Νέος συν-συντονιστής στην Audio - Hi Fi...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.297
Υπομονή Θανάση μου... μπόρα είναι και θα περάσει:119::119::119:
Σιδεροκέφαλος

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μπράβο βρε Θανάση, είδες? Μόλις σε γνώρισα πηρες προαγωγή... :142:

Αλουμινοκέφαλος να είσαι....

Reaction score
1.844
Απάντηση: Νέος συν-συντονιστής στην Audio - Hi Fi...

Καλή επιτυχία Θανάση. :107:

Επιτυχημένη επιλογή. Ο Θανάσης έχει διάφορα πλεονεκτήματα (προσόντα) αλλά το σημαντικότερο είναι πως είναι Κύριος. :126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Mπραβο μωρη κουφαλα Πατρινια εεεεεεεε ηθελα να πω τα θερμα μου συγχαρητηρια κυριε συντονιστα μου!!!!!!!!!!!!!!!Αξιος και επαργυροχαλκοκεφαλος να εισαι με μας τους πυροβολημενους χαιφιντελαδες!!!!!!!!!
Τωρα λοιπον που πηρες την συντονιστικη σαρδελα εχω να πω τα εξης¨¨

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΠΑΞΙΕΙ
ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ
ΤΥΠΟΥ ΠΟΡΤΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΝΕΛ).!!!!
Αιτουμαι την παραδειγματικη τιμωρια του και προτεινω την τοποθετηση του για τρεις μερες εις χωρον ολοστρογγυλλον με πατωμα (για να μπουμαρει)και βαζοντας αυτον εις το κεντρον με μια
συστοιχια 20 ηλεκτροδυναμικων ηχειων (κατα προτιμηση Β & W Signature 801) 20 Κrell Evolution 400 watt monos για οδηγηση ακουγοντας δεμενος το ασμα .......μουπανε πως εισαι
μανγκας ,εισαι και μπελλαλης ,απο τον αειμνηστο τροβαδουρο Χρηστακι!!!!!!!
Δοκιμαστε να το τραγουδησετε αγαπητοι μου και με κλειστα ματια φανταστειτε τον Τσαρουχα δεμενο ,και τους κωνους του 801 να σπανε την αναρτηση την στιγμη που το ασμα λεει......
..........................Τουρνεεεεεε και τουρνε ,τουρνενεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Σχόλια:

Επιτέλους, ένας αναλογικοφρίκουλας στη διαχειριστική ομάδα! Φτάνει με τους ψηφιακούς!:119:

Προτείνω να γίνει ο Θανάσης επίτιμο μέλος της ΕΒΒΕ, μια και είναι "δικός μας"!

Reaction score
8
σας ευχαριστω ολους ρε παιδια, εναν εναν ξεχωριστα, γιατι τα μηνυματα σας δεν ειναι ενα απλο καλοριζικος, αλλα πραγματικα πιστευω βγαινει απο μεσα σας και αυτο με κανει περηφανο που σας εχω φιλους μου.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Νέος συν-συντονιστής στην Audio - Hi Fi...

σας ευχαριστω ολους ρε παιδια, εναν εναν ξεχωριστα, γιατι τα μηνυματα σας δεν ειναι ενα απλο καλοριζικος, αλλα πραγματικα πιστευω βγαινει απο μεσα σας και αυτο με κανει περηφανο που σας εχω φιλους μου.
Μη παίρνει πολύ αέρα ο κwλος σου, τα καλά λόγια τα λέμε γιατί θα ζητήσουμε ρουσφέτια! :414:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αιτουμαι την παραδειγματικη τιμωρια του και προτεινω την τοποθετηση του για τρεις μερες εις χωρον ολοστρογγυλλον με πατωμα (για να μπουμαρει)και βαζοντας αυτον εις το κεντρον με μια συστοιχια 20 ηλεκτροδυναμικων ηχειων (κατα προτιμηση Β & W Signature 801) 20 Κrell Evolution 400 watt monos για οδηγηση ακουγοντας δεμενος το ασμα .......μουπανε πως εισαι μανγκας ,εισαι και μπελλαλης ,απο τον αειμνηστο τροβαδουρο Χρηστακι!!!!!!!
Μπα που να σου καεί η USB και να μην διαβάζει mp3 τρελοΚορίνθιε ντιτζιταλοφρίκουλα. :137:

...

Reaction score
7
Θανασάρα καλή αρχή ρε, από τα δείγματα της γραφής, του χαρακτήρα σου και των γνωσεών σου στο αντικείμενο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις περίφημα! ΜΠΡΑΒΟ! :607:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim