Νέα Ear buds

Reaction score
1.546
Χαίρετε!

Έχω εδώ και κάποια χρόνια τα Samsung Galaxy Buds Live. Xωρίς να έχω ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις από αυτά είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Τα συνήθισε το αυτί μου, ο ήχος τους είναι νομίζω ανεκτός, η μπαταρία τους το ίδιο, ιδιαίτερα προβλήματα με αποσυνδέσεις κλπ δεν έχω.

Βασικό παράπονο που είχα αρχικά, ήταν το ότι η ενεργή ακύρωση θορύβου είναι ανέκδοτο (είτε ενεργοποιημένη, είτε απενεργοποιημένη δεν έχει καμία διαφορά) αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα αντίστοιχα ακουστικά για να κρίνω, και αφού δεν είδα να δουλεύει στην αρχή, το ξέχασα στη συνέχεια.

Έχει κάποιο καιρό που οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε καλά, κάνει παράσιτα, κλπ.

Έλεγα λοιπόν μήπως ενόψει και πιθανών προσφορών στα πλαίσια του φετινού Black Friday έπαιρνα κάποιο καινούριο ζευγάρι ear buds. Χρήση κυρίως για συνομιλίες κατά την εργασία (για να μην πάρει φωτιά το αυτί και ο εγκέφαλος) και περιστασιακά μουσική κατά το περπάτημα από και προς το γραφείο.

Θα προτιμούσα το κόστος να μείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. Τα Samsung είχαν τιμή 160€, αλλά τα είχα πάρει σε προσφορά στα 99€ και δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ από αυτό το ποσό.

Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για κάποια αξιόλογη προσφορά (=αξιόλογο σετ ακουστικών που με την προσφορά εμπίπτει εντός του προϋπολογισμού) ή για κάποιο σετ που θεωρεί ότι αξίζει σε αυτά τα χρήματα (ανεξαρτήτως ύπαρξης προσφοράς ή μη), θα ήταν ευπρόσδεκτη.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.853
Εδώ είσαι θεωρώ.

Με τα μεταφορικά βγαίνουν 109€ (σύμφωνα με τα λαγωνικά, δεν το τσέκαρα προσωπικά).
Στο Skroutz ξεκινάνε από τα 129€ (από Πολωνία και 138 από Ελλάδα) και τα reviews είναι πολύ καλά.

Είναι το παλιό μοντέλο βέβαια αλλά το καινούργιο στο Skroutz έχει 225€.

Reaction score
15.943
Πόσες ώρες λειτουργίας (χωρίς επαναφόρτιση στη θήκη); Για μένα είναι απο τα βασικότερα σε τέτοιου τύπου ακουστικά, ειδικά με χρήση noise cancellation που αυξάνεται κατά πολύ η κατανάλωση της μπαταρίας.

Edit: Έως 11 ώρες βλέπω στα χαρακτηριστικά τους για τα Pro (για τα άλλα είναι απλά ανέκδοτο στις 5 ώρες), (προφανώς χωρίς ακύρωση θορύβου) που είναι ένας πολύ καλός χρόνος αν ισχύει και στην πράξη!

81h6kY2UzEL._AC_SL1500_.jpg

Last edited:

Reaction score
1.546
Πόσες ώρες λειτουργίας (χωρίς επαναφόρτιση στη θήκη); Για μένα είναι απο τα βασικότερα σε τέτοιου τύπου ακουστικά, ειδικά με χρήση noise cancellation που αυξάνεται κατά πολύ η κατανάλωση της μπαταρίας.
Ομολογώ ότι δεν με έχει απασχολήσει η μπαταρία - τα Galaxy Buds Live που έχω τώρα είναι τα μόνα ασύρματα ear buds που είχα ποτέ (πιο πριν είχα neck buds και πιο πριν κλασικές φτηνές ψείρες) και η μπαταρία κρατάει πολλές ημέρες με τη χρήση που τους κάνω = μουσική στο εικοσάλεπτο που περπατάω από το πάρκινγκ στο γραφείο και πίσω, συνομιλίες για τη δουλειά (μάλιστα ούτε καν όλες, δεν τα φοράω συνεχώς παρά μόνο όταν ξέρω ότι θα μιλήσω αρκετή ώρα, αν ξέρω ότι θα μιλήσω με κάποιον 1-2 λεπτά απαντώ απλά από το τηλέφωνο).

Ρεαλιστικά, αν δεν μου έλεγαν συχνά ότι δεν με ακούνε καλά, δεν θα ασχολιόμουν καν.

Το ANC ξαναλέω, στα δικά μου είναι σαν να μην υπάρχει. Θα ήθελα βεβαίως τα καινούρια που θα έπαιρνα να έχουν καλό ANC.

Αλήθεια, σε άλλα ακουστικά το ANC μπορεί να λειτουργεί και όταν τα φοράς χωρίς να παίζουν κάτι; Ή μόνο κατά τη συνομιλία;

Reaction score
15.943
Εγώ τα φορώ κυρίως στο ποδήλατο, δηλαδή από 1,5 το λιγότερο ως αρκετές ώρες ανάλογα την απόσταση και πόσο μπορεί να κάτσω σε ένα μέρος (κάποιες φορές παλιότερα, και 8 και 10 ώρες, καλοκαίρι εννοείται). Οπότε την καταλάβαινα την διάρκεια της μπαταρίας! Εντωμεταξύ είχα διάφορα μοντέλα Creative, που κρατούσαν αρκετές ώρες (αλλά χωρίς nc) , ενώ το τελευταίο Creative που είχα Creative Outlier Pro με nc κρατούσε και 10 ώρες (όχι τέλειο nc, την δουλειά την έκανε ικανοποιητικά πάντως). Αλλά δυστυχώς γλίστρησε κάποια στιγμή το ένα ακουστικό έπεσε κάτω και έσπασε. Τα δυο τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσα ενα ζευγάρι Soundcore A40, με ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας στην αρχή, 5-6 ώρες με nc. Σταδιακά όμως μειώθηκε στις 4, και τελευταία ζήτημα να κρατούσε ένα δίωρο (από τη 1,5 ώρα και μετά άρχιζε προειδοποιήσεις). Για την ώρα έχω γυρίσει πίσω σε ένα ζευγάρι Creative Outlier Air 2, που δεν έχει nc μεν, αλλά κρατάει ακόμα αρκετές ώρες τις μπαταρίες.

Reaction score
415
Τα Galaxy Buds Live επειδή δεν μπαίνουν μέσα στον λοβό του αυτιού, δεν απομονώνουν τόσο καλά για αυτό και δεν έχουν καλό ANC
Το πόσο καλά απομονώνουν έχουν να κάνουν με την ανατομία του κάθε αυτιού.
Εγώ πχ δεν αντέχω με τίποτα τα ακουστικά που μπαίνουν μέσα στον λοβό. Μετά από 5 λεπτά θέλω να τα βγάλω. Με ενοχλούν αφάνταστα.
Τα συγκεκριμένα είναι ότι καλύτερο σε ακουστικά έχω αγοράσει.
Κάθονται καλά στο αυτί μου, ακόμα και για γυμναστική. Δεν καταλαβαίνω ότι τα φοράω.
Αλλά ναι, δεν έχουν το ANC που θα ήθελα.
Επειδή όμως τα θες όταν είσαι εκτός, σίγουρα θελεις το anc;
Στο σπίτι που φοράω καμιά φορά τα over ear με anc, είναι λίγο αγχωτικά γιατί δεν ακούς τίποτα.
Όταν είσαι εκτός θέλεις να έχεις επαφή με το περιβάλλον, να έχεις κάποια επικοινωνία.
Το ρυθμίζεις βέβαια αυτό αλλά παυει να έχεις το τέλειο anc που ψάχνεις.

Reaction score
1.546
Τα Galaxy Buds Live επειδή δεν μπαίνουν μέσα στον λοβό του αυτιού, δεν απομονώνουν τόσο καλά για αυτό και δεν έχουν καλό ANC
Το πόσο καλά απομονώνουν έχουν να κάνουν με την ανατομία του κάθε αυτιού.
Εγώ πχ δεν αντέχω με τίποτα τα ακουστικά που μπαίνουν μέσα στον λοβό. Μετά από 5 λεπτά θέλω να τα βγάλω. Με ενοχλούν αφάνταστα.
Τα συγκεκριμένα είναι ότι καλύτερο σε ακουστικά έχω αγοράσει.
Κάθονται καλά στο αυτί μου, ακόμα και για γυμναστική. Δεν καταλαβαίνω ότι τα φοράω.
Αλλά ναι, δεν έχουν το ANC που θα ήθελα.
Επειδή όμως τα θες όταν είσαι εκτός, σίγουρα θελεις το anc;
Στο σπίτι που φοράω καμιά φορά τα over ear με anc, είναι λίγο αγχωτικά γιατί δεν ακούς τίποτα.
Όταν είσαι εκτός θέλεις να έχεις επαφή με το περιβάλλον, να έχεις κάποια επικοινωνία.
Το ρυθμίζεις βέβαια αυτό αλλά παυει να έχεις το τέλειο anc που ψάχνεις.
Συγνώμη, δεν κατάλαβα ποια είναι αυτά; Τα buds live? Ή τα Pixel?

Reaction score
415
Τα buds live.
Τα Pixel είναι in ear και δεν μπορώ να αντέξω κανένα in ear στα αυτιά μου.
Απλά τα in ear έχουν καλυτερο ANC λόγω καλύτερης απομόνωσης

Reaction score
1.546
Τα buds live.
Τα Pixel είναι in ear και δεν μπορώ να αντέξω κανένα in ear στα αυτιά μου.
Απλά τα in ear έχουν καλυτερο ANC λόγω καλύτερης απομόνωσης
Τα buds live έχω ήδη και μου κάνουν παράπονα οι συνομιλητές μου ότι δεν με ακούνε. Κωλύομαι να αγοράσω ξανά τα ίδια μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να έχουν χαλάσει κάπως τα δικά μου.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.508
Members
38.192