ευχαριστα.

Γι αυτο προτεινω λιγη αυτοσυγκρατηση σχετικη κοσμιοτητα και σεβασμο τουλαχιστον στην ιστορια αυτου του ανθρωπου...

Reaction score
1.844

Εγω πιστευω οτι πολυ συντομα θα εχουμε νεα απο τον Ν.Μενδρινο που θα μας εκπληξουν ευχαριστα.

Γι αυτο προτεινω λιγη αυτοσυγκρατηση σχετικη κοσμιοτητα και σεβασμο τουλαχιστον στην ιστορια αυτου του ανθρωπου...
Το μοναδικό μήνυμα χωρίς αυτοσυγκράτηση ήταν αυτό του IRON, νομίζω τα υπόλοιπα ήταν εντελώς εγκρατή.

Νέα θα έχουμε, αλλά εξηγήσεις περί λιανικής τιμής μάλλον όχι. Που, όπως ιδιαίτερα τόνισα, είναι ο Αχίλλειος τένοντας τούτης της επιχειρηματικής προσπάθειας. Όταν το προϊόν πωλείται σε τιμή περίπου δεκαπλάσια από ανταγωνιστικά παρεμφερή, δεν έχει προσδόκιμο.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.227

Τα καλώδια έχουν... (και σε εκατονταπλάσια επίσης...)

Reaction score
2
IRON το προηγούμενο μήνυμά σου σβήστηκε και λαμβάνεις infraction. Εδώ μέσα να προσέχεις την φρασεολογία σου σε παρακαλώ. Στο περιβάλλον σου να μιλάς όπως σου αρέσει.

...
Σου χάλασα την σούπα????

και κάτι άλλο
δεν χρειάζομαι κανέναν δημοκράτη να διαγράφει τα όσα γράφω
παρακαλώ λοιπόν να αναρτηθεί η απάντηση μου και ας αποφασίσουν αυτοί που διαβάζουν το νήμα ..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Σου χάλασα την σούπα????
Ναι, έκοψε. Επαναλαμβάνω. Εδώ δεν είναι σταύλος να φέρεσαι όπως θέλεις. Αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις, έχει κι αλλού μέρη για να κάνεις επίδειξη αγένειας (και ανορθογραφίας). Όσον αφορά αυτά που έχεις στο μυαλό σου, είναι αποκυήματα της γενικότερης διαταραχής οπότε δεν δίνω και μεγάλη σημασία.

p.s. Προς ενημέρωση... Η μια και μοναδική λέξη που εμπεριείχε το σβησμένο μήνυμα του μέλους IRON ήταν η λέξη (όπως το γράφω: "Παπαρεολογία". Αυτό το αριστούργημα έσβησα.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.516

Έλα ρε! Σκέτη; Χωρίς δέκα αποσιωπητικά; :114:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.219
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος