Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.264
- συγχαρητήρια . . .
Θέλει πολλά λεφτά...Και σ'ανωτερα!
Μη πάτε μαζί...θα φας πόρτα..
Ζιζικ στα 4 και σάλια να σταλάζουν!!Να το πάρεις ζεστά αυτή τη φορά.... θέλω επικοινωνία με την αγέλη Μήτσο μήπως επιτέλους αποκτήσεις φύλακα!!!!τα σκυλιά αυτά, μόλις σε κάνουν τμήμα της αγέλης, να έχεις υπ'οψιν πως ενώ είναι μόνο με σάλια και χάδια, αν κανείς κάνει το λάθος να σε χτυπήσει μπροστά τους, δε θα τα προλάβεις, θα τον φαν σα κοτοπουλακι[/SPOILER]
Πες τα χρυσόστομε, τρεις σελίδες τώρα και ούτε κουβέντα για το "Καλημέρα". Μόνο εγώ ανησύχησα; (και πάνω που είχα αρχίσει να μαθαίνω βελονάκι)Εγω λεω να υπαρξει μια δοκιμαστικη περιοδος, να δουμε αν σταθει στο υψος των περιστασεων στο νημα με τα καλημερα, καλησπερα !!
Αν και διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και ανυπερθέτως με το περιεχόμενο του νήματος καλημέρα-καλησπέρα-καληνύχτα.....(δεν μπορεί να μας κ@υλώνει κάθε τρεις και λίγο ο Αβγδ και να μετά εξαφανίζεται)...Πες τα χρυσόστομε, τρεις σελίδες τώρα και ούτε κουβέντα για το "Καλημέρα". Μόνο εγώ ανησύχησα; (και πάνω που είχα αρχίσει να μαθαίνω βελονάκι)
Ναι, κwλοι! Αλήθεια, η kwlitsa πού βρίσκεται;Χαίρομαι που μερικοί καταλάβατε τον πραγματικό λόγο της προαγωγής. Κwλοι!