Νέο πισί για τον Φίλο του Φόρουμ με Δίχως Πρόσβαση!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.737
Η onboard κάρτα τ'ς Ίντελας θα μας καλύψει πλήρως για τη χρήση. :p

Το θέμα του κουτιού δεν βλέπω να καλύπτεται εύκολα, και σίγουρα όχι φθηνά. Ψάχνω 2 ώρες και σχεόν όλα είναι παρδαλοί καραγκιόζηδες με τζαμαρίες. Τα λίγα φυσιολογικά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

EDIT: Θέλει φίλτρο εισαγωγής αέρα, δεν θέλει παράθυρα, δεν θέλει παρδαλά, δεν θέλει σίτες και γρίλιες παντού. Θέλει original ATX, silent.
Δύσκολο.

Και επίσης, αν βρεις micro-ATX mobo ...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.737
... και επίσης αυτό, που είχα προτείνει και στο εργαστήριο του κατάσκοπου. Δεν έχει φίλτρο μπροστά, παρά μόνο την περφορασιόν στα φάλτσα της πρόσοψης. Επίσης, δεν έχει πλήκτρο reset, όχι ότι αυτό είναι κατ ανάγκην κακό δηλαδή.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.666
... και επίσης αυτό, που είχα προτείνει και στο εργαστήριο του κατάσκοπου. Δεν έχει φίλτρο μπροστά, παρά μόνο την περφορασιόν στα φάλτσα της πρόσοψης. Επίσης, δεν έχει πλήκτρο reset, όχι ότι αυτό είναι κατ ανάγκην κακό δηλαδή.

νομίζω ότι έχει φίλτρο και αυτό...στην ουσία είναι το ίδιο σασί DX...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.737
Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το fractal. Ανοίγεις τη μπροστινή πόρτα και αφαιρείς το φίλτρο πανεύκολα.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.277
Αυτά τα 2 κοιτούσα τις τελευταίες ώρες, Fractal & Be Quiet, και δεν με ψήνουν σε ποιότητα.

Αλλά είχα μόλις φαεινή ιδέα 💡! Θα αρπάξω το παλιό μου Antec που είχα στο HT απο το Ντολμαδάκι και θα της βάλω τα σωθικά σ' ένα Be Quiet. :party:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.463

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.277

Reaction score
3.919
Εχω Fractal R5 απο το 2018 και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το κάτωθι.
Είναι άρματα και υποστηρίζονται με εκατοντάδες ανταλλακτικά και addons

Fractal δεν με ψήνουν σε ποιότητα.

Το είχα πάρει απο msystems 80€ !! 8-)

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.277
Εχω Fractal R5 απο το 2018 και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το κάτωθι.
Είναι άρματα και υποστηρίζονται με εκατοντάδες ανταλλακτικά και addons

Το είχα πάρει απο msystems 80€ !! 8-)
Ξαναέψαξα μετά το ποστ σου και βρήκα ένα ωραίο, όχι πανάκριβο ούτε απο την Λιθουανία. :p

Η αίσθηση ποιότητας πάντως, είναι διαφορετική για τον καθένα.
Εγώ θέλω ακίνητες επιφάνειες και πλήρη ακαμψία, φίλτρα όχι αφρού και μόνωση για παράδειγμα (όχι μόνο αυτά). Άλλοι άλλα πράγματα.

Ένα παραλληλόγραμμο κουτί με πριτσίνια είναι κάθε PC case, η δουλειά του είναι να στηρίζει 5 πράγματα και να λειτουργεί σαν κλωβός Faraday. Γιατί το 95% των κουτιών δεν προσφέρουν προστασία απο το περιβάλλον τους. ;)
Στα 6 λαμαρινένια micro Silverstone (νομίζω :p ) των 30€ που είχα φτιάξει στο Ντολμαδάκι για τη δουλειά της πριν 13 έως 16 χρόνια οι μόνες απώλειες ήταν 2 κουμπιά start.

Το τωρινό μου κουτί είναι ασήκωτο, 26 κιλά, με 6-7 χιλιοστά πάχος αλουμινίου συν ψύκτρες ενώ δεν έχει χαλάσει τίποτα 20 χρόνια, ούτε το κολλημένο στην πόρτα τροφοδοτικό ούτε το κούμπωμα της πόρτας.
Τα κουμπιά δεν τα υπολογίζω γιατί δεν πατιούνται πάνω απο 10-12 φορές το χρόνο.
Έχει και remote, προφανώς άθικτο.

Τα είκοσι + Antec με τριπλό τοίχωμα (αλουμίνιο-πλαστικό-αλουμίνιο) που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, συγγενείς και φίλους παλιότερα, είναι όλα σε άψογη κατάσταση. Μερικά λειτουργούν καθημερινά μετά απο 15 χρόνια και εσωτερικές αλλαγές. Έχουμε 2 τέτοια ευτυχώς.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.277
Αμάααν , είδα αυτό το Seasonic και κ@ύλωσα:

1732210384230.jpeg

Αλλά φυσικά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο...

Μα μπήκα στη διαδικασία οπότε θα πάρω Focus Plus Gold που υπάρχει.

Last edited:

Reaction score
15.946
Και τι θα το κάνει ο ΦΤΦ; και 300 βατ (που λέει ο λόγος) τη βγάζει... αφού μόνο youtube βλέπει ο ΦΤΦ! :geek:

Παρεμπιπτόντως, αυτή η modular διάταξη στο prime της φωτό, τι προσφέρει παραπάνω από το να ήταν τα βύσματα ως συνήθως πάνω στο κουτί, κι όχι στο έξτρα module; Αφού πάλι ένα κάρο καλώδια θα βγαίνουν από αυτό, δεν είναι ότι τα γλιτώνεις. Εκτός πάλι αν υπάρχουν νέες MB με τέτοια διάταξη βυσμάτων, οπότε αυτό καρφώνει απευθείας πάνω.

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.277
Δεν υπάρχουν σοβαρά PSUs με λιγότερα απο 550W δυστυχώς.

Reaction score
15.946
Ναι, το ξέρω, πλάκα κάνω! Εγώ έχω 750αρι (νομίζω, μπορεί να ει΄ναι κι 850 δεν θυμάμαι), αλλά χρειάζεται με όλα όσα έχω πάνω και την κάρτα γραφικών.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.511
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106