Νέο design

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.556
ΟΥΑΟΥ(Βαρουφάκης) Νιώθω και πολύ underground!!!

Reaction score
1.145
εγώ προσωπικά είμαι οκ με το μαύρο φόντο.

αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν κάνεις highlight λέξεις ή φράσεις, το background δεν γίνεται μπλε αλλά ένα πιο μαύρο χρώμα.

Reaction score
6
Ωραια δουλεια :) αλλα μαλλον και εγω προτειμω το ανοιχτο φοντο :p Ισως θα μπορουσε να υπαρξει καποια επιλογη για χρωμα στο φοντο?

Reaction score
1.173
Στη 46άρα πάντως είναι πιο ξεκούραστα τα άσπρα γράμματα στο μαύρο φόντο.
Συμφωνώ και εγώ....

Είναι λίγο κουραστικό σε μικρές οθόνες αλλά το προτιμώ από το προηγούμενο περιβάλλον.

Από μακριά και σε μεγάλη οθόνη, το μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα είναι καλύτερο.
Μου φαίνεται ότι γερνάω......:roflmao: και παραξενεύω.:slow:

Reaction score
227
δεν θέλω να γίνω σπαστικός αλλά το νέο design έχει αρκετά προβλήματα (λόγου της δουλειάς μου , έχει μείνει κουσούρι να τα ψάχνω).

- από iphone , η πλοήγηση είναι pain in the ass , και το scrolling δεν είναι ομαλό.
- υπάρχει πρόβλημα στους τίτλους είναι με κεφαλαία και έχουν τόνους οπότε ο τόνος είναι σαν extra χαρακτήρας.
- δεν έχουν γίνει μετάφραση από το template όλες οι λέξεις πχ , new , birthday , forum statistics
- σε πιο παλιούς υπολογιστές είναι πολύ βαρύ το θέμα.

νομίζω βιαστήκατε να σηκώσετε το νέο template (με όλον τον σεβασμό και χωρίς να θέλω να προσβάλω)

* επίσης ήθελα να ρωτήσω από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα , για ποιον λόγο το site έχει τόσες πολλές διαφημίσεις?

Last edited:

Reaction score
5.182
Σε iPad όταν γράψω κάτι δεν με αφήνει να διόρθωση την προηγούμενη λέξη και πρέπει να σβήσιμο μέχρι το λάθος για να το διόρθωσω.
Φίλος που δεν ειναι μέλος δεν τον αφήνει να μπει να διαβάσει οπως παλιά αλλα του επιβάλλει ν αγραφτει γι ανάγκη διαβάσει πράγμα που δεν επιθυμεί ...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.138
* επίσης ήθελα να ρωτήσω από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα , για ποιον λόγο το site έχει τόσες πολλές διαφημίσεις?
Γιατί είναι η μοναδική πηγή εσόδων του site.

Reaction score
5.843
Λιγο μικροτερο το πλαισιο με τις διαφημισεις και να μπει επιλογη αλλαγης χρωματος του φοντου,γιατι προσωπικα με κουραζουν λευκα γραμματα σε μαυρο φοντο.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.404
Τώρα που το βλέπω και από τη μεγάλη οθόνη του σπιτιού νομίζω ότι το τελείως μαύρο με λευκό δεν είναι ωραίο και εργονομικό...ή θα πρέπει να αλλάξετε το χρώμα των γραμμάτων, ανοικτό γκρι, ή το φόντο, σκούρο γκρι, ή και τα δύο...ή θα το κάνετε όπως ήταν :laugh::laugh::laugh:

Reaction score
8.349
μεχρι να λυθει το θεμα του χρωματος μπακραουντ μπορει να γινει κατι για τα γραμματακια στο κατω μερος των ποστ?,τα μοτο και η ημερομηνια και ωρα δεν φαινονται καθολου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.094
μεχρι να λυθει το θεμα του χρωματος μπακραουντ μπορει να γινει κατι για τα γραμματακια στο κατω μερος των ποστ?,τα μοτο και η ημερομηνια και ωρα δεν φαινονται καθολου.
Από τον CRT βλέπεις το AVsite? :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος