Νέες Ενδιαφέρουσες Κυκλοφορίες - Ελληνική Μουσική Σκηνή

Reaction score
30
Φέρρης και πάλι Φέρρης!!!Αυτό που ήθελα, Αυτά μπορούσα, Απέναντί μου, Σε χρειάζομαι .... και γενικά όλα μα όλα τα κομμάτια του απέχουν χιλιόμετρα από τα συνηθισμένα, είναι παραπάνω από τέλεια!!!!Απίστευτες φωνητικές δυνατότητες αλλά και πολύ συναίσθημα, ζει πραγματικά τα κομμάτια. τρομερά συγκλονιστικά κομμάτια, ανατριχιαστικές ερμηνείες!!!!!!
Ήδη το έχω αγοράσει σε κανονικό cd!Αξίζει τρομερά αυτός ο καλλιτέχνης!!!!

Reaction score
30
Πραγματικά ο Θοδωρής Φέρρης είναι ο πιο σαρωτικός καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή. Κυκλοφόρησε πριν 1 εβδομάδα ένα EP στο spotify με κάποιες από τις επανεκτελέσεις που ερμήνευσε στην εκπομπή του Sfera τον προηγούμενο μήνα. Κάνει απίστευτα lives, δεν υπάρχει πιο τέλειος αυτή τη στιγμή.

Reaction score
267

Πρόκειται για κυκλοφορία του 2020 με τραγούδια γνωστά αλλά και άγνωστα απ' τη μουσική μας παράδοση. Ερμηνευμένα με σεβασμό αλλά και με το μοναδικό ταλέντο και βελούδινη φωνή του Πέτρου Γαϊτάνου. Προσωπικά ξεχώρισα το "Γιάννη μου το μαντήλι σου" και την απαγγελία του ποιήματος "Ιθάκη" του Κωνσταντίνου Καβάφη. Απλά ανατριχιαστικά όπως άλλωστε και κάθε κομμάτι του δίσκου. Enjoy!

Reaction score
267

Άλλη μια πρόταση που αφορά το ελληνικό μας παραδοσιακό τραγούδι! Η δουλειά που έχει γίνει είναι απίστευτη... Ο Άλκης Μπαλτάς μας έδωσε εδώ ένα μικρό θαύμα! Οι δυνατότητες της χορωδίας της ΕΡΤ φαίνεται πως είναι... αλλού, όλη η ηχογράφηση είναι Α Καπέλα. Το ταλέντο, ο σεβασμός και η συγκίνηση κυριαρχούν...

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.169
Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του ΛΕΞ με τίτλο «G.T.K.» και συνεργασία-έκπληξη

1732258005338.png

Reaction score
267
Πραγματικά ο Θοδωρής Φέρρης είναι ο πιο σαρωτικός καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή. Κυκλοφόρησε πριν 1 εβδομάδα ένα EP στο spotify με κάποιες από τις επανεκτελέσεις που ερμήνευσε στην εκπομπή του Sfera τον προηγούμενο μήνα. Κάνει απίστευτα lives, δεν υπάρχει πιο τέλειος αυτή τη στιγμή.

... Θοδωρή Φέρρη, εσύ είσαι;;;

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads