Νέο design

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.055
Μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα πατώντας το κουμπάκι "σημείωσε όλα ως διαβασμένα" όταν είσαι μέσα σε ένα φόρουμ. Αλλά δεν υπάρχει στη γενική λίστα αυτό ως λειτουργία.
Καλησπέρα. Ναι, γνώριζα την επιλογή που αναφέρεις, απλά έχει το μειονέκτημα ότι πρέπει να μπαίνω σε κάθε ένα subforum ενώ όπως υπήρχε η δυνατότητα αυτή προηγουμένως, μπορούσα να το κάνω αποφεύγοντας αυτό το "μπες-βγες". Αλλά εντάξει, εφόσον δεν υπάρχει ως λειτουργία, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε. Μια χαρά είναι κι έτσι.:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.730
Φωτεινοτητα περι το 30%, θερμοκρασια στανταρ προς ψυχρο μαλλον
Για ξεκούραστη θέαση, γνωρίζω τα εξής:

1) η φωτεινότητα της οθόνης οφείλει να μεταβάλλεται αναλόγως της φωτεινότητας του χώρου, έτσι ώστε η κόρη του ματιού να μην αναγκάζεται να κάνει συνεχώς προσαρμογή σε διαφορετικά δεδομένα.

2) η θερμοκρασία λευκού της οθόνης πρέπει να συμβαδίζει με την φωτεινότητα και τη θερμοκρασία λευκού του φωτισμού του χώρου, πράγματα που έχουν σχέση με την ώρα της ημέρας, δηλαδή το πρωί με μεγάλη φωτεινότητα είμαστε στο μπλεδάκι (ψυχρό) και το βράδυ στο σκοτάδι είμαστε στο κοκκινωπό (θερμό).

Ψάξτε λίγο στο δίκτυο, θα βρείτε μπόλικες πληροφορίες με λέξεις κλειδιά "eye strain" και "white balance", αλλά και πολλά προγράμματα που αναλαμβάνουν να ξεκουράσουν τα μάτια μας, όπως πχ στο λινκ αυτό, όπου έχει και μια μικρή δόση θεωρίας...

Από όσο γνωρίζω, η google έχει εισάγει στις δυνατότητες του android να υπάρχει μια διαφοροποίηση της θερμοκρασίας λευκού για αυτόν τον λόγο και με αυτό το σκεπτικό, αλλά δε θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιήσει.

Έχω χρησιμοποιήσει κάποια προγράμματα για αυτή τη δουλειά, και εντυπωσιάστηκα, οπότε και έχω αφήσει να δουλεύει κάποιο ήσυχα και δεν ασχολούμαι μαζί του... :)

Reaction score
2.557
Κάτω αριστερά κάνε κλικ στο avsite tactical και επίλεξε το default style για μερικές μέρες, έτσι για σύγκριση.
Τι έγινε; Πάλι επανήλθε το μάυρο και "tactical - default" δεν βλέπω να υπάρχει!
Το λευκο ήταν για μένα πολύ καλύτερο, το μάυρο δεν το αντέχω καθόλου. Μου κάνει ζημια στα μάτια..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.502
Η επιλογή του λευκού δεν έπρεπε να υπάρχει ανοικτή. Είναι μόνο για τεστ ή safe mode. Πρόκειται για generic skin, δηλαδή δεν είναι βελτιστοποιημένο όπως το σκούρο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.055
Η επιλογή του λευκού δεν έπρεπε να υπάρχει ανοικτή. Είναι μόνο για τεστ ή safe mode. Πρόκειται για generic skin, δηλαδή δεν είναι βελτιστοποιημένο όπως το σκούρο.
Ναι, αλλά κάποιους τους βόλευε (για τον έναν ή τον άλλο λόγο), μεταξύ αυτών κι εμένα. Εάν μπορεί να επανέλθει διατηρώντας τις βελτιστοποιήσεις του σκούρου, καλώς. Εάν όχι, ε, θα περάσουμε με το μαύρο.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.127
Προς τον αγαπητό @Defkalion

Υπάρχει η δυνατότητα στη mobile έκδοση η τελίτσα που είναι στη αρχή κάθε τόπικ και σε οδηγεί στα unread posts να γίνει πιο μεγάλη (ή αλλιώς) ώστε να είναι πιο εύκολη στο πάτημα;
Από iPhone plus σχετικά δεν αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα, χάνω ένα στα 10 πατήματα.
Από iPad mini όμως που είχα την εμπειρία τελευταία χάνω 8 στα 10, είναι αδύνατον να πλοηγηθώ από το τάμπλετ και γυρνάω στο κινητό.
Ε; φανταστικέ τεχνικέ διευθυντή; :)

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Νομίζω κάπου το έχουμε ξαναπεί αυτό. Όταν είσαι logged in, η τελίτσα δεν κάνει τίποτα επιπλέον από το αν πατήσεις στον τίτλο του θέματος. Δηλαδή αν κλικάρεις στον τίτλο του θέματος, αυτόματα το φόρουμ θα σε πάει στα unread posts. Επομένως ουσιαστικά η τελίτσα αυτή είναι εντελώς άχρηστη και δε θάπρεπε καν να υπάρχει εκεί.

Ε;

melina

Cargo 200
Reaction score
44.127
Νομίζω κάπου το έχουμε ξαναπεί αυτό. Όταν είσαι logged in, η τελίτσα δεν κάνει τίποτα επιπλέον από το αν πατήσεις στον τίτλο του θέματος. Δηλαδή αν κλικάρεις στον τίτλο του θέματος, αυτόματα το φόρουμ θα σε πάει στα unread posts. Επομένως ουσιαστικά η τελίτσα αυτή είναι εντελώς άχρηστη και δε θάπρεπε καν να υπάρχει εκεί.

Ε;
Πες το ρε παιδί μου!!!
Μπήκα στο τοπικ για να σε βρίσω που δεν έχει γίνει τίποτα και να το πετάξω το γάμοipad, μετά και από το κάζο στο άλλο τοπικ για το iPhone και διάβασα το μήνυμα σου, το τσέκαρα και ήρθα στα συγκαλα μου και δεν θα σε βρίσω και δεν θα πετάξω τίποτα και θα πάω στο δίπλα θέμα να τα κάνω putain ola!

:laugh::laugh::laugh:
:thumbsup::hi:

Reaction score
16.823
Τον τελευταίο καιρό παίρνω ειδοποιήσεις στο μέιλ μου για το ποιος πόσταρε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία,αν και δεν το επιθυμώ και δεν εχω κάνει το απαραίτητο τσεκ στις ρυθμίσεις μου.

Ποιος ο λόγος η η αιτία?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.541
Τον τελευταίο καιρό παίρνω ειδοποιήσεις στο μέιλ μου για το ποιος πόσταρε σε μια συγκεκριμένη κατηγορία,αν και δεν το επιθυμώ και δεν εχω κάνει το απαραίτητο τσεκ στις ρυθμίσεις μου.

Ποιος ο λόγος η η αιτία?
Πήγαινε στην κατηγορία και επίλεξε unwatch forum.

Reaction score
16.823
  • Αυτόματη παρακολούθηση θεμάτων που έχετε δημιουργήσει/απαντήσει...
    • και ενημέρωση μέσω email για απαντήσεις

Δεν ειναι τσεκάρισμενο.

Και τελικά,γιατί μου εμφανίζονται ξαφνικά,ενώ πριν wasn t The case.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.934
Members
38.384
Νεότερο μέλος
Alesta