Νέο πισί για τον Φίλο του Φόρουμ με Δίχως Πρόσβαση! (xfader version)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.645
Μια χαρά παίζει μια P5K σε μένα, το έχω για τον πιτσιρικά. Δε λέει να χαλάσει.

Ένα WD green αμνημονεύτων ετών είχα μέσα (αναβάθμιση παλιότερου ήταν), που αντικαταστάθηκε σχετικά προσφάτως από ένα νεότερο (SSD) για να τρέχει λιγάκι, κι έμεινε μέσα ο green για αποθήκευση, τίποτα δεν χαλάει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.399
Αυτό που με ξεπερνά εντελώς είναι πως ακόμη και σήμερα, εξακολουθούν να τοποθετούν ηλεκτρολυτικούς στο κύκλωμα audio. Αυτή η ιδιοψυχαναγκαστική διαταραχή των audio-grade ηλεκτρολυτικών αρνείται πεισμόνως να πεθάνει. Ακόμα και το ανώτατο μοντέλο της σειράς, στην οποίαν ανήκει το board που πήρε ο xfader, μιλάμε για motherboard των 1000 ευρώ, ακόμα κι εκείνο έχει ηλεκτρολυτικούς στο κύκλωμα audio - και μάλιστα κίτρινους, να φαίνονται σαν φουντούκια στη σοκολάτα και να χαλάνε την αισθητική του προϊόντος. Κι όχι μόνον η Gigabyte, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές, σε σχεδόν όλες τις μέσου και άνω κόστους σειρές.
Κώστα, ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τις δυνατότητες ήχου στις μητρικές. Πάντα είχα κάποια pro ή απλή dedicated κάρτα, από RME και M-AUDIO μέχρι μία "απλή" USB Behringer που έχω τώρα.

Reaction score
11.435
Έχω αλλάξει πυκνωτές σε νεκρή μητρική s775 και αναστήθηκε για κάμποσα χρόνια ακόμα.
Επίσης ένα Overclocking event έγινε στο The Mall Athens, δε θυμάμαι χρονιά. Ήμουν εκεί ως θεατής.
Έλα, βρέθηκε. 20 Οκτωβρίου 2007 ήταν.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.325
Έχω αλλάξει πυκνωτές σε νεκρή μητρική s775 και αναστήθηκε για κάμποσα χρόνια ακόμα.
Επίσης ένα Overclocking event έγινε στο The Mall Athens, δε θυμάμαι χρονιά. Ήμουν εκεί ως θεατής.
Έλα, βρέθηκε. 20 Οκτωβρίου 2007 ήταν.
Με τον Shamino και τον kingpin λες. Που έβρεχε και μας έκανε χαλάστρα σε διάφορα πλάνα.

Reaction score
11.435
Τον kingpin θυμάμαι. Και hipro5. Έχεις φωτογραφίες από τότε;
Παίζει να είχαμε γνωριστεί τότε. Πουλούσες καμιά μητρική; Θυμάσαι να δίνεις το τηλέφωνό σου σε κάποιον;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.325
Τον kingpin θυμάμαι. Και hipro5. Έχεις φωτογραφίες από τότε;
Παίζει να είχαμε γνωριστεί τότε. Πουλούσες καμιά μητρική; Θυμάσαι να δίνεις το τηλέφωνό σου σε κάποιον;
Μπα, εκείνη την ημέρα ένα κιτ μνήμες έδωσα σε κάποιον που μου διαφεύγει τώρα... σε εσένα Noctua έχω δώσει αν θυμάμαι καλά (ή ήταν παλιότερα και ήταν ThermalRight ? )

Κάπου θα υπάρχει υλικό :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.801
Ε βάλε λινκ να σε καμαρώσουμε (αμέρικαν μπαρ το κάναμε έτσι κι αλλιώς)!

Reaction score
3.092
Κι εγώ παλιά μόνο Asus είχα.
Τον τελευταίο καιρό Gigabyte και πάει μια χαρά. Μόνο ένα θέμα με τους drivers ήχου γιαυτό δεν τους κάνω αναβάθμιση γιατί μετά μένει χωρίς ήχο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.