Νέο πισί για τον Φίλο του Φόρουμ με Δίχως Πρόσβαση!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Είναι ούλτρα μόντιουλαρ. 😍

Μεγάλη χαρά έχω, μέχρι που σκέφτομαι σοβαρά να αχρηστεύσω το σέρβερ και να μεταφέρω την αποθήκευσή του σ' αυτό.
Γιατί να λειτουργούν ασταμάτητα δύο πισιά αν γίνεται η δουλειά με ένα; Αρκεί βέβαια να είναι τάφος όπως το σέρβερ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
κ
Πώωωω, ήρθαν όλα όσα ΔΕΝ είναι απαραίτητα για να παίξω. >:(
Το μάδερμπορντ κάτι έπαθε και ενώ το έστειλαν Παρασκευή δεν ήρθε, το πρόσεσσορ και οι μνήμες μαγειρεύονται. 🤬
Βράζω κορίτσα.

View attachment 350605

Α, το κουτί είναι κούκλα @nemesi54!
καλά μωρη...Ιανουάριο δεν είπες? :roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
ασφάλειες έχω...τέλη κυκλοφορίας έχω....εμμηνόπαυση έχω.... :roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Καλέ αφού μπήκα στη διαδικασία, σιγά μην τα άφηνα στα κουτιά. :p

Κι έχω πάει τις βάρκες στο κομμωτήριο για σέρβις όπου αν δεν είμαι παρών δεν ξεβιδώνεται ούτε βίδα. Ούτε μετακινούνται. Ούτε τις αγγίζουν. :biggrin:

Να περιμένουν μέχρι να τελειώσω τα πισικά. :party:

Θα το φτιάξω με positive airflow που έχω πολλά χρόνια να στήσω, μόνο 1-2 ανεμιστήργια εισαγωγής αέρα μπροστά.
Κυρίως επειδή βαριέμαι να βουλώσω όλες τις τρύπες, κάτι που απαιτείται στο σωστό negative airflow με έναν μόνο εξαγωγής, συν PSU πάντα.

Το τροφοδοτικούλι έχει Hybrid mode, για εντελώς αθόρυβη λειτουργία. 😍

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Ποιον ακριβώς;

1732854123549.jpeg

Χθες ήρθε επιτέλους το motherboard που είχε χαθεί στις αποθήκες της ACS αλλά ο επεξεργαστής και οι μνήμες έμπλεξαν στην Μπλακ Φράιντεϋ...

1732857225356.jpeg

...ακόμα, γιατί πνίγομαι με τα βαρκοσέρβισεζ.

1732855155183.jpeg

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
αλλά ο επεξεργαστής και οι μνήμες έμπλεξαν στην Μπλακ Φράιντεϋ...
Πρόκειται απλώς για καραγκιοζομάγαζο που τα έχει δήθεν "ετοιμοπαράδοτα σε μία μέρα" γιατί η Σκρουτζιέρα μου άλλαξε κομμωτήριο που έχει τον επεξεργαστή 55€ και τις μνήμες 15€ ακριβότερα.
Φυσικά δεν θα τα χρεωθώ εγώ, γι' αυτό την αγαπάω τόσο τη Σκρουτζίτσα μου. 😍

Reaction score
3.935
Πρόκειται απλώς για καραγκιοζομάγαζο που τα έχει δήθεν "ετοιμοπαράδοτα σε μία μέρα" γιατί η Σκρουτζιέρα μου άλλαξε κομμωτήριο που έχει τον επεξεργαστή 55€ και τις μνήμες 15€ ακριβότερα.
Φυσικά δεν θα τα χρεωθώ εγώ, γι' αυτό την αγαπάω τόσο τη Σκρουτζίτσα μου. 😍
Έκανες σαματά? :roflmao:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Ήρθαν επιτέλους χθες τα υπόλοιπα...

1733221747220.jpeg

...και βάζω Ουίντοουζ σήμερα γιατί χθες πνιγόμουν πάλι*. Απο DVD ρε Νταχάρη**. :p

1733221820979.jpeg

φωτάκια ευρωπαϊκά κουκλιά με κασκέιντινγκ εφφέκτς στο τρέιλορ αφού ξηλώσαμε τα αμερικάνικα.

1733222068678.jpeg

**αγόρασα φθηνά καλέ, λύσσαξες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.782
Αφτά τα καφέ ανεμιστήργια, είναι καλά; Γιατί δε βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά! (Κρεμ ανεμιστήρι με καφέ φτερωτή σε μαυρογκριζαδούρα, τς, τς, τς)...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.367
Είναι χάλια και μετάνιωσα. Όλα μαύρα σαν μαφιόζικο Ρέιντζ ή Γκε Βάγκεν και η κρεμ/καφέ πούτσ@ στη μέση με αλουμινί ψύκτρες απο κάτω.
Εμετός 🤮 αλλά τώρα τα χώσαμε με τον ΦτΦμΔΠ, εξάλλου όταν μπουν στο χωρίς παράθυρο κουτί θα ξεχαστεί αυτοστιγμεί. :p

Reaction score
1.059
Μήπως να πάρεις ένα έτοιμο λάπτοπ με 11 και ssd και να αφήσεις αυτό ως έχει μέχρι Δευτέρας παρουσίας;

Το λάπτοπ βγαίνει και στην αυλή, το παίρνεις και μαζί σου κάνα σβκ σε εξόρμηση, έχει τα καλά του.

Με μόνη εξαίρεση την επεξεργασία φωτογραφιών, άρα μεγάλα φωτογραφικά μόνιτορ σωστά καλιμπραρισμενα, δε βλέπω λόγο να φτιάξεις κουτί πισι τη σήμερον ημέρα..
Να σου πω και για editing φωτογραφιών εγώ έχω φτάσει το 80% να το κάνω σε ένα Lenovo yoga 7 αραχτός στον καναπέ απόλαυση

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios