Τι κόστος έχει ένα τέτοιο για streaming 4k ταινιών;Home Theater PC, έναν υπολογιστή που θα έχει τον ρόλο του media player box και θα μπορεί να κάνει frame interpolation σε πραγματικό χρόνο.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τι κόστος έχει ένα τέτοιο για streaming 4k ταινιών;Home Theater PC, έναν υπολογιστή που θα έχει τον ρόλο του media player box και θα μπορεί να κάνει frame interpolation σε πραγματικό χρόνο.
ή πολύ πιο απλά, αναθέστε την εργασία σε έναν ειδικό και παραλάβετε έτοιμο το λειτουργικό προϊόν σαςWarning - warning
Εάν δεν γνωρίζετε περί τεχνολογικών και προγραμμάτων μην ασχοληθείτε ούτε για πλάκα με HTPC
Θα είστε κάθε μέρα στα forum να ρωτάτε τι και πως και γιατί...
Αν πάλι σκοπεύετε να αφιερώσετε χρόνο (πολύ, παρά πολύ) για να μάθετε, go for it.
Και σε κάθε επανεκκίνηση (που λέει ο λόγος) θα τον πρήζετε που, δεν δουλεύει όπως πριν "κάνει ένα σκάλωμα στην εικόνα κάθε λίγο" ..ή πολύ πιο απλά, αναθέστε την εργασία σε έναν ειδικό και παραλάβετε έτοιμο το λειτουργικό προϊόν σας
Για τα Windows μιλάμε?Αν δεν σκαλίζεις πράγματα δύσκολο να ενοχλήσεις
Βασίλη καλησπέρα πάσα μου να σου κάνω μια ερώτηση τώρα που έχω τα prime bookselfs για surround και θέλω να κάνω το σύστημα 7.1 για back suround θέλει τα ίδια η μπορώ να βάλω και ta satellite?? Επίσης μιας και όλα είναι svs για ατμός τι μου προτείνεις???Αν ο άλλος ξέρει να κάνει δουλειά δεν πειράζουν τίποτα τα Windows.
Μπλοκάρεις updates σε Win + Drivers, διαπαιδαγωγείς λίγο τον χρήστη και φινίτο.
Δεν είμαστε στην εποχή των Windows 95.
Ε ξες το ένα φέρνει το άλλο μιας και μιλάμε για home theater αν και όντως εδώ μιλάμε για το shieldΜήπως να ανοίξουμε νέα θέματα γι αυτές τις συζητήσεις; Πολύ ενδιαφέρουσες μεν, εντελώς εκτός θέματος Shield δε
Αγόρινα μιας και σήμερα εβαλα να δω το Θορ 4κ στο shield στο κοdi μια σκηνή που γυριζει η κάμερα γλυκά προς τα δεξιά και την στιγμή που γυρνάει βλέπω τα κάρε σε φάση τακ τακ τακ να ψιλοκολανε και να μην είναι σμουθ σαυυτο φταίει ξέρω γω η τηλεόραση η το kodi?Μήπως να ανοίξουμε νέα θέματα γι αυτές τις συζητήσεις; Πολύ ενδιαφέρουσες μεν, εντελώς εκτός θέματος Shield δε
You won't be able to install or update Disney+ from the Playstore if you haven't installed it yet or do a Factory reset on this image.
μιλα όμορφαΠως το έβαλες δλδ?
Έβαλα στικάκι μια ταινία true hd και δεν μου έβγαζε στον ενισχυτή true hd με το kodi μήπως λείπουν codec και θέλουν κατέβασμα???Πως το έβαλες δλδ?
Κλαιωωμιλα όμορφα