Νέο design

Reaction score
16.823
.........δε μου αρέσει καθόλου που στη βασική σελίδα του forum δε βλέπεις τα τελευταία μηνύματα κάθε νήματος.

Δευκαλιωνα, θα μπορουσες παρακαλω, να λαβεις υπ οψιν σου και το παραπανω σχολιο στις αλλαγες που ετοιμαζεις?:)

Reaction score
30.636
μπράβο είναι πιο σύγχρονο ! αν είναι δυνατόν όμως να υπάρχουν και άλλα θέματα επίσης θα προτιμούσα
την προηγούμενη κατάσταση οπου δίπλα σε κάθε ενότητα υπήρχε ενημέρωση για το τελευταίο ποστ.Αναμένω τις βελτιώσεις....

Reaction score
30.455
Σήμερα ,για πρώτη φορά από τότε που άλλαξε το design ,σύνδεσα τον υπολογιστή σε 42άρα τηλεόραση και χάζεψα για αρκετή ώρα στο σάιτ.Μπορεί να βγάλω από τα ρούχα τους αρκετούς που γκρινιάζουν για το σκούρο φόντο, αλλά εμένα σε μεγάλη οθόνη μου φάνηκε ΠΟΛΥ πιο ξεκούραστο και ευανάγνωστο από το προηγούμενο.
Και σίγουρα ΔΕΝ είναι μαύρο....

gonis

Luger
Reaction score
12.241
Δοκίμασα χθες να διαβάσω απο tablet με ηλιοφάνεια σε εξωτερικό χώρο και απλά ήταν αδύνατον.
Σημείωση ότι έρχεται η άνοιξη-καλοκαίρι και είμαστε μια ηλιόλουστη χώρα.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.127
Και στο tapatalk είναι λευκό το φόντο. Σε ημερήσια ανάγνωση σαφώς το άσπρο υπερτερεί. Μόνο νύχτα σε κατάσταση bed reading βολεύει το σκούρο.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Εχουν συνηθίσει όλοι το άσπρο του facebook...

Το FB και όοοοολα τα τιτανοτεράστια site (twiter, ebay, ειδησεογραφικά κλπ κλπ), δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι λευκά.
Δεν είναι θέμα συνήθειας. Είναι κατόπιν πολύ σοβαρής έρευνας και μελέτης σε επίπεδο UX για το πώς "βολεύεται" το ανθρώπινο μάτι σε πλήθος πληροφορίας.

Εμένα πάντως παρόλαυτά, το dark μου αρέσει... :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.502
Προσωπικά, αν περάσω πάνω από 10 λεπτά στο AVSite με το σκουρόχρωμο skin και μετά πάω σε κάποιο άλλο ανοιχτόχρωμο βλέπω λάμψεις για λίγα λεπτά, όπως όταν δεις ηλεκτροκόλληση χωρίς προστατευτικά γυαλιά (σε μικρότερη ένταση βέβαια).

Αλλά, μία από τα ίδια... :D

Εμένα πάντως παρόλαυτά, το dark μου αρέσει... :p

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
104.529
Δοκίμασα χθες να διαβάσω απο tablet με ηλιοφάνεια σε εξωτερικό χώρο και απλά ήταν αδύνατον.
iPad είναι;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Είναι visible μόνο σε ΧαϊΕντάδες.
Kι ο...λαουτζικος με Firefox 37.0.1 στον ...παγκο;

Ωπ το βγηκα! με ενεργοπιημενο το adblocks δεν εχει... λογοτυπος;) αντε καλα...

Reaction score
4.188
Προσωπικά, αν περάσω πάνω από 10 λεπτά στο AVSite με το σκουρόχρωμο skin και μετά πάω σε κάποιο άλλο ανοιχτόχρωμο βλέπω λάμψεις για λίγα λεπτά, όπως όταν δεις ηλεκτροκόλληση χωρίς προστατευτικά γυαλιά (σε μικρότερη ένταση βέβαια).

Αλλά, μία από τα ίδια... :D
Ακριβώς αυτό είχα γράψει
Η μεταπήδηση απο το avsite πλέον, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σε οποιοδήποτε άλλο site με κανονικό φόντο (ασπρο δλδ με μαύρα γράμματα) είναι τραυματική γιά τα μάτια.
Και χαίρομαι που το διαπιστώνει ο διαχειριστής

Αυτό με τις λάμψεις πρόσεχε μην είναι φωταψίες ε; ;) :roflmao:

Reaction score
50
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και πιο πριν, αλλά μια διαφορά που έχω παρατηρήσει σε σχέση με το παλιό layout είναι ότι δε δουλεύει σωστά το link των forum groups (εννοώ τις ομαδοποιήσεις των sub-forum, πχ. ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ κτλ.).

Τι εννοώ: στο παρόν forum πχ. βλέπουμε στη σελίδα πάνω πάνω το route ως εδώ: HOME -> FORUM -> AVSITE -> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Αν πατήσω πάνω στο "AVSITE" θα περίμενα (όπως με το παλιό layout) να με πάει στην κεντρική σελίδα των Forum, αλλά κεντραρισμένη στο group-forum "AVSITE". Εδώ όμως με πάει στο τέλος της σελίδας των Forum, άρα χάνεται λίγο το νόημα του συγκεκριμένου link. Γίνεται να το φτιάξετε; Είναι πολύ χρήσιμο όταν θες να περιηγηθείς στα διάφορα sub-forums του ίδου group.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.502
Τι εννοώ: στο παρόν forum πχ. βλέπουμε στη σελίδα πάνω πάνω το route ως εδώ: HOME -> FORUM -> AVSITE -> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Αν πατήσω πάνω στο "AVSITE" θα περίμενα (όπως με το παλιό layout) να με πάει στην κεντρική σελίδα των Forum, αλλά κεντραρισμένη στο group-forum "AVSITE". Εδώ όμως με πάει στο τέλος της σελίδας των Forum, άρα χάνεται λίγο το νόημα του συγκεκριμένου link. Γίνεται να το φτιάξετε; Είναι πολύ χρήσιμο όταν θες να περιηγηθείς στα διάφορα sub-forums του ίδου group.
Είμαι με Chrome 41 και με πάει όπου ακριβώς πατάω. Τι browser χρησιμοποιείς;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.407
Κανονικα αφου ο ιδρυτης μας καταδικασε στην μαυριλα πρεπει να γραφει πιο συχνα
να βγαζει και αυτος τα ματια του!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.934
Members