Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.133
..up, αιτιολογημένη η τιμη βαση βελτιωμένων μετρησεων(εναντι αντιστοιχου) μου ειπαν οι ιδιοι.
wow έπεσαν τάπες.
Για την πληρότητα του θέματος.
- ελευθερη μεταφραση, δεδομενου της αψημαχιας που παρατηρειτε σε φορουμ στο οποιο ειμαι μελος για το εν λογω προιον, ως ηδη ευχαριστημενος κατοχος, πως θα μου δικαιολογουσατε την διαφορα τιμης του νεου προιοντος εναντι των υπολοιπων ? επισης απο τη περιγραφη του προιοντως εικαζω καποια συσχετιση με καποιο software-hardware το οποιο δε γνωριζω.αιτιολογημένη η τιμη βαση βελτιωμένων μετρησεων(εναντι αντιστοιχου)
Ήθελα να στο γράψω και χθες..... δεδομενου οτι ειχα μια επισημη ολοκληρωμενη απαντηση με καποια στοιχεια - αδιαφορο αν τεκμηριονονται ή οχι ή ακομη και αν πραγματι ισχιουν - βρισκω ελλειπες να μεινω σε αυτο που ειπα πιο πανω .
- ελευθερη μεταφραση, δεδομενου της αψημαχιας που παρατηρειτε σε φορουμ στο οποιο ειμαι μελος για το εν λογω προιον, ως ηδη ευχαριστημενος κατοχος, πως θα μου δικαιολογουσατε την διαφορα τιμης του νεου προιοντος εναντι των υπολοιπων ? επισης απο τη περιγραφη του προιοντως εικαζω καποια συσχετιση με καποιο software-hardware το οποιο δε γνωριζω.
-ελαβα την απαντηση "ειναι εντελως αλλος σχεδιασμος και υλικα με πολυ καλητερο αποτελεσμα σε αποκριση παραμορφωση κτλ απο τα αντιστοιχα που προοριζονται για χαμηλοτερα budget"
-οσο θελει ο καθενας ας το βαλει(κοστολογισει) και ας το συγκρινει με τα αντιστοιχα προιοντα και λυσεις , χρησεις και καταχρησεις-
![]()
ΑΦενως συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Αφετέρου δεν έχουμε δει μετρήσεις. Παρόλα αυτά το έργο το έχουμε δει 100 φορές (dynaudio,jbl, focal κ.α.). Οι consumer σειρές έχουν μεγαλύτερο μικτό από της επαγγελματικές. Παρόλα αυτά, το στήσιμο των lp ή των in είναι για nearfield , ενώ υποθέτω ότι τα νέα kali είναι midfield και άνω (ο θεός να το κάνει).
Σε κάθε περίπτωση συζητάμε για τιμή κοντά στο χιλιάρικο, πάλι νορμάλ δηλαδή για τα δεδομένα της κατηγορίας.
ΚέρδοςΔεν νομίζω να το πλασσάρουν για midfield..
Λες?
Τι εννοείς μεγαλύτερο μικτό?
Δώσε φώτα στους μη έχοντες..![]()