Νέο φιλαράκι.

Reaction score
3
Απάντηση: Νέο φιλαράκι.

Επειδή το Γιουρμπάνα δεν της ταιριάζει μάλλον θα τη φωνάζω Ντόλυ τελικά.
Η wanda που πρότεινε το Ντόλυ χρίζεται η νουνά της.
Μπράβο!!!
Αλλά για να είμαι απόλυτα δίκαιη, πρέπει να σας πω ότι το Ντόλυ το πρότεινε ο zoglair. Τα υπόλοιπα ονόματα ήταν δικά μου!!
Αυτός είναι λοιπόν ο νονός!!! :137:

Να μας ζήσει, Μιχάλη!!!! :107:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.668

Να του πεις το Πάσχα η Ντόλυ θα θέλει λαμπάδα Μπάρμπι και τα χριστούγεννα σοκολατένιο Αη Βασίλη.
Τι νουνός είναι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ναι όπως λέμε π.χ. Άννα Μαρία Τροφαντή

Αυτο ειναι καλο ρε φιλε.
Ακουω κατι Εμμανουηλ-Χαραλαμπος και με πιανουν τα διαολια μου/

Ντολυ-Κουκα Μελιδη!!
Μεχρι καριερα στο μοντελινγκ κανει.:137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.630

Να του πεις το Πάσχα η Ντόλυ θα θέλει λαμπάδα Μπάρμπι και τα χριστούγεννα σοκολατένιο Αη Βασίλη.
Τι νουνός είναι.
Αυτά τα δώρα είναι μπανάλ.

Το σκυλάκι θέλει ένα βιντεοπροβολέα led, να βλέπει την ταινία του το ''Bolt'':137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.004

Αυτά τα δώρα είναι μπανάλ.

Το σκυλάκι θέλει ένα βιντεοπροβολέα led, να βλέπει την ταινία του το ''Bolt'':137:
σε πανί στιούαρτ, να μη ξεχνιόμαστε....:138::143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.004

Λέρα; δεν είναι καλό θηλυκό όνομα?

εμένα πάντως μου αρέσει....

ή Έντζα (από το "βελέντζα") ή Κάτη (απ'το "φλοκάτη"....)

ή (τέλος πάντων) Ρώμα (από το "βρώμα")

Άκου κει "Ντόλυ".... μα που είσαι, στο χόλιγουντ?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.668

Μωρέ είπα μια να το φωνάζω Βρωμυλία έτσι που ήταν. Ή και Κοπρίτα.
Αν συνηθίσει καλά και μου κάτσει, θα την κάνω ένα γενικό μπάνιο.
Πρώτα με διαλυτικό νίτρου και μετά με το Carcher για να ξεβρωμίσει.
Τώρα δεν κάθεται.

Reaction score
6
Πω πω! Συγκινήθηκα με την ιστορία! Τι καλόψυχος άνθρωπος που πρέπει να είστε κε Μελίδη!

Η σκυλίτσα είναι κουκλί!!!! Πιστεύω ότι αποκτήσατε ένα ανέκτιμητο φιλαράκι.

Reaction score
1.082
Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέο φιλαράκι.

Με τόσο μπριζολίδι που έχει απολαύσει η Ντόλυ, αποκλείω να φάει το καπέλο μου :137:
Τρώει μπριζολίδι ή κοκκαλίδι;:138:
(και οι αρχαίοι Έλληνες περιδρόμιαζαν τα κοψίδια και στους θεούς δίναν την τσίκνα:116: και λέγαν ότι κάναν θυσία το ελάφι ταχαμου-ταχαμου)

Reaction score
2

Όντως χαριτωμένο σκυλάκι! Εύγε, κύριε Μελίδη! Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι αφού μπήκατε στον κόπο να το φροντίσετε, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα με τις φόλες που αφήνουν επίτηδες διάφοροι ασυνείδητοι σε ανυποψίαστα μέρη. Δυστυχώς στις μέρες μας, ο βασανισμός και η θανάτωση ενός τόσο μικρού και ανυπεράσπιστου ζώου άνευ του παραμικρού ενδιασμού, αποτελεί πλέον αντικείμενο αρρωστημένης διασκέδασης πολλών συμπολιτών μας.

Reaction score
2
μπράβο βρε Μιχάλη, κούκλα είναι! βγάλτην Ρούλα απτο Ασπρούλα :137:!
αν και σαν γκριφόν-κανις που νομίζω ότι είναι θα σου έλεγα να την βγάλεις Πάρις!! βάλτης και ένα ροζ λουράκι αλλά Κοστέτσος και τι στον κόσμο!! μετά και στο Star στις ειδήσεις :204::204:

σοβαρά τώρα, ότι και να κάνεις, πρώτα πήγαινε την σε ένα κτηνίατρο να δει μήπως έχει τσιπάκι που δεν το νομίζω, να τις κάνει εξετάσεις αίματος (γενικές, ερλιχίωση, λεϊσμανίωση, καλααζάρ, φιλλάριες),χαπάκι αποπαρασίτωσης για εσωτερικά παράσιτα, αμπούλα για τους ψύλλους και κολλάρο για τα τσιμπούρια, να κοιτάξει τα ματάκια της, γενικά να κάνει ένα τσεκαπ. δυστυχώς τα αδέσποτα πολλές φορές κολλάνε ασθενειες που είναι πολύ βαριές και κάποιες δεν θεραπέυονται, με μόνη λύση την ευθανασία. φυσικά εαν όλα είναι ΟΚ μετά μπορείς να τις κάνεις τα εμβόλια, στείρωση εαν δεν θες να ταλαιπωρείται κάθε 6μηνο και να βρεθείς με τίποτα κουτσούβελα από κανά κοπρίτη αδέσποτο :138:
γενικά είναι μια δέσμευση αλλά είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και για την δικία σου υγεία αλλά κυρίως για το ζώο...

και πάλι μπράβο!!

Reaction score
33
Μπράβο Μιχάλη!!!

Συγχαρητήρια για την πράξη σου, και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα το μετανιώσεις ποτέ!

Εγώ πριν 3.5 χρόνια μάζεψα 2 γατάκια.
Δυστυχώς το ένα μου το κλέψανε στον ένα χρόνο...
Όμως το άλλο, δεν παύει να με συγκινεί κάθε μέρα με την αγάπη του!
Τώρα δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς αυτήν!

Reaction score
6
ΜΠΡΑΒΟ!

ΤΥΧΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ.!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ:119:

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ.

Reaction score
2
καλά έχει να φάει μπριζόλες!!! ίσως είναι το πιο τυχερό σκυλί του κόσμου!

πάντως, γενικά τα πολλά κοκκαλα δεν τους κάνουν καλό, τους αρέσουν γιατί έχουν να ασχολούνται αλλά με μέτρο, είναι δυσπεπτα και τους προκαλούν διάροιες... επίσης ποτέ δεν δίνουμε κόκκαλα από κοτόπουλο γιατί όταν σπάνε κάνουν μύτες που μπορόυν να τραυματίσουν το στομάχι και το στόμα τους. επίσης καλύτερο είναι τα κόκκαλα να είναι ωμά και όχι ψημένα/μαγειρεμένα...

να και ένα λινκ με μπόλικες πληροφορίες:

http://www.dognews.gr/HEALTH.php

http://www.cypruspet.com/index.php/Άρθρα/Άρθρα/Τι-δεν-πρέπει-να-τρώει-ο-σκύλος-και-η-γάτα-σας.html

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis