Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Θεός!!!
:622::622::622::622:
...
:622::622::622::622:
...
Συγχαρητήρια Μάκη.Αποδεχόμενος την τιμή που μου κάνατε υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Ε.Β.Β.Ε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ώστε να αναδείξει την δυναμική της ενάντια στο μνημόνιο.
Μαζί με τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη της Ε.Β.Β.Ε θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τον κατάλογο των μελών μας, μαζί και τα κιλά τους.
Ευχαριστώ
ο Αντ/πρόεδρος Ε.Β.Β.Ε
Συγχαρητήρια Μάκη.
Εγώ που ξέρω , καταλαβαίνω οτι εσύ έγραψες το μήνυμα .
αϊ σιχτίρ βρε, με έριξες από την καρέκλα!Συγχαρητήρια Μάκη.
Εγώ που ξέρω , καταλαβαίνω οτι εσύ έγραψες το μήνυμα .
Στόχω πεί, διάβαζε ξαπλωτός!αϊ σιχτίρ βρε, με έριξες από την καρέκλα!
Κι αλλο "μαζι τα φαγαμε" απο αντιπροεδρο;:114:To ήξερα ότι κατά βάθος είναι πολυγραφότατος!!
Λοιπόν θα πρέπει να το γιορτάσουμε.
Ε;
Τι λέτε για το Σάββατο;
Μου 'πεσε ..το πιρούνι απ' το χέρι!Αποδεχόμενος την τιμή που μου κάνατε υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Ε.Β.Β.Ε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ώστε να αναδείξει την δυναμική της ενάντια στο μνημόνιο.
Μαζί με τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη της Ε.Β.Β.Ε θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τον κατάλογο των μελών μας, μαζί και τα κιλά τους.
Ευχαριστώ
ο Αντ/πρόεδρος Ε.Β.Β.Ε
Κι όμως και αυτή η καταπόνηση, δεν τον εντάσσει ασφαλιστικώς στα βαρέα και ανθυγιεινά. Κοινωνικές αδικίες... Ήδη ο άνθρωπος θα έχει πάθει από καρπιαίο μέχρι αγκύλωση, και το ασφαλιστικό σύστημα εκεί, ανάλγητο....(Συντάκτης του κειμένου ο Ichaltou, αλλά δε πειράζει, ο Μάκης έκανε το κουραστικό copy-paste)
Ώρα και τοποθεσία για να δω αν προλαβαίνω...Αύριο Σάββατο.
Έρχεσαι;
Tρίλοφος Θεσ/νίκης.Ώρα και τοποθεσία για να δω αν προλαβαίνω...