Να επιλέξω την xlr σύνδεση;

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
342
οσο ποιο δικαιο γινεται αλλα οχι τελειο γιατι δυστυχως καποιες φορες το κυκλωμα rca και xlr δεν ειναι ισης ποιοτητας (αυτο φαινεται και σε μετρησεις στο ιντερνετ) επειδη ειναι δυο διαφορετικα , οποτε μπορει να ακους διαφορα που οντως υπαρχει και το καλωδιο η συνδεση να μην εχει να κανει τιποτα με αυτη τη διαφορα. ειναι σαν να συγκρινεις πικαπ με cd χωρις να ξερεις αμα ειναι η ιδια εκδοση του αλμπουμ η το ιδιο μαστερ (που καποιες φορες ειναι διαφορετικο σε αυτη τη περιπτωση)
Άλλη μια άσχετη σύγκριση
που θα συγκριθούν τοπολογίες

Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό
Είναι να βγει το νεοτέκ (του ενός μέτρου
βεβαίως βεβαίως) καλύτερο από το argento
Εμένα ένας ιδιοκτήτης αμερικανικής εταιρείας μου είπε για το μήκος του ψηφιακού καλωδίου coaxial να είναι τουλάχιστον 5 feet. Αλλά ακούω όλες τις απόψεις, δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να έχω προσωπική άποψη οπότε...
Για τα ψηφιακά νομίζω ότι το λένε σχεδόν όλοι λόγω reflection

Reaction score
11.243

Reaction score
2.593
οσο ποιο δικαιο γινεται αλλα οχι τελειο γιατι δυστυχως καποιες φορες το κυκλωμα rca και xlr δεν ειναι ισης ποιοτητας (αυτο φαινεται και σε μετρησεις στο ιντερνετ) επειδη ειναι δυο διαφορετικα , οποτε μπορει να ακους διαφορα που οντως υπαρχει και το καλωδιο η συνδεση να μην εχει να κανει τιποτα με αυτη τη διαφορα. ειναι σαν να συγκρινεις πικαπ με cd χωρις να ξερεις αμα ειναι η ιδια εκδοση του αλμπουμ η το ιδιο μαστερ (που καποιες φορες ειναι διαφορετικο σε αυτη τη περιπτωση)
Στην περίπτωση μου,οι συσκευές είναι πλήρως ισορροπημένες.Στην αρχή,είχα μια αμφιβολία για τον τελικό ενισχυτή όμως αυτή διαλύθηκε ύστερα από μελέτη του κυκλώματος που παρέχει η κατασκευάστρια εταιρία.Αν λοιπόν ακούσω διαφορά,αυτή θα είναι προς το καλύτερο και δεν θα πιστωθεί σε τίποτα άλλο παρά στη σύνδεση.
Εμένα ένας ιδιοκτήτης αμερικανικής εταιρείας μου είπε για το μήκος του ψηφιακού καλωδίου coaxial να είναι τουλάχιστον 5 feet. Αλλά ακούω όλες τις απόψεις, δεν έχω τεχνικές γνώσεις για να έχω προσωπική άποψη οπότε...
Και η Nordost συνιστα μεγάλο μήκος για τα ψηφιακά της καλώδια όπως και γενικά για τα καλώδια της.Κατασκευαζει όμως και μικρά μήκη για τους μπουμπουνοκέφαλους.

Last edited:

zaharias

"Επαγγελματίας"
Reaction score
342
Άσχημο πράγμα να έχει κολλήσει η βελόνα
στις μπαρούφες
Ακόμα πιο άσχημο να είσαι παπαγαλάκι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.001